Siste evalueringer (79)

Avrettningsmasse på kjellergolv

Kjempe bra bedrift på alle måter. Anbefales!

Richard Assersen, 17. jan. 2019

Skyvedør - 2x3m i trehus.

Denne virksomhed har uden tvil masser af erfaring med at vinduer og dører. Venlige medarbejder og er godt tilfreds.

Christian Andersen, 29. okt. 2018

Sparkling av kjøkken

Effektive, ryddige og med god kvalitet på arbeidet.

Askil Isberg, 9. okt. 2018

Flislegging av bad og vaskerom

Veldig pent arbeid utført på avtalt tid og kost!

Magnus Skjeggestad, 19. juni 2018

Flislegging av baderomsgulv

Jeg anbefaler alle som vurderer dette firmaet til å velge noen annen - vi fikk en faktura langt høyere enn avtalen lød på ( uten å få noe varsel om dette, hverken skriftlig eller muntlig ) Arbeidet var ok på overflaten - men listing etc. Ser helt grusomt ut. Vi måtte etterlyse bruksanvisning på bl. A. Varmekablene - som vi fortsatt ikke har fått. Useriøs - fikk ikke svar på våre klager og innsigelser -.

Georg Solli, 1. mars 2018

Malejobb,helst i høstferien uke 41

Veldig fornøyd med sparkling og maling av vegger og tak. Opplevde Jarek som faglig dyktig. Arbeid utført til avtalt tid og pris. Ryddig var det også etter arbeidet. Kan absolutt anbefales.

Hilde Faae, 24. okt. 2017

Skifte dør,og litt til

Kjempefornøyd! Alt utført profesjonelt, og til avtalt tid. Jarek er opptatt av å få detaljene riktig og stiller de riktige spørsmålene, snakker godt norsk og det gjorde også håndtverkeren som var her. Anbefaler disse guttene, og bruker dem gjerne igjen. Takk for vel utført oppdrag!

Nina Severinsen, 24. sep. 2017

Snekkerarbeid,listing,fuging og riving av gammel parkett.

Seriøst firma som gjorde en veldig god jobb. Ikke av de billigste men så får du det du betaler for. Ryddet opp etter seg og holdt det ryddig mens arbeidet pågikk. Snakket godt norsk slik at misforståelser ble unngått. Hyggelige og profesjonelle.

Gro Elin Hjelle, 20. sep. 2017

Sparkling av vegger i en etasje på 45 kvm

Profesjonelt utført arbeid. Alle avtaler er holdt og vi er fornøyde. Bruker dem gjerne igjen. Kunde Tasta.

Anthoni Larsen, 24. juli 2017

Legging av fliser på kjøkken

Veldig profesjonelt utført arbeid av hyggelige fagfolk.

Kenneth Aske, 7. juli 2017

Sementpuss av innendørs mursteinsvegg

Oppførte seg som professjonelle, men gjorde mange feil underveis ifm pussing av inne vegg. Ble rettet opp, men jeg som kunde matte betale for alle feilene de gjorde grunnet signert avtale om timebetaling. Dette kostet meg utrolig dyrt! ! Vil ALDRI bruke POLBYGG igjen! ! !

Dag Svendsen, 3. juli 2017

Tømrearbeid,utforing av vegg på kjøkken.

Kjøpte et gammel rekkehus som trengte renovering. Valgte Polbygg til å utføre jobben etter de var på befaring. Jobben var å fóre ut 2 vegger i forbindelse med nytt kjøkken, bygge en ny halvhøy vegg i stue, samt plate med gips og sparkle. Var veldig fornøyd med arbeidet, detaljer, finish, effektivitet og ikke minst hadde jeg en god kommunikasjon med byggleder Jarek. Han kom også med gode innspill underveis. Bruker de igjen uten tvil neste gang!

Jon Steinar Jonsson, 28. juni 2017

Rehabilitering kjøkken rom

Polbygg leverte veldig godt på anbud, byggeledelsen, og super gjennom føring av ett vanskelig prosjekt. Dette da det var vanskelig å estimere omfang og antall timer før oppstart. Jarek er alltid blid og har full kontroll på jobben, og temaet hans leverer virkelig varene til lav pris. Skulle gitt 5 stjerner men litt trekk for å ikke ha definert på forhånd hva som var inkludert av rydding og Småting som ikke ble helt optimale med ny endring senere.

