Siste evalueringer (11)

Varmt vann badekar

Kom til avtalt tid, effektiv og hyggelig.

Henrik, Bekkestua, 28. april 2020

Ombygging av to bad og toalettrom i enebolig

Arbeidet ble gjort som avtalt på tid og pris med svært god kvalitet. Anbefales.

Svein-Tore, Oslo, 2. juni 2017

Defekte varmekabler på lite bad

Hyggelige og hjelpsomme folk som gjorde jobben som avtalt og til avtalt pris. Anbefales!

Tina, Oslo, 8. nov. 2016

Renovering av bad

Vi benyttet Stabæk VVS v/Ole Jakob Petersen til å totalrenovere et lite bad på Tonsenhagen, samt enkel oppuss av vaskerom, og vi er kjempefornøyd! Faglig veldig dyktig, jobben ble grundig gjennomført og flink til å komme med gode løsninger underveis. God kommunikasjon under hele prosessen, punktlig, ryddig og ferdig før estimert tid. Grundig pristilbud som ble overholdt. Anbefales på det sterkeste!

Øyvind, Oslo, 7. okt. 2016

Pusse opp bad i bygård

Vi brukte Stabekk VVS v/Ole Jakob Petersen til å totalrenovere våre to bad på Majorstuen. Vi var meget fornøyd med arbeidet til Ole Jakob og hans mannskap! Badene ble veldig fine, og arbeidet ble utført helt i henhold til tidsplanen. Vi bodde i leiligheten under arbeidet, og de tok hele tiden hensyn til oss på beste måte. Kort sagt: Pålitelige, hyggelige og veldig flinke folk! Anbefales på det sterkeste!

Aage, Oslo, 4. sep. 2016

Oppussing av bad,gang og boder

Vi benyttet Stabekk VVS til et omfattende oppussingsprosjekt hjemme: Ombygging av et vaskerom og en bod til et stort bad m/vaskemuligheter. I tillegg pusset vi opp en annen bod, et klesrom, inngangspartiet og en større gang (nye varmekabler, nye fliser, downlights og maling). Vi er svært godt fornøyd med måten Stabekk VVS og deres samarbeidspartnere utførte jobben på. Den ble gjort til avtalt tid, til avtalt pris og med god oppfølging underveis.

Ketil, Haslum, 27. sep. 2015

2 bad full rehabilitering

Grundig og godt tilbud, overholdt pris som avtalt. Lett å kommunisere med og god på å finne løsninger vi ble fornøyde med. Alle som utførte arbeidet var dyktige, effektive, hyggelige og profesjonelle. Veldig fornøyd med fagmessig og god kvalitet på jobben og sitter igjen med 2 flotte bad med god dokumentasjon på jobben utført, samsvarserklæring og bilder. Anbefales! Anita Ackerman.

John, Oslo, 22. sep. 2015

Oppussing av bad ca 4.4 kvm

Total oppussing av baderom. Veldig fornøyd med sluttresultat, oppfølging underveis og kvalitet på arbeidet. Tvers igjennom en solid utført jobb og alt ble utført og fulgt opp ifht våre ønsker. Mottatt bekreftelse på utført arbeid med dokumentasjon i etterkant. Topp evaluering fra oss!

Eivind, Bærums verk, 2. april 2014

Nytt vaskerom i kjeller

Flink til å komme meg forslag til gode løsninger. Faglig dyktig utført arbeid. Oppmøte og pris som avtalt. Anbefaler gjerne Stabekk VVS.

Terje, Kolsås, 16. juli 2013

Oppussing av toalettrom

Profesjonelle, pålitelige og hyggelige. På befaringen fikk vi råd om og forslag til løsning for rommet - veldig bra. God og hyggelig kommunikasjon underveis. Stabekk VVS mer enn innfridde forventningene til kvaliteten på jobben - nydelig arbeid ned til siste finish. Progresjonen gikk etter planen uten å kutte hjørner. Pris som avtalt. Jeg vil gjerne anbefale Ole Jakob og hans mannskap på det varmeste.

Joachim, Gjettum, 3. juni 2013

Rørleggerarbeid - flytting av varmtvannsbereder

Faglig flinke håndverkere som hjalp til å finne en veldig god løsning for vårt oppussings-prosjekt. Jobben ble raskt og effektivt utført.

Per-Morten, Asker, 21. mars 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bekkestua Rørleggerforretning Harald Sollund

5.0 1 evalueringer Blommenholm

Stabekk VVS Ole Jakob Petersen

5.0 11 evalueringer Bekkestua

Nordhaug AS

  Bekkestua