Siste evalueringer (11)

Montering av innfelt takvifte på kjøkken.

. Løsningsorientert byggmester som har utført en flott jobb iht avtale og pris. Kan virkelig anbefale dette firma. Alt ble profesjonelt utført fra A til Å.

Jørgen Larsen, 7. des. 2020

Reisverk pergola

Utførte jobben svært raskt og veldig fornøyd med resultatet!

Christina Mari Johnsen, 7. mai 2020

Bygge terrasse

Veldig fornøyd med Borg Bygg og Takst AS gjennom hele prosessen, fra befaring og frem til ferdig resultat. Det har vært god kommunikasjon gjennom hele byggeperioden, byggmester har vært pålitelig og effektiv og holdt seg til alle inngåtte avtaler. Uklarheter og ønsker som har dukket opp underveis har blitt håndtert på en god og profesjonell måte. Høy kvalitet på utført arbeid. Ryddet opp etter seg.

Maren Heldahl, 1. mai 2020

Spesialbygd bokhylle

Tok litt tid fra avtalesignering til jobben ble påbegynt, men da ble den fullført på 3 dager. Resultatet er ikke møbelsnekker finish, men ganske bra. Kom til avtalt tid på morgenen, ryddet etter seg og jeg er ganske fornøyd med resultatet.

Solveig Kristine Alfheim Kvisberglien, 7. mars 2019

Snekkerarbeid kjellerrom

Jobb ble utført etter beskrivelse og resultatet ble bra.

Svend Prang, 8. nov. 2018

Støping og rekkverk inngangsparti

Meget pent utført arbeid.

Lars Winsvold, 20. okt. 2018

Isolere garasje

Meget dyktig og flink snekker, kan anbefales.

Tommy Ødegård, 23. april 2018

Bytte av to dører til fyrrom

Fint utført arbeid :).

Torbjørn Korella Aaberg, 4. april 2018

Bygge legobord

Dette bordet ble perfekt. Gjort etter beskrivelsen, det så ekstra bra ut fordi snkkeren gjorde noen fine vrier. Veldig grei å forholde seg til!

Anders Hagen, 3. juli 2017

Løftehjelp. kanskje 40 minutter

Topp kvalitet og service, en meget positiv erfaring. Levere varen innen sin bransje, det er sjeldent at jeg blir så fornøyd!

Jostein Grønsberg, 14. juni 2017

Montere foringer/lister vinduer

Fikk raskt svar og kom på befaring dagen etter. Møtte opp til avtalt tid, og måtte bruke litt ekstra tid grunnet ekstremt dårlig vær. Meget nøye med jobben, orden og opprydding etter seg. Hadde t. O. M teppe og innesko for å unngå klin fra ute på gulvet. Veldig hyggelig og pålitelig firma som jeg absolutt skal bruke igjen. Pris ble som avtalt, selv om han måtte jobbe litt overtid for å bli helt ferdig. Ingen problemer å gi full pott med stjerne.

Henrik Lie, 28. nov. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart