Siste evalueringer (14)

Renovering av bad. ca 5 m2.

Dårlig på komunikasjon og ryddighet. Litt missforståelser etter at badet var ferdig, men kom og hentet resten av avfallet etterhvert. Selve utførelse av arbeid er bra og flinke på detaljer.

Thomas, Hundvåg, 25. jan. 2019

Nytt gulv i vinterhage

Veldig fornøyd med både prosessen og sluttresultatet. KMB er genuint opptatt av kundens ønsker og behov, og å oppfylle disse. Pålitelig, faglig dyktig og solid håndverk. Anbefales!

Hege, Stavanger, 17. juli 2018

Bytte vinylgulv på bad

Godt fornøyd med sluttresultatet.

Astri, Stavanger, 8. mai 2018

Støpe nytt badegulv på ca 5 m2

Fikk rask kontakt og befaring med prisoverslag, arbeidet ble raskt utført og meget flott gjennomført. God dialog og gode forslag gjennom hele prosessen. Arbeid utført over forventning og til avtalt pris.

Atle, Bru, 2. mai 2018

Fjerne gammel og legge ny linoleum på gulv på vaskerom.

Jobben ble gjort meget tilfredsstillende. Var meget behjelpelig og kom med gode innspill i forhold til andre pågående jobber.

Grethe, Sandnes, 25. mars 2018

Gulvbelegg i loftsstue

KMB gav veldig profesjonelt inntrykk i anbudsrunden med godt beskreve arbeidsomfang og gode faglige råd. Arbeidet ble utført som avtalt, til avtalt pris uten overraskelser. Resultatet ble veldig bra. Kan trygt anbefale dette firmaet.

Espen, Randaberg, 16. jan. 2018

Legge gulvbelegg på grovkjøkken/våtrom

Meget godt fornøyd med jobben som ble gjort!

Even, Tananger, 3. des. 2017

Ny vegg på soverom

Vi er veldig fornøyd med KMB. Resultatet ble akkurat slik vi ønsket. Jobben ble utført på en grundig måte, og prisen var absolutt konkurransedyktig.

Tonje, Stavanger, 13. nov. 2017

Sparkling og maling av 50m2 tak og ca 30 meter vegg

KMB AS er veldig proffesjonelle og pålitelige. Vi fikk en skikkelig detaljert og begrunnet pris, som ble lik på faktura som i overslaget. Han som utførte arbeidet var enormt effektiv, presis og veldig hyggelig. Vi kommer definitivt til å bruke KMB AS igjen.

Rakel, Kvitsøy, 13. nov. 2017

Isolering rundt vinduskarm

En meget god erfaring. Bunnsolid, lokal bedrift, som også viser samfunnsansvar og tar inn lærling. Anbefales uten reservasjoner.

Dag, Stavanger, 4. nov. 2017

Ønsker slette vegger (helsparkle,gips,fjerne tapet,male?)

Jobben gikk ut på å rive strietapet, grunne, sparkle og male for å få slette vegger i en gammel leilighet fra 70-tallet. KMB leverte et bra tilbud, både teknisk og pris. Jeg fikk også tips til hva jeg kunne gjøre av forberedelser og andre ideer til utbedringer. Veldig nyttig for meg som aldri har pusset opp før. Straks de kom i gang ble jobben utført meget raskt, og resultatet ble ok. Det ble noe etterarbeid på meg.

Tor, Stavanger, 30. okt. 2017

Ny murpuss

Veldig godt fornøyd med utført arbeid av en hyggelig murer fra et serviceinnstilt firma.

Hege, Stavanger, 17. okt. 2017

Reparere gjerde.

Jobben ble utført effektivt og godt.

Øyvind, Kleppe, 11. okt. 2017

Fliselegge vegger og fuge ett hybelbad på ca 4 kvm grunnflate.

Levert på tid, kost og kvalitet. Intet negativt og nevne. Kom gjorde jobben, ryddet og sa takk for seg. Faktura stemte på kronen med avtale. Ble noe merarbeid, men de tok det så prisen som ble avtalt. Ja den ble som avtalt. :).

Roger, Sola, 13. sep. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

KMB AS

4.7 14 evalueringer Austre åmøy