Siste evalueringer (53)

Interiørmaling av vegger i leiligheten

Very satisfied with the work performed. Good communication and flexible. Final price was a agreed at the start of the job.

Eugene, Stavanger, 19. mars 2021

Husmaling

Utvendig maling av hus Firmaet gjorde en grundig befaring of satte opp et ryddig tilbud. Oversiktlig kontrakt med god pris. Arbeidet startet så snart været tillot. Det ble jobbet sikkert og grundig med tilstrekkelig bemanning hele tiden. Kommunikasjon underveis var god. Alt arbeid som var avtalt ble utført med god kvalitet og jeg er svært fornøyd med resultatet. Faktura ble gjennomgått når arbeidet var ferdig og sluttsummen var i henhold til avtale. Jeg kan anbefale Sunde Bygg Proff AS uten noen forbehold. Ingvar Storhaug Randaberg.

Ingvar, Randaberg, 25. feb. 2021

Parkettsliping,sparkling,maling av lister,vegger og tak i stue og gang

Sparkling og maling av tak, vegger og lister var meget godt utført. Påføring av lakk/voks av slipt parkett var litt utfordrende men det ble ganske bra til slutt. Sunde Bygg kan anbefales, har selv tenkt å benytte dette firma til videre oppussing av vår leilighet.

Lars, Hafrsfjord, 6. feb. 2021

Slipe gulv kjøkken og stue

Effektivt. Grundig. Flott resultat. Hyggelige arbeidere.

Silje, Stavanger, 27. aug. 2020

Male hus

Her er det bare å ta av seg hatten. Gjennomføring gjort med fantastisk forutsigbarhet. Supre faglige råd. Mye som er gjort på eget initiativ for å sikre perfekt resultat. Michał fikk jobben på bakgrunn av entusiasmen han viste og den gjenspeiler seg i flott resultat. Kunne ikke vært mer fornøyd.

Erik, Stavanger, 9. juni 2020

Maling av 1 husvegg

Effektivt gjort og med god kvalitet!

Lars, Stavanger, 3. juni 2020

Maling av vegger og tak

Maling av lister, vegger og tak i inngangsparti, trappeoppgang og hele 2 etasje. Jobben ble utført på en flott og nøyaktig måte, til avtalt tid og pris. God kommunikasjon, ryddig og eksemplarisk. Det var litt malingssøl i trappene (kunne ikke ses, men kjentes) og da jeg påpekte dette, var de på plass 08 dagen etter og fikset opp! Kommer garantert til å henvende meg igjen dersom noe skal gjøres. Kan virkelig anbefales. Mvh Frank Skogen.

Frank, Stavanger, 21. mai 2020

Maling av leililghet ca 80 m2

En heller dårlig opplevelse med dette selskapet. Vi ble enige om fast pris på to jobber, maling av en leilighet, og sparkling og maling av en stue i et annet hus. De ble forsinket selv om de hadde vært to ganger på besiktigelse. Forsinkelsene førte til mer kostnader for meg, andre folk inn, forlenget leie, kansellerings gebyrer for fotograf, samt at vi fikk leligheten ut for sent slik at vi ikke får solgt leiligheten før etter sommeren. De krevde mer betalig for leiligheten og nektet å fullføre den andre jobben om de ikke fikk mer betaling. En heller ubehagelig opplevelse og vi sliter fortsatt med dem. . .

Glenn, Søreidgrend, 6. juni 2019

Dear Glenn, The main reason of quit work for you and your sister was offering "black" money by her as a paiment for job (in amount 10.000) wich we refuse as illegal. Remember that all written agreement as well as meldinger, emails, phone calls, conversacion are on records. You have been inforemd evry day about progress and order extra work what incrisse cost of materials and time of the project. Wish you plesent eve.

SUNDE BYGG GRZEGORZEWKI MICHAL 6. juni 2019

Maling av rom. ca 16 kvadratmeter

De kom raskt på befaring. Begynte jobben samme dag som den ble lagt ut. God kommunikasjon underveis. Veldig nøye og godt utført arbeid. Vi er kjempe fornøyd.

Anne, Laksevåg, 1. mai 2019

Sparkle og male en vegg på totalt 7m2

Begynte jobben umiddelbart, var lett tilgjengelig underveis og tydelig i kommunikasjon. Grundig gjennomført og flott resultat.

Hanne, Bergen, 26. april 2019

Maling av 20 m2 tak.

Sunde Bygg gjorde en veldig god jobb med å helsparkle og male taket. God kommunikasjon underveis samt gode råd og tips til hva som kunne gjøres i leiligheten. Anbefales videre.

