Siste evalueringer (13)

Installasjon av skap

Veldig fornøyd.

Saeid Shafighi, 10. des. 2018

Bygging av utebod,inkludert evt fundament

Vi er kjempefornøyde med jobben Gabriel og hans samarbeidspartner gjorde for oss. De støpte fundament og bygget en solid, pen og funksjonell utebod/sykkelbod med skyvedør. Vi hadde ikke helt klart for oss nøyaktig utforming, men hadde veldig god dialog med Gabriel underveis. Han har god estetisk sans og sammen kom vi frem til gode løsninger. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris og det ble ryddet fint etterpå. Anbefales!

Anne-camilla D Hosfeld, 5. jan. 2018

Drenering ,graving ,planering samt legging av terasse

Meget bra utført jobb av disse karene 100% seriøse og til å stole på :) Kan anbefales ! !

Otto Inge Moe, 2. nov. 2017

Bygge terrasse

Byggmester Gabriel har lagt 200 kvm terrasse og stor tretrapp med Møre Royal med Camoskruer hos oss. Vi er veldig fornøyd med sluttresultater og rydding underveis. Hyggelige og nøyaktige håndverkere.

Linda Færestrand, 7. okt. 2017

Betongarbeid ved utvendig inngangsparti og trapp

Jobben blei raskt gjort til avtalt pris. Godt nøgd!

Olav Bøe Hunnes, 9. sep. 2017

Lage betongkant oppå natursteinsmur

Excellent work! Meget flinke!

Daniel Halvorsen, 15. aug. 2017

Påbygg av overbygg

De ga en pris som var i. H. T. Det jeg hadde forventet, og de kunne gjøre jobben raskt. De beregnet to dager på arbeidet, men var stort sett ferdig etter dag en, og kun "finpussen" stod igjen til dag to. Resultatet er meget bra, og når de forlot stedet, kunne en ikke se at de hadde vært der. Kan aboslutt anbefale dette firmaet.

Terje Wilhelm Cook, 22. juli 2017

Bygge ferdig gjerde og port + bygge en trapp

Vi er kjempefornøyd med resultatet, og gjennomføringen av jobben var svært profesjonell. Gabriel og arbeiderne hans var alltid presis, jobbet effektivt og var ferdig med god margin i forhold til planen. Gabriel hadde gode løsninger utifra våre ønsker. De ryddet fint opp etter seg etter hver dag. Anbefales.

Per Arne Nordset, 12. juli 2017

Bygging av terasse,ca. 40 kvm.

Vi kan på det varmeste anbefale Gabriel Byggmester for meget godt utført arbeid. De er pliktoppfyllende, serviceinnstilt og pålitelige. De utførte jobben i henhold til kontrakt, både på pris og tid. Vi vil ikke nøle med å benytte dette firmaet ved en senere anledning.

Caroline Stien Nysæter, 9. juli 2017

Bygging av terrasse ca 50- 60 kvm.

Me e meget fornøyd med valg av bedrift til dette oppdraget. Byggmester Gabriel holdt oss orientert om detaljer undervegs, bygget ein solid konstruksjon og hadde flott "finish" på arbeidet. Anbefales på det sterkeste. Olav Kalvenes.

Olav Kalvenes, 20. juni 2017

Legging av belegningsstein

Vi fikk lagt ca 24m2 med belegningsstein + pusset murer sommeren 2017. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Gabriel er grei å forholde seg til. Anbefales!

Eileen Lindquist, 13. mai 2017

Muring

Muring av betongtrapp. Vi er veldig fornøyd med det arbeidet som er utført. Gabriel kom raskt på vurdering sendte tegninger med forslag til løsning bare noen timer etter oppmøte. De startet jobben et par timer etter kontrakten var signert. De jobbet raskt og effektivt og ble ferdig på en uke som angitt på forhånd. De holdt området ryddig mens jobben pågikk og forlot området pent og ryddig etter jobben var utført. Vi anbefaler Gabriel!

Truls Knudsen, 10. mai 2017

Forlengelse av mur

Gjorde ekstrajobb: bygget 55 kvadratmeter terasse med trapp og skillevegg. Kontruksjonen var solid og pent utført. Alle innspill ble raskt fulgt opp og det var aldri noe nei å få. De ryddet også veldig fint opp etter seg når jobben var ferdig. Jeg vil anbefale Gabriel. Både god på pris og på utførelse. De kom også raskt i gang etter bestilling.

Rudi Myklebust, 5. mai 2017
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2016

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Gabi-Alin Oprean
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2016-08-03
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 17-02-2019 14:09:08
Se hele regnskapet til GABRIEL BYGGMESTER GABI-ALIN OPREAN på E24 Bedrift
Se regnskapstall

RELATERTE BEDRIFTER

Bygg & Vedlikehold Curca

4.9 17 evalueringer Søreidgrend

Zac Bygg AS

4.8 13 evalueringer Søreidgrend

Mary Company Bygg Marinela Alucanitei

5.0 5 evalueringer Søreidgrend