Sebastian Braeuning, 26. juni 2017

Legge ca 45m2 furugulv samt 6m2 laminat

Meget bra profesjonelt utført jobb og til en god pris. Dette var krevende i et veldig skjevt hus og resultatet ble flott!

Per Christer Røed, 2. juni 2017

Helrenovering av bad på ca. 7.5 m2

Jeg er utrolig fornøyd med jobben Jarek og hans team fra Polbygg utførte på badet mitt: - Helrenovering av bad på 7. 5 m2 var utmerket både mtp riving, muring, snekring, elektro og rørlegger - Arbeidet ble utført til avtalt tid på mindre enn 4 uker (helt uten oppsyn), til avtalt pris og med høy kvalitet. - Polbygg var best på pris av mange tilbydere Jeg har erfaring med mange entreprenør-firma - Polbygg er min beste erfaring så langt. Anbefales!

Jørn Larsen Broks, 25. mai 2017

Flislegging av bad,ca 6kvm

Kjempe bra arbeid på renovering av bad! Kom med gode forslag til både fliser og innredning. Holdt fristen i forhold til hvor lang tid det ville ta å utføre arbeidet. Vil bruke Polbygg igjen ved en senere avledning, og kan absolutt anbefales! -Mari.

Mari Erevik, 14. april 2017

Renovere bad

Jobbet etter en plan, gjorde veldig bra arbeid, godt øye for detaljer. Vennlige folk. Leverte som forventet på tid, budsjett og kvalitet. Har ingen problem med og anbefale polbygg til noen. Har ingen betenkeligheter med og bruke dem igjen i fremtiden, og håper det blir.

Roger Nilsen, 22. mars 2017

Oppussing av stue,hall,soveroms-gang og inngang

Flott arbeid som ble levert raskt og effektivt til avtalt pris.

Eivind Eliassen, 20. mars 2017

Renovering av bad i kjeller

Da har jeg fått nytt lekkert bad i kjelleren . Dyktige arbeidsfolk ,som jobbet effektivt og ryddig . Har gjort en fantastisk god og sikker jobb og jeg er nå trygg på at jeg har et godkjent trygt bad :) Kommer virkelig til å bruke de neste gang jeg skal pusse opp :) Anbefales på det sterkeste :) Merete Karlsen Hummertangen.

Merete Karlsen Hummertangen, 1. mars 2017

Bytte veggplater og gulvfliser i dusj

Bra pris og godt utført jobb. Kan anbefales!

Harald Høydal, 17. feb. 2017

Diverse tømrer arbeid

Fantastisk bra jobbet! Vi ble så fornøyde at vi faktisk har bestilt samme selskap til å fikse ytterligere ting hos oss. Eieren er svært faglig dyktig og de utfører jobben raskt og nøyaktig. I tillegg har de høy yrkesstolthet og da vi blandt annet spurte dem om å fikse noen på et bad informerte de om en dårlig jobb en annen håndtverker hadde utført hos oss. Dette gav dem mindre jobb hos oss, men viser profesjonalitet og ærlighet! Tusen takk.

Sandra Cederholm, 10. feb. 2017

Utskiftning av vinduer

Skiftet i høst totalt 6 vinduer av forskjellig størrelse i 4 ulike etasjer. 2 nye lufteventiler ble laget i 2nd etg. I tillegg ble det gjort noe arbeid på en takrenne. Arbeidet ble gjort på fastpris. Alt arbeid ble utført på en god måte. Leder for firmaet, Jarek, fremstår som profesjonell og en en kan stole på. Lett å komme i kontakt med firmaet som besvarer telefon, mail og sms hurtig. Jeg vurderer også å bruke firmaet igjen på et nytt prosjekt.

Atle Meinich-bache, 16. jan. 2017

Montering av ikea møbler

Montering av IKEA møbler: veldig raskt og nøyaktig utført! Profesjonelt opptreden, kan absolutt anbefales! Mvh Daniel Camenisch.

Daniel Camenisch, 3. jan. 2017

Renovering av bad på 3,8 m2

Fikk en god pris på renovering av bad. Er meget fornøyd med håndtverket. Kan anbefale Polbygg til alle som trenger arbeid utført på bad. .

Kristian Atkinson, 29. des. 2016

Veggpanel på bad

Er godt fornøyd med kvalitet på arbeidet til Polbygg. De fulgte opp i hele prosessen med befaringer og løsnings forslag. Etter oppstart var de på plass hele tiden slik at det ikke ble forsinkelser. Det var en ryddig og grei prosess fra start til slutt.