Daniel, Bergen, 23. april 2019

Sparkling av skjøter på gipsplater

Michal fra Sunde bygg sammen med sin partner Zigi gjorde en kjempe bra jobb med å sparkle gipsveggene mine. Han vet hva han snakker om og det var god kommunikasjon underveis i prosessen. Sunde bygg er pålitelige og effektive i sitt arbeid. Anbefales og bruker de gjerne igjen i fremtiden!

Alexander, Bergen, 16. april 2019

Maling av flere rom i leilighet

Arbeidet ble utført utmerket, vi er kjempefornøyd med resultatet. Kommunikasjon underveis var også meget bra, vi følte oss informert til en hver tid. Det ble også tatt hensyn til endringer fra vår side i siste liten og alt ble gjort i samråd med oss og håndverkerne var meget fleksibelt. Jeg ville både anbefale Sunde Bygg og jobbe sammen med dem igjen! Dessuten var Martin og Ziggi veldig hyggelige!

Janina, Bergen, 28. mars 2019

Maling av leilighet,30 kvm

Martin og co. Leverte varene, og endte opp med å gjøre mer enn anbudet tilsa – da malingen kom på veggene innså vi at vinduer og karmer definitivt også måtte tas. Dette til tross fullførte de på avtalt tid og til avtalt pris (med et påslag for ekstra materialer og arbeidstid for vinduer). Det er også betryggende med en bedrift som ikke foreslår spotpris, slik enkelte av dem som henvendte seg til meg for dette anbudet gjorde. Jeg hadde aldri noen negative følelser når det gjaldt Sunde Bygg – her er det ryddig og fint! Dialogen underveis gikk veldig fint, og resultatet er flott. Kan trygt anbefale videre!

Rikke, Bergen, 24. mars 2019

Sparkling/ny tapet,maling og listverk i stue,gang og soverom.

Jobben inneholdt blant annet helsparkling av vegger og maling av vegger, tak og lister i 84 m2 leilighet. I tillegg satt de opp en gipsvegg, la lister og oljet parketten. Generelt godt gjennomført arbeid. Godt resultat og god kommunikasjon underveis. Rimelig pris. Kan anbefale Sunde bygg videre.

Vebjørn, Bergen, 22. mars 2019

Heilsparkling av 23m2 stove

Sunde Bygg er effektive og grundige i arbeidet sitt. Me er svært fornøyde med sparkling- og malingsjobben dei gjorde i leiligheta vår. Dei er lette å kommunisere med, og tilpasset seg når det viste seg at jobben vart større enn fyrst antatt. Har ingen problemer med å anbefale Sunde Bygg.

Asbjørn, Bergen, 12. mars 2019

Innvendig maleoppdrag

Arbeidet tok mer tid enn planlagt men ble bra til slutt.

Øyvind, Bergen, 3. jan. 2019

Maling,ca 75 m2 i leilighet

Michal og makker har gjort en veldig god jobb hos meg med god kvalitet og innen rimelig tid. Flink til å informere underveis i prosessen. Anbefales.

Kari, Bergen, 25. des. 2018

Sparkle og male 5-10 kvm tak

Veldig hyggelige folk som gjør jobben skikkelig :) Veldig fornøyd!

Kaja, Bergen, 23. des. 2018

Hei,jeg vil gjerne male stuen min før jul og lurte på hva det ville koste meg?

Veldig fornøyd med resultaten.

Aklil, Loddefjord, 15. des. 2018

Klargjøring av leilighet for salg. male,noe hullsparkling,bytte dører m.m.

Veldig fornøyd med arbeid utført. En leilighet skulle klargjøres for salg og Michael fikk tilslaget. Grunnene til det er mange og gode. En kombinasjon av pris, tidligere erfaringer fra andre kunder og magefølelsen gjorde at jeg valgte Michal. Og det anger jeg ikke på. Sto på og gjorde en meget god jobb! Kan trygt anbefales!

Matias, Bergen, 6. des. 2018

Innvendig snekker- og malearbeid

Sunde Bygg er profesjonelle, pålitelige og dyktige. Eg har fått totlarenovert stue og gang, og jobben er flott utført. De holder seg til avtaler og du kan stole 100% på de. Samvittighetsfulle og dyktige. Løser problemer som dukker opp undeveis og holder seg til avtaler. Blide og hyggelige er de også. Eg kommer til å bruke de på fleire oppdrag og anbefaler de til andre.

Guri, Stavanger, 5. des. 2018

Maling av to rom

Veldig fornøyd med maling av vegger og tak i stove, kjøkken og trappeoppgang. Oppdraget blei utført raskt og med god kommunikasjon og rådgiving undervegs. Veldig hyggelige og hjelpsomme folk. Resultatet er fantastisk flott, og prisen var mykje lågare enn fleire av dei andre tilboda eg fekk. Kjem definitivt til å bruka Sundebygg igjen neste gong det blir aktuelt.

Gudrun, Nesttun, 30. nov. 2018

Maler jobb

Very happy with their work, they take their time to work but the end result is very good. Highly recommended.

Lopita, Sandnes, 26. nov. 2018

Maling av leilighet 65 m2

Veldig god kvalitet på arbeidet Profesjonelle og nøye God kommunikasjon Veldig God service Pålitelig Anbefaler firmaet. Jeg kommer selv til å bruke de igjen hvis jeg har behov.

Gry-Borghild, Bergen, 22. nov. 2018

Male og sparkle liten gong

Firmaet sparkla og malte liten gong. Martin var presis og kom med gode råd. Arbeidet var fint utført.

Lillian, Bergen, 20. nov. 2018

Maling 50 m2

Veldig profesjonelt og hyggelig. Anfefales sterkeste! ! !

Nada, Bergen, 5. nov. 2018

Pusse/male soverom

Utrolig fornøyd med arbeidet som ble utført. Alt ble utført til avtalt tid og fikk også gode tips til videre oppussing. Stort pluss at de var meget fleksibel når det kom til arbeidstid.

Chris, Loddefjord, 5. nov. 2018

Vi søker hjelp til oppussing av kjellerstue.

Vi engasjerte Sunde bygg til å pusse opp kjellerstuen vår, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Jobben bestod av snekring, gipsing, avretting av gulv, sparkling og maling. Vi ønsket mange innebygde hyller og listefritt tak noe som gjorde sparklingen spesielt krevende. De var nøye på detaljer og kom med gode konstruktive løsninger når det oppstod uforutsette problemer. Vi kan absolutt anbefale Sunde Bygg på det varmeste og vi bruker dem svært gjerne igjen.

Stig, Godvik, 5. nov. 2018

Sparkling av gipsplater og strievegg

Flott arbeid til god pris. Martin & co fulgte opp med gode forslag til løsninger og god kommunikasjon.

Anders, Bergen, 1. nov. 2018

Maling av tak - 10kvadratmeter

Kjempegod service! Rask og god tilbakemelding. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Vi fikk i tillegg litt hjelp og tips til andre prosjekter vi holder på med. En meget god opplevelse. Ingen tvil om hvem vi kontakter ved neste prosjekt.

Kristian, Rådal, 26. okt. 2018

Maling av 41 kvm leilighet

Godt arbeid. Prisen var konkurransedyktig. Ble gjort noe mer enn avtalt uten tillegg i pris. Anbefales!

Sananthan, Bergen, 25. okt. 2018

Legging av golv

Meget godt utført arbeid. Pålitelig og profesjonell.

Jan, Bergen, 22. okt. 2018

Maling av leilighet ca 55 kvm + sparkling/pussing av strukturmurvegg ca 3,5 m

Sunde Bygg gjorde en veldig fin jobb med å sparkle en vegg, og male tak og vegger i vår 3-roms leilighet. God kommunikasjon underveis og de var ryddige og pålitelige. Vi kan anbefale de videre.

Hege, Bergen, 16. okt. 2018

Legge parkett + male

Helsparkle og male vegger og tak, samt skifte gulv i en loftstue og soverom. God og grundig befaring med konstruktive forslag til løsninger. Bra kommunikasjon hele veien. Utfordringer med demontering av garderobe++ ble utført uten problemer, selv om det medførte noe mer arbeid enn først antatt. Arbeidet ble utført med høy kvalitet og fokus på detaljer. Vennlige og høflige. Vi er veldig tilfredse med hele prosessen og ikke minst sluttresultatet.

Kirsten, Nesttun, 14. okt. 2018

Sparkling og maling (lite område)

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Gutta var effektive og pålitelig og vi hadde en god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Bruker gjerne Sunde Bygg hvis jeg trenger flere jobber!

Henrik, Bergen, 9. okt. 2018

Maling av inngangsparti,ute,hovedsaklig under tak. ca 40kvm.

Hyggelig fyr, effektiv og profesjonell. 10/10 . STERK anbefaling!

Jo, Bergen, 6. okt. 2018

Maling

Helsparklet stue, sparkling av tak i stue og kjøkken og maling av begge rom. Veldig fornøyd med jobben som er gjort, firmaet var ryddige underveis og etter endt arbeid, hyggelig og høflige. Jeg vil absolutt anbefale firmaet og kommer til å bruke dem igjen. Kan være lurt å avklare arbeidstid med firmaet i forkant, Martin i firmaet var en hyggelig, positiv og informativ kar som holdt oss orientert underveis i arbeidet.

Britt, Eidsvåg i åsane, 3. okt. 2018

Maling av ca 70m2 butikk

Veldig fornøyd med arbeidet de utførte! Hyggelige mennesker som var pålitelige og hadde god kommunikasjon gjennom arbeidet.

Kristine, Stavanger, 3. okt. 2018

Klaregjøre bolig for salg

Dyktig. Holder tidsfrister. Godt samarbeid for å finne gode løsninger. God pris.

Niran-Jan, Bergen, 12. sep. 2018

Pusse opp 13m2 stort rom.

Et hyggelig og vennlig team. De gjorde mer enn forventet , raskt utført og til en god pris. Tapetfjerning, pussing, sparkling, listefritt og maling. Veldig fornøyd med resultatet.

Sondre, Bergen, 5. sep. 2018

Helsparkling av vegger

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort av Michal og Zigi. Helsparklet et rom på ca 12m2. God kommunikasjon, lett å få tak i hvis nødvendig. Michal forklarer godt hva som blir gjort og hvorfor, jobben ble utført til en god og avtalt pris. Bruker gjerne dette selskapet igjen.

Helle, Bergen, 24. aug. 2018

Male/fikse 1 vegg

Veldig fornøyd! Raske og effektive! Anbefales.

Aleksander, Blomsterdalen, 20. aug. 2018

Maling av innen dørs trapp

Painted our old staircase from 1890. It was a challenging job but the results were very good. Polite and easy to work with, I can easily recommend.

Hamish, Stavanger, 13. aug. 2018

Maling på innsiden av en 26m2 leilighet på nordnes!

Veldig efffektiv og gjorde en god jobb. Anbefales!

Maja, Bergen, 12. aug. 2018

Maling av 75 kvadratmeter leilighet i torborg nedreaas gate,bergen.

Flott utført arbeid og hyggelige mennesker. Veggene ble skikkelig sparklet og grunnet, sprekker tettet og lister festet. Ryddig og raskt utført arbeid, anbefales virkelig.

Anders, Bergen, 2. aug. 2018

Rullesparkling / sparkling av soverom,ca 10-12 kvm.

Very happy with the job done. Nice work and quickly done. Informative about potential problems and solutions, and was including all the way. Best recommendations.

Ole-Christian, Bergen, 23. mai 2018

Pussing og maling av grunnmur

Marcin var effektiv og hjelpsom og gjorde en flott jobb! Anbefales!

Anders, Bergen, 3. mai 2018

Nytt tak på baderom,tette for skadedyr,diverse småjobber

Rask og god utførelse av oppdraget. Martin hadde gode råd til hva som kunne gjøres, god forståelse for våre ønsker, og han utførte flere andre små oppdrag som dukket opp underveis, uten tillegg i prisen. Anbefales!

Espen, Bergen, 2. mai 2018

Maling av leilighet

Sunde Bygg fikk oppdraget med å male leilighet. Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført. Kvalitet og punktlighet på arbeidet er av ypperste kvalitet. Kan trygt anbefale Sunde Bygg til andre. Har flere oppdrag til vedkommende som male leiligheten min. Kan anbefales på det varmeste Trygve Petter Meidell Haug.

Trygve, Bergen, 2. mai 2018

Male trappeoppgang

Dyktig, hyggelig og fleksibel. Fikset løst gelender for å være hyggelig. Anbefales varmt.

Simon, Bergen, 24. april 2018

Bygge vegg,legge panel | build wall,add wall panel

Fantastisk bra! Vi er utrolig imponert over kvaliteten på arbeidet og veldig fornøyd med prisen. Kommer med tips om ting vi ikke hadde tenkt på og kan jobbe kvelder. Meget hyggelig person som man kan stole på. Han gjør alt av snekkerarbeid til en god pris og resultatet er utsøkt. Anbefales!

Øyvind, Stavanger, 16. april 2018

Maling av 30m2 panelvegger og dør

Vi er veldig fornøyd med jobben som vart gjort! Han var svært hyggelig og gav hele tiden gode råd om hva vi kunne gjøre for å få et best mulig resultat. Professionell og presis i hans arbeid, og jobben vart gjort til avtalt tid og pris! Svært fornøyd!

Ira, Bergen, 25. mars 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Handy Service

4.7 128 evalueringer Stavanger

Byggfirma Hetland AS

4.6 71 evalueringer Hafrsfjord

Jar&go Bygg Service

4.7 54 evalueringer Stavanger