Siste evalueringer (22)

Trefelling

Raskt og effektivt. Profesjonelt. God kommunikasjon.

To, Trondheim, 14. juni 2020

Trefelling

Pålitelig og effektivt gjennomført jobb. Kom når de sa, og gjorde jobben, og ryddet etter seg. Vi er så fornøyd. 👍.

Ola, Ranheim, 11. mai 2020

Felling av tre

Effektiv og skikkelig utført jobb med felling av tre!

Vidar, Trondheim, 20. juli 2019

Felling av to trær nære bebyggelse

Gjorde jobben, kjapt og greit.

Pierre-Nicolai, Trondheim, 16. juli 2019

Felling og fjerning av furustamme

Gjorde en ryddig jobb til avtalt pris, og med god dialog underveis.

Rune, Jakobsli, 2. juni 2019

Trefelling

Felling av to svære furutrær. Raskt og solid utført, bra ryddet etter arbeidet. Enkel å kommunisere med.

Jens, Trondheim, 18. mai 2019

Gran ønskes felt

Kom til avtalt tid, rask og ryddig. Grei pris på arbeidet. Anbefales for videre arbeid.

Jan, Heimdal, 2. mai 2019

Trefelling

Meget kjapp og bra utførelse til akseptabel pris.

Kjell, Trondheim, 30. april 2019

Legge gipstak + fornye vegg + sparkleing/maling

De leide inn ukvalifiserte underentreprenører uten å fortelle oss om dette, ble dårlig resultat. Ellers generelt dårlig på kommunikasjon, og forsøk på å øke faktura etter endt jobb. Rumenerne som jobba med gips var dog dyktige.

Stig, Hell, 26. jan. 2019

Hei, Vil si at denne vurderingen kom overraskende på oss da din kone tilsynelatende skrøt og sa dere var kjempefornøyd med resultatet. Tilleggsregningen kom av ekstraarbeid vi hadde med riving, noe som dere skulle utføre og tid som gikk tapt i venting på materialer, som dere skulle anskaffe. Vi gikk dog med på og ikke ta betalt for dette da vi ønsker å yte ekstra service for å holde kundene våre fornøyde. Vi hadde også daglig dialog på telefon.

GF EIENDOMSUTVIKLING AS 28. jan. 2019

Sparkling (og eventuelt maling) av gipsvegger/-tak

GF Eiendomsutvikling utførte sparkling og maling av gipsplater i tak for meg, samt sparkling av gipsplater på vegg. Arbeidet ble raskt og effektivt utført, og de tok også på seg litt ekstraarbeid uten at dette ble kostende for mye. God kommunikasjon med Espen hele veien. Kan trygt anbefale til andre, og kommer helt sikkert til å benytte de flere ganger selv.

Torgeir, Trondheim, 26. nov. 2018

Skifte av panel på sidevegg,med utforing

Vi er veldig fornøyd med utførelse av jobben, hvilket gjorde at vi også benyttet samme firma for vinduskifte på hus. Firma var greie og forholde seg til, var sympatisk og fikk rask respons ved behov. Leder hadde også et godt forhold til sine ansatte, og hadde tett oppfølging, og jobben ble utført med effektivitet og kvalitet. Vi kommer til å benytte oss av samme firma ved en senere anledning.

Hilde, Trondheim, 8. okt. 2018

Takess til slett tak ca.85 kvm

GF utførte sparkling av tak og vegger på stue,oppgang, kjøkken og kontor. Listfritt rundt vinduer og mot tak. Jobben ble utført i henhold til avtale, tid og pris. Gode fagfolk og vi er meget godt fornøyd med resultatet. God kommuniksjon med GF underveis i prosjektet. Benytter oss gjerne av GF igjen. Anbefales.

Jan, Ranheim, 20. mars 2018

Sparkling av gips på vegger og tak

Det ble gjort en veldig bra jobb ved sparkling og maling. Flere har kommentert at taket er utrolig fint gjort. De er nøye og gjør en god jobb. Kommunikasjonen har gått via Peder og det har ikke vært noen problemer underveis. Kun småtteri som vi har kommentert på og da har det blitt fikset med en gang. Er veldig godt fornøyd med jobben.

Trine, Ranheim, 1. feb. 2018

Legging av gips på vegg og tak

Vegger ble lektet ut og etterisolert, gipset, sparklet og malte. Listefritt rundt vinduer og mot tak. Satte opp en ny vegg med innebygd nisje for tv, den ble utrolig stilig! Hovedkontakten var Peder og det har vært utrolig enkelt å kommunisere med han. Vi hadde daglig kontakt underveis og ingenting ble gjort uten å avklare med oss. De har vært veldig serviceinnstilt og gjort en kjempebra jobb. Sparklingen og maling er veldig bra! Anbefales!

Trine, Ranheim, 1. feb. 2018

Montering av baderomsplater.

Utførte jobben til avtalt tid og pris. Bra kvalitet på det som ble gjort. Et mindre avvik ble funnet, og det kom de tilbake og rettet etter avtale. Liten jobb til som skal gjøres i sommer, og da blir det nok å spørre dem igjen. Anbefales.

Anders, Heimdal, 1. des. 2017

Sparkling og maling av gipsvegger i nyopppusset kjelleretasje.

Seriøst og punktlig firma. Startet arbeidet raskt og gjennomførførte effektivt og godt. Vil gjerne benytte deres tjenester ved en senere anledning. Anbefales!

Rune, Heimdal, 20. nov. 2017

Skifte av vinduer og balkongdør

Møtte opp til avtalt tid, fikk god oppfølging underveis og hadde en god kommunikasjon hele veien. Serviceinnstilt, hyggelig og blide arbeidere. Veldig fornøyd med resultatet.

Thomas, Vikhammer, 27. okt. 2017

Snekkerarbeide

Oppsetting av utebod 15m2. Arbeidet ble raskt og profesjonelt utført. Prisen var meget akseptabel. Arbeidet var så bra at de fikk bygge et et oppsett til raskbokser, ny vegg innvendig, oppsetting av skyvedørsgarderobe, samt plater og innkapsling av tank og sisterne på toalett. . De har også kontakt med elektriker og rørlegger som utførte sin del av jobben med samme profesjonalitet og dyktighet.

Snorre, Trondheim, 25. sep. 2017

Sparkling av vegger og tak

Bra jobb, startet tidligere enn først antatt! Resultatet ble veldig bra, lite å gå over etter de var ferdige. Liten minus på kommunikasjon. Kunne ha fått ei melding hvordan de lå an og når de ble feridge.

Jørgen, Hommelvik, 13. sep. 2017

Maling innendørs. leilighet 68kvm.

Trengte raskt noen til å utføre en malejobb. Firmaet stilte opp og var på tilbudssiden med utstyr og gjennomføring av jobben på kun kort tid. Bra gjennomført arbeid, men klaget på noen områder der det var dårlig dekket med farge, uregelmessigheter i overganger etc. Korrigering ble utført raskt dagen etterpå, og resultatet ble veldig bra. Alt i alt et seriøst firma som leverer godt resultat. Anbefales.

Håkon, Trondheim, 8. juni 2017

Maling av trapp

Jobben omfattet nedpussing, sperregrunning og maling av en lakkert furutrapp, samt maling av vegger i trappeoppganger. Arbeidet ble koordinert av Peder og utført av engelsktalende maler ved navn Viktor. Hyggelige personer og raske med å respondere. Jobben ble utført til fastsatt pris og innenfor tidsrammen. Vi ble veldig fornøyd med sluttresultatet på denne krevende jobben. Anbefaler å følge med på arbeidet selv også, for best sluttresultat.

Ingemar, Tiller, 5. juni 2017

Sparkle & male 3 rom,tilsammen 25 m2

Galguften Eiendomsutvikling har gjort en god jobb! Jobben besto i sparkling og maling av 3 rom, samt utbedring av gipsarbeid etter snekker. Resultat er utført fagmessig godt, liste-fri løsninger og ulike fargevalg på vegger. Jobben er utført iht. Avtalt pris og tid. Ingen problemer underveis, det er lett og forholde seg til Peder. Har ingen betenkeligheter med å anbefale, eller og bruke Galguften Eiendomsutvikling AS igjen. Thomas Bjørgen.

Thomas, Trondheim, 22. april 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Argon Elektro AS

4.6 265 evalueringer Trondheim

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 275 evalueringer Trondheim

Rimbygg Rimas

4.7 90 evalueringer Trondheim