Rune Julfelt, 5. des. 2016

Montere gipsplater stavanger

Polbygg ga rask respons på forespørselen og leverte et konkurransedyktig tilbud på jobben. Oppstart for montering av gipsplater ble utført som skriftelig avtalt og dette arbeid sammen med sparkling av skjøte og skrue merker ble utført på en rask og proffesjonell måte. Jobben ble ferdigstilt tidligere enn avtalt og byggeplassen ble fint ryddet i tillegg. Kan anbefale denne firma som møtte alle forventninger til gjennomføring og kvalitet.

Kjell Åke Lurén, 24. nov. 2016

Skifte av vannbord på tak samt noe bordkledning

Polbygg v/Jarek svarte kjapt på anbudet og kom på befaring noen dager senere hvor han estimerte antall timer som ville gå med til å gjøre jobben. Vi avtalte dato og at oppdraget skulle gjøres på timebasis da det kunne være skjulte skader som måtte repareres. Polbygg fulgte opp jobben og forklarte underveis på en veldig god måte og utførte jobben raskt og med tilsynelatende god kvalitet. Polbygg kan anbefales på det varmeste.

Tor Christian Elde, 16. sep. 2016

Omgjøre 2 små soverom til ett større soverom

Jarek fra Polbygg kom punktlig på gratis befaring og ga gode råd og forslag. Både jeg og pappa var veldig fornøyde og enige i at vi ville gi jobben til Polbygg, og det har vi ikke angret et sekund på! Polbygg er veldig professjonelle, de er punktlige og effektive, og kaster ikke bort tiden. Ting blir gjort ordentlig. I tillegg er de veldig høflige og kommer med behjelpelige råd underveis. Jeg anbefaler polbygg på det sterkeste! :-).

Linda Stuberg, 15. sep. 2016

Sette inn balkongdør

Eg vil gje dei beste tilbakemeldingar og anbefalingar til Polbygg. Rask tilbakemelding og hyggelig og tillitsfull på befaring. Arbeidet ble utført på en svært tilfredsstillande måte.

Ragnar Christensen, 25. aug. 2016

Utskiftning av skyvedør og vindusfelter

Gav rask respons på anbudet, kunne stille raskt på gratis befaring (selv om ferietid), og gav rask tilbakemelding etter befaring med prisoverslag. De utførte jobben en snau uke etter at jeg hadde bestemt meg for denne bedriften. Utførte jobben fagmessig godt og raskt. Godt fornøyd og til en god pris.

Kristin Heggelund, 3. aug. 2016

Renovering av kjøkken

Veldig bra utført.

Hilde Norheim, 26. juli 2016

Membran i gulv,varmekabler i gulv. montering av toalett

Stilte raskt på befaring. Var konkrete i tilbakemelding og kom med tilbud raskt. Gav meg et estimat med toppsum som de holder seg til. Utfører arbeidet sammen med gode samarbeidspartnere "Rørlegger og Elektriker" som begge er prisvinnende innen sine fag. Ingen var i nærheten avå kunne konkurrere på pris og arbeidet er upåklagelig. God dialog meg Sjefen i Polbygg som koordinerer alt av arbeid.

Hector Vestbø, 3. mai 2016

Bytte av vinduer og terrasse skyvedør

Fikk et greit tilbud, litt usikkerhet rundt pris rundt materiale, men fikk en ca pris (uten moms). Jobben ble utført greit, måtte rydde vinduer og skyvedør etter Polbygg selv, da vi egentlig skulle gjøre dette sammen, men passet aldri for de så endte med å gjøre jobben selv. . 15% tilleggs klausulen ble brukt av Polbygg,med stor uenighet. Bruker du firmaet- skriv antall timer (dager) i kontrakten for antatt arbeidstid. Flinke tømmermenn.

Bjørn Erik Eker, 19. april 2016

Malerarbeid

Flinke folk. Sjefen er enkeå å forholde seg til og gir god informasjon om arbeidsprosessen.

Hector Vestbø, 18. mars 2016

Flislegging av kjøkken og bad,membran

Profesjonellt utført flislegging av Jarek og hans personale. Høy kvalitet på arbeidet som gjennomførtes innen utsatt tid. Anbefales.

Ira Elena Malmberg-heimonen, 29. des. 2015

Sparkling og eventuelt maling av lite rom

Veldig hyggelige personer som utførte en strålende jobb på tiden vi hadde avtalt. Veldig konkurransedyktig priset. Kan anbefales på det sterkeste!

Olaf Nord-varhaug, 9. des. 2015

Fliser i gang,maling/tapet vegger,varmekabler og belysning

Veldig hyggelige og profesjonelle folk. Vær nøye med å lese prisanbudet, da de ikke alltid får med alt i første runde. God kvalitet på arbeidet, og oppgavene gjort raskt. De leverte ikke elektrikkerarbeid, slik anbudet hadde med. Anbefaler dem uansett mer enn gjerne, og kommer til å høre med dem neste gang tilsvarende arbeid skal gjøres.

Niclas Berger, 30. nov. 2015

Fibo-trespo plater på badet.

Good service og håndverk.

Birk Haaland, 4. okt. 2015

Flislegging av bad

Utførte arbeid på bad. Støpte gulv over varmekabler, la membran på gulv og vegger, og la fliser på gulv og vegger. Jobb vel utført. Punktlig og ordentlig i planleggingsfase. Grundig arbeid utført, og bra ryddejobb i etterkant. Anbefaler Jarek og Polbygg videre.

Susanne Rusnes, 10. sep. 2015

Listing av tak/dører

Jobben ble utført raskt og effektivt, og akkurat som avtalt. Ved befaring var Polbygg observante på et par problemområder, og foreslo hvordan dette kunne ordnes. Tar gjerne og bruker dette firmaet igjen. :-).

Rolf Tumert, 5. juni 2015

Ny terrasse

God kvalitet, grundig arbeid. Meget fornøyd.

Ånen Brimsøe, 5. juni 2015

Monter ny kjøkken

God folk kom de på avtalete tid og utføre jobben veldig bra.

Qaderi, 19. feb. 2015

Bygging av 12 m2 terrasse

Innleide arbeidere fra Polen gjorde en meget god jobb. Vil likevel advare mot å bruke Polbygg da man 1. Må være meget oppmerksom på formulering av kontrakten siden de ikke inkluderte hele arbeidet som var skissert i oppgitt pris, og det ble til slutt til at firmaet ikke utførte hele arbeidet uten betraktelig ekstrakostnad. 2. Uryddig opptreden 4. Vanskelige å forholde seg til etter at arbeidet var tildelt.

Ingvild Frøysang, 13. feb. 2015

Kjøkkefliselegging

Godt håndtverk utført til avtalt tid og pris. Ryddig og ordentlig, rask respons. Anbefaler firmaet, og vil gjerne bruke de igjen.

Aud Stemland, 26. okt. 2014

Avretting og flising av bad + mont,av int,toalett og dusjløsning

Kjempebra så langt Fallet på gulvet er bra og flis, fuger og lister ble meget pent. Det virker til være gjort et solid stykke arbeid Håndtverkerene har også vært veldig hyggelige og hjelpsomme De møtte til rett tid og var lette å samarbeide med. Arbeidet ble også utført til avtalt tid og innenfor avtalt pris Nødvendige bilder og dokumenter ble også overført som avtalt Kan godt anbefale Polbygg til andre.

Jan Andersen, 14. okt. 2014

Montering av innvendig dør.

Jobben bestod i å slå hull i vegg og montere dør mellom byggegodkjent leilighet og hus. Det viste seg at det var noe ekstra arbeid som følge av at vegg var veldig tykk og en måtte fylle med sement. Polbygg brukte 24 timer mens avtalen var 10 timer.

Per Christian Hauge, 7. sep. 2014

Bygge ut eksisterende terrasse

Bra service og godt utført arbeid. Daglig leder snakker norsk og har et høyt servicenivå. Kommer til avtalt tid og opererer med skikkelig arbeidskontrakt. Anbefales og kommer helt sikkert til å bruke dem igjen.

Eirik Martinsen, 13. aug. 2014

Exterior painting of chained villa

Polbygg gjorde en meget god utvendig malerjobb. Jobbet raskt og effektivt uten søl! Ryddige og proffe. Anbefales!

, 17. juni 2014

Diverse maling og reparasjon av parkettgulv. noe bæring

De har vært helt fantastisk! Jeg anbefaler dem på det aller varmeste! Jeg fikk et overslag før de satte i gang, og det har de holdt seg til på tross av at de måtte gjøre noen flere oppgaver enn opprinnelig avtalt. De gjorde jobben på rekordtid, og stilte opp på kort varsel. Selve jobben var utført profesjonelt og fint. Jeg har ingenting å utsette på dem.

Wanya Valkyrie Drage, 30. mai 2014

Flislegging/tiling

Pliktoppfyllende og serviceinstilt firma. Rask responstid og rimelig pris. Er veldig fornøyd med resultatet.

Lilly Hansen, 6. jan. 2014

Oppussing/modernisering av stue,soverom,gang og trappenedgang

Polbygg ble valgt etter en total vurdering og oppdraget er nå utført. Vi er svært fornøyd med utførelsen av arbeidet som bestod av innvendig renovering av tre rom. (gips i tak og vegger + sparkling, maling og listing) samt maling/fiksing av innvendig trapp. Jarek (leder) har vært svært god å forholde seg til i forhold til avtaler, han fremstår som svært punktlig og strukturert. Dyktige arbeidere. Kan anbefales! !

Anne-gro Holta, 8. nov. 2013

Pipe ,pussing av utett pipe evt sette på pipe-kappe

Flott utført arbeid! Ryddet fint etter seg. Kommunikasjon uproblematisk - gode engelskkunnskaper hos kontaktperson. Meget fornøyd.

Christine Bendiksen, 22. okt. 2013

Flise nytt bad ca 8 m2

Han som gjorde jobben var flink. Kunne ikke kommunisere så det ble noen missforståelser, og badet ble ikke helt slik vi ville det, men solid arbeid. Sjefen var syk i perioden, og det førte vel også til at det ikke ble helt etter planen. Satt igjen med mange kvadrat halve fliser. Vi trodde prisen vi fikk inkluderte alt. Når regningen kom så ble det 10000 mer enn beregnet først. Velger du dette firmaet, vær sikker på at alt er inkludert SKRIFTLIG.

Einar Lundegård, 18. juli 2013

Fibo trespo på bad.

Veldig fornøyd med utført jobb på bad! Møter opp til avtalt tid og pris! Kan sterkt anbefales! !

Karl Kristian Johnsen, 4. juli 2013

Lage innvendig dør i tre. ikke standard mål.

Gjorde en bra jobb. Kom presist, og utførte jobben når de sa de skulle, til avtalt pris. Kan anbefale firmaet.

Synnøve Schei, 7. juni 2013

Maling og pussing av trapp

Bra gjennomført oppdrag. Kom når de skulle til priser som var avtalt på forhånd.

Fredrik W, 16. mai 2013

Dele innendørs vegg,samt boksing av kjøkkenvifte

Bra gjennomført oppdrag. Kom når de skulle til priser som var avtalt på forhånd.

Fredrik W, 16. mai 2013

Sparkling og tapetsering av gang med trapp

Polbygg har tapetsert trapp og kjeller. Vi er veldig fornøyd med rask og efftiv levering av tjenesten. I tillegg er arbeidet bra.

Anne Friestad, 30. april 2013

Bytte vegger og tak i kjølerom på 1,2mx2,5mx2,40m

Gjorde en meget god jobb og kom alltid på avtalt tidspunkt. Ett firma å stole på , og verdt pengene som det koste.

Erling Gjøse, 26. april 2013

Installere varmekabel,støpe og flislager gulv i 7,5 kvadrat meter gangen

Did a good job and I was happy with the end result.

Peter John Mcintosh, 18. feb. 2013

Rive kjøkkeninnredning,blende dør og klargjøre veggflater for montering av nytt kjøkken

Polbygg utførte riving av kjøkkeninnredning, oppføring av nye innvendige vegger, riving og legging av parkett samt fliselegging hos oss. Arbeidet er utført med meget høy kvalitet og av særdeles ryddige og hyggelige folk. Daglig leder er meget grei å forholde seg til og firmaet har vist seg fleksible underveis når det gjelder endringer i oppdraget. Synes de var verdt timeprisen og kommer til å benytte dem igjen ved senere anledninger. ANBEFALES!

Hjalmar Aslagsen, 19. des. 2012

Legging av takstein - skifer - roofing with natural stone

God jobb. Litt forsinket oppstart, men jobbet effektivt og skikkelig når de startet. Ingen problemer i etterkant, solid jobb.

Sonja Cassidy, 4. sep. 2012

Flytting av dør,eventuelt montering av ny dør og stenging av gammel

Veldig fornøyd med Polbygg. De stilte til og med opp på en lørdag for å gjøre ferdig jobben (ble ikke ferdig til avtalt tid pga ekstra arbeid avtalt underveis). Grei pris og oversiktlig og ryddig faktura. Vi kommer til å bruke polbygg igjen, og anbefaler gjerne andre å gjøre det samme.

Stig Ågotnes, 25. juli 2012

Utvendig maling av enebolig

Veldig fornøyd med Polbygg. God og profesjonell oppfølging og bra utført arbeid til OK pris.

Per Eivind Solum, 21. juli 2012

Slemming av steinvegg innendørs,sparkling og maling av tak

Dyktige fagfolk. Punktlige. Organiserer arbeidsplassen slik at det blir minst mulig søl.

Karina Steyn, 21. mai 2012

Meisle opp og grave ut betong gulv

Meget flinke folk som jobbet effektivt selv om dette var et tungt arbeid. Mye bra og oppdatert utstyr for å utføre jobben. Enkelt å kommunisere med sjefen på norsk er et klart pluss, samt arbeiderene forstod en del engelsk. Kan absolutt anbefales til andre. Kommer til å bruke dem ved en seinere anledning også.

Kenneth Eichner, 20. april 2012

Ferdigstilling av vegg i stue/kjøkken

Hyggelig mann som kom på befaring og ga oss en grei pris. Guttene hans var effektive og gjorde en god jobb, la merke til en boble i sparklingen men det ble fort rettet på inkludert i prisen. Vil anbefale polbygg :-).

Carina Hocking, 21. mars 2012

Diverse murerarbeid

Polbygg gjorde en utmerket jobb helt i henhold til avtale. Jeg er spesielt imponert over pussarbeidet de har gjort. De er rimelige og leverer god kvalitet. Topp score fra meg.

Espen Tjønneland, 18. mars 2012

Helsparkling av vegger/strietapet

Effektive og til å stole på.

Stian Ravndal, 15. mars 2012

Maling av trapp

Jeg er godt fornøyd med Polbygg. De jobbet rask og effektivt. De kom til avtalt tid. Mine forventninger ble innfridd. Jeg kan anbefaler bedriften til andre. Grasholmen, Hundvåg.

Heike Veholmen, 31. jan. 2012

Oppussing kjøkken og stue

Alt ble gjort som avtalt. Meget fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefalest. Har ikke fått regning enda, men ble gjort avtale før igangsetting.

Christer Olson, 27. jan. 2012

Levering og montering av skyvedør til terrasse

Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Thor-erik Varsi, 18. des. 2011

Hus utvendig

Arbeidet ble gjort til avtalt pris. Jeg er veldig fornøyd med Pol Bygg og anbefaler dem til andre.

Solfrid Kirkhus, 24. okt. 2011

Maling av hus

Er veldig fornøyd med firmaet. De startet jobben til avtalt tid og fullførte så fort de kunne. Pga mye regn ble de mye stoppet,men de ga beskjed så fort noe hindret dem. Kan absolutt anbefale firmaet til andre.

Torgunn Bech Lind, 1. okt. 2011

Maling av enebolig

Veldig bra og nøyaktig arbeid. Kom når de sa de skulle. Bra.

Børre Heggernes, 11. aug. 2011

Kjøkkenlister

Veldig god hjelp og serviceinnstilt.

Jakob Wingård, 21. juni 2011

Loftstrapp ønskes montert

Fantastisk bra, kan trygt anbefale videre!

Anonym, 26. jan. 2011

Loftstrapp ønskes montert

Koselig leder, kom når han skulle og var meget proff, gjorde det som var ønsket og tok seg av alt arbeid med innkjøp osv, kan trygt anbefaler til alle andre!

Loyd Georg Færøvik, 16. des. 2010
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2017

i enhetsregistret
Omsetning

2

Millioner kroner
 • Ansatte
  8
 • Egenkapital (%)
  3.6%
 • Likviditet
  0.9%
 • Driftsmargin
  9.5%
 • Gjeldsgrad
  27%
 • Lønnsomhet
  22%
Regnskapstall (i 1000)
 
2017
Sum driftsinntekter
2016
Driftsresultat
191
Resultat før skatt
182
Årsresultat
136
Roller
Daglig leder
Jaroslaw Czeslaw Dudek
Styrets leder
Jaroslaw Czeslaw Dudek
Varamedlem
Renata Grajewska
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2017-01-31
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 19-04-2019 04:53:23
Se hele regnskapet til POL BYGG AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart