Siste evalueringer (6)

Beising av 200m2 hus

God dialog med daglig leder samt arbeidere. Proft utført arbeid . Ryddige og nøyaktige! Slutt resultatet ble helt topp.

Jørgen, Drammen, 7. sep. 2017

Maling av 2 etasjers enebolig

Huset ble malt i hvit Herregård Linoljemaling sommeren 2017. Vi er svært fornøyde med pris, kvalitet og tidsfrister. Vi har i tillegg opplevd imøtekommenhet, velvilje og god service. Meget bra!

Victoria, Jar, 13. juni 2017

Flislegge bad

Tillitsvekkende befaring, god kommunikasjon underveis, hyggelige håndverkere, sluttresultatet ser bra ut. . Problemfritt prosjekt!

Nils, Drammen, 1. juni 2017

Maling av enebolig 155kvm

Gjorde et godt inntrykk under befaringen og kom med det laveste anbudet på jobben. Fikk god informasjon av daglig leder under prosessen. Flinke malere som utførte arbeidet på en god faglig måte og har ingenting å utsette på deres arbeid. De malte huset, garasjen og alt av rekkverk. Faktura var også iht avtale.

Magnus, Drammen, 29. mai 2017

Flislegging av kjøkken; mellom kjøkkenbenk og skap

TH rehabilitering satt opp fliser og byttet benkeplater. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. De var effektive, kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Da en av benkeplatene var skadet ved ankomst, dro de også ut og skaffet en ny. Dette er veldig god service. Jeg kan mao absolutt anbefale TH Rehabilitering til andre.

Per, Hvalstad, 28. mars 2017

Total renovering av baderom

Dette er et pålitelig firma som virkelig utfører en bra jobb og til en rimelig pris! De er punktlige og samarbeided veldig godt med meg som kunde. Terje (daglig leder) var lett å kommunisere med og veldig behjelpelig på mange måter. Takk skal du ha for et flott baderom! !

Heidi, Oslo, 2. mars 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tømrer Kjartansson AS

4.9 40 evalueringer Slemmestad

Hans Jørgen Jørgensen

4.8 24 evalueringer Røyken