Siste evalueringer (61)

Diverse elektrikerarbeid,sandvika

Voltage AS installerte blant annet lysbrytere, stikkontakter, lysarmatur, LED downlights og sensorer i garasjen. Oppdraget ble utført i henhold til avtale, og det var lett å komme i kontakt med bedriften før, under og etter at oppdraget var utført. Samsvarserklæringen ble sendt kort tid etter utført arbeide. Voltage AS anbefales på det sterkeste.

Rajesh Mistry, 20. juli 2015

Komfyrvakt,inklusive montering - pilestredet park,oslo

Montering av komfyrvakt ble utført på under en time. Voltage leverte fast-pris tilbud på utstyr og montering. Ingen skjulte kostnader som materiell, transport el lign. Utmerket.

Rolf Lind, 6. juli 2015

Justeringer etter kontroll av elektrisk anlegg

Jobben ble raskt, ryddig og ordentlig utført. Kontakten var god hele veien. Var det noe jeg lurte på så ble det ordnet opp i med en gang. Kan anbefalles.

Ann-sofi Goldmann, 12. mai 2015

Bytting av lysbrytere til dimmere

Imøtekommende, profesjonelle, effektive og ellers gode løsninger på det elektriske problemet. Kan varmt anbefales til andre som har behov for elektriker.

Kim Edvardsen, 15. des. 2014

Legge ny krets fra kjøkken til sikringsskap og 3 nye kontakter

Kom som avtalt med en gang vi hadde revet kjøkkenet, var raske og nøyaktige. Kan anbefales til andre!

Roger Andersen, 30. nov. 2014

Elektriker

De har gjort bra jobb med Elektriske anlegget hos meg. De har også bygd et bad som jeg er veldig fornøyd med.

Mehdi Zare, 16. sep. 2014

Drenering enebolig og oppussing av bad.

Stefan Bygg og rehab har tatt på seg dreneringen på vårt hus og vi er ikke fornøyd med jobben, det visste seg over tid at firma ikke brukte fagfolk for å drenere. Derfor har vi fortsatt problemer med fuktighet . Vi kontaktet dem for å rette opp feilen og vi venter fortsatt. Vi håper at de finne en riktig måte å rette opp feilen og bruke fagfolk som kan jobbe og utføre jobben etter norsk lov.

Danial , 26. juni 2014

Hei , jeg har valgt Amper AGE via Stefan Bygg og rehab ,de gjorde en grundig jobb hos oss ,da vil ville montere av downlights og lys og stikkontant ,vi er svært fornøyd med jobben som ble utført , behagelig elektriker de kom til avtalt tid og jobbet raskt og effektivt ,prisen lå godt under de 4 andre bedriftene . Jeg meget fornøyd med den jobben som ble gjprt og kan anbefale bedriften til andre.

, 5. mai 2014

Helrenovering av bad + utvidelse

Stefan Bygg og Rehab leverte et prisgunstig tilbud og virket profesjonell på befaringen. Fikk kontrakt på at badet skulle være ferdig på 3 uker (påska inkludert). Badet ble totalrenovert og utvidet. Ble holdt godt orientert underveis og dem hentet inventar osv som jeg hadde kjøpt selv kostnadsfritt. Arbeidet er svært godt utført og vi er kjempefornøyd med resultatet. Veldig hyggelig folk. Leverte ferdigdokumentasjon dagen etter badet var ferdig.

Bjørnar Semmingsen, 2. mai 2014

Legge om elektriske ledninger + sette opp en stikkontakt

Folkene i Stefan Bygg og Rehab fortjener honnør for god innsats og pliktoppfyllende og fleksibel holdning. Arbeidet ble utført samvittighetsfullt og ryddig, og elektrikerne som kom var veldig hyggelige.

Tor Håkon Inderberg, 24. april 2014

Bytte av ledning og bryter på bad.

Punktlige og presise. Flinke og vennlige.

Nina Oma Erichsrud, 23. april 2014

Montere taklampe på bad

Presise, dyktige og billige. Anbefales.

Ida Therese Aune, 18. april 2014

Oppgradering av elektrisk anlegg.

Stefan Bygg og Rehab jobbet ordentlig og effektivt. Utbedret en kurs samt ny innstallasjon i sikringsskapet. Hyggelig og pålitelig service. Anbefales.

Mads Wattne, 15. april 2014

Montere stikkontakt til komfyr og bryter til taklampe

Greit gjennomført. Blid og hyggelig. Snakker engelsk.

Anne Liltved, 12. april 2014

Elektriker

Raskt og godt utført til bra pris.

Monica Dahl Syrstad, 6. april 2014

Elektrikeren for å trekke ekstra stikkkontakter på kjøkkenet

Kom litt sent på grunn av trafikk. Men jobben ble gjort raskt, effektivt og bra.

Anjali Bhatnagar, 27. mars 2014

Elektriker- fire nye stikkontakter og to nye taklamper

Rask tilbakemelding. Kort ventetid. Nøyaktig.

Mrare, 24. feb. 2014

Rive teppefliser,legge nye betongfliser i gang/entre til leilighet 5 kv meter

Stefan Bygg og Rehab gjennomførte ikke arbeidet tilfredsstillende første gang. Stefan Bygg og Rehab tok kontakt i etterkant, og har fikset opp alle feilene og tatt kostnaden på deres kappe. Jeg er fornøyd med kvaliteten på sluttresultatet og setter pris på bedriftens samarbeidsevne for å rette opp sine feil.

William Hatle, 18. nov. 2013

Oppussing av bad i haraløkka bortslag.

Veldig fornøyd med jobb på nytt bad. Prisen var konkeranse diktig og ble utført i tiden lovet. De også tok på seg noe annet arbeid jeg trengte som å legge isolert balkongulv og skifting av 4 inne dører pluss malling av stue. Se ut som det er ingen jobb Stefan og guttene ikke kan utføre. Anbefalles.

Frederick Smith, 15. okt. 2013

Totalrenovering av baderom

Vi totalrenoverte baderommet vårt og etter anbudsrunde valgte vi Stefan Bygg og Rehab. Prisen var relativt rimelig og kvaliteten på arbeidet er tilfredsstillende. Stefan og hans kollegaer er svært imøtekommende og yter god service. Selv om arbeidet gikk en dag på overtid angrer vi ikke på valget. De stilte raskt opp ved behov for kontroll og korrigering.

Ben Carr, 27. aug. 2013

Varmekabler på bad

Stefan Bygg og Rehab la sveisemembran på vårt baderoms gulv til en god pris. Hyggelige og effektive ansatte som jeg kan anbefale andre å benytte seg av. Stefan var alltid tilgjengelig på telefon og hjalp også til med å skaffe oss folk til å legge rør i rør system.

Håkon Sundet, 21. aug. 2013

Helrenovering av bad og flislegging av vaskerom.

Stefan Bygg og Rehab har rehabilitert, bygget ut vårt bad og laget vaskerom. Stefan og hans gutter her stått for alt av baderom/vaskeroms oppbygging. Vi har hatt andre som har tatt seg av riving av gammelt bad. Vi har også hatt andre håndverkere som har hatt ansvaret for VVS og alt elektrisk. Dette pga, bekjentskap fra før og at vi har bygget om soverom / gang etc. . Stefan er en kjernekar som tar jobben særdeles seriøst og alltid imøtekommende.

Bjørn Skogstad, 8. aug. 2013

Elektrisk arbeid kjøkken,kurser,lys,stikkontakter etc

Bra utført. Pålitelig og god kvalitet.

Aleksander Storvestre, 26. juli 2013

Elektriker for rydding i kontakter div. ved nytt bad

Flislegging av bad Stefan B&R har flislagt vårt bad. + noe el. Arbeid. Vi er fornøyd med jobben som ble gjort. Alle håndtverkerene som har vært hos oss har vært flinke og hyggelige. Stefan er servicevennlig og en hyggelig kar. Småting vi ønsket rettet på i etterkant ble fikset raskt, og vi gir firma en god anbefaling.

Arne Løland, 2. juli 2013

Fagarbeid bad

Gjorde en generelt god jobb. Noe utbedring etter første runde, men resultatet ble bra. Noen små tidsforsinkelser også. Stefan følger opp på en god måte og tar ansvar.

Martin Holmen, 23. juni 2013

Oppussing av bad

Drømmebadet er på plass:)Utfordringer underveis i et gammelt hus ble løst uten ekstra tillegg i pris eller tid. Dere tar ansvar for jobben dere gjør og viser at dere bryr dere, som f. Eks at låvedøren plutselig var reparert uten at jeg hadde sagt noe om at den var ødelagt og jeg har fått hjelp til andre oppussingsprosjekter rundt i huset uten ekstra betaling. Kommer til å benytte dere senere og anbefale til alle mine bekjente. Takk for samarbeidet.

Øyvind Eldstad, 10. juni 2013

Renovering av bad

Meget fornøyd. Kom alltid på kort varsel ved spørsmål ang fremdrift (kun Stefan som snakker norsk), alltid serviceinnstilt. Diverse fiks i ettertid ble fikset opp umiddelbart. Strålende fornøyd. Firmaet monterte også nye dører i hele leiligheten, samt nytt elektrisk anlegg. Har kompetente medarbeidere, elektriker og rørlegger. Alle papirer ok.

Tine Lillerud, 28. mai 2013

Takk for fine ord og ikke minst for hyggelig samarbeid. Team SBR

VOLTAGE AS 30. mai 2013

Totalrenovering av bad

Vi valgte Stefan Bygg og Rehab til totalrenovering av nytt bad. Vi bestemte oss for Stefan fordi vi ønsket å komme igang fort og det kunne de. Stefan kom til avtalt tid og var veldig imøtekommende og hyggelig. De startet opp med en gang og gjorde jobben grundig og bra. Vi hadde løpende kontakt med Stefan gjennom hele prosessen og han ordnet med alt fra snekkere, elektrikere og rørleggere. Vil absolutt anbefale Stefan. Bruker de neste gang. .

Lasse Johnsen, 14. mai 2013

Utæt avløp på bad - ønsker tilbud og befaring

Stefan gjorde en fantastisk jobb! Vi er veldig glade for vårt nye bad. Stefan er flink til å informerer og inkludere oss hele veien. Han har forståelse for at bad er dyrt, og hjalp oss hele veien med å finne gode og billige løsninger! Det oppsto ptoblemer underveis: Skjulte feil på badet, men Stefan tok ikke noe mere betalt enn det som var avtalt på forhånd! De jobbet lange dager, og til og med helger. Super jobb, til super pris! ! Anbefales! !

Kenneth Dernie, 14. mai 2013

Renovering av bad 5,6km2 med skråtak

Veldig pålitelig. Kom altid til avtalt tid. Byggde en flott terasse til avtalt tid.

Trond /kari Hellem, 29. april 2013

Oppussing av bad og kjøkken i lunner kommune

Takk Stefan og team! De var punktlige, effektive god service alt til veldig god pris. Vi fikk i tillegg veldig bra tips for hvordan 2 soverom og gang skulle gjøres om og vi ble meget fornøyde med mye større soverom og 5 meters lang innredinggarderobe med skyvdedører. Flinke håndtverkere. Veldig fornøyd og kan absolutt anbefales. Vi skal nok bruke dem igjen. Nicoleta/ Lunner.

Nicoleta Stanciu, 19. april 2013

Membran 5 kvadrat m

De kom forsent men jobben ble ferdig i tide til fastsatt prisog bra resultat.

Bjørn Sletten, 11. mars 2013

Takk for tilbakkemelding. Jeg ringte på forhånd for å gi beskjed at jeg er forsinket :)

VOLTAGE AS 11. mars 2013

Totalrenovering bad pluss male kjøkken/stue

Vi valgte Stefan bygg til totalrenovering av bad + male stue o kjøkken. Badet ble vi veldig fornøyd med. Ble ferdig før tiden, og Stefan er veldig service minded. Kan absolutt anbefales. Med vänlig hälsning, Nicklas & malin.

Malin Skårsmoen, 28. feb. 2013

Takk for hyggelig samarbeid og gratulere med det nye og lekkert baderom.

VOLTAGE AS 28. feb. 2013

Oppussing av leilighet 100kvm

Ja! Etter en spørrerunde i de forskjellige rehab bedriftene så valgte vi å satse på Stefan Bygg og det har gitt en kjempe resultat, så det angrer vi ikke. Både pga av jobben som er utført ,kvalitet og prismessig. Så jeg kan anbefale Stefan Bygg på det sterkeste.

Abdelkhalak El Hammachi, 14. feb. 2013

Flislegging av bad

Pluss: Prisvennlig alternativ, hyggelig leder, serviceinnstilte folk. Minus: Svak prosjektledelse ga 3 ukers tidssprekk (avtalen var 1 uke), flere feil underveis (alt ble ikke rettet opp), måtte ringe/smse ofte for å sjekke og sikre fremdrift. Totalvurdering: Bra oppstart, men etterhvert fikk vi en følelse av at oppdraget ble nedprioritert mht tidsbruk og kvalitet/nøyaktighet. Ok sluttresultat særlig mht pris og kompensasjon for nevnte avvik.

Andersen, 20. jan. 2013

Takk for kritikken :) Tidsskjema sprekk grunnet membran trykktest .Membran jobb var ikke avtalt og ikke priset. Jeg ønsket bare hjelpe deg med å smøre på gulv. Hadde bare uhell med dette. Gulv hadde ikke tilfredstillende fall mot sluk .Plassering av rør tett mot vegg gjør flislegging enda vanskelig .Vegger var også skjevt og det kan du ikke rette opp med flislim på 10X10 fliser.Derfor skjevt glassbyggerstein vegg.Ihvertfall,jeg skal skjerpe meg.

VOLTAGE AS 21. jan. 2013

Flislegging av bad

Stefan B&R har totalrenovert vårt bad. Jobben tok i overkant av 4 uker. Vi er VELDIG fornøyd med jobben som ble gjort, og har hele tiden følt oss trygge på at jobben ble utført fagmessig og etter våtromsnormen. Alle håndtverkerene som har vært hos oss har vært flinke og hyggelige, og Stefan er en kjernekar som tar jobben sin svært seriøst:)). Småting vi ønsket rettet på i etterkant ble fikset raskt, og vi gir firmaet våre aller beste anbefalinger.

Karoline Moberget, 24. nov. 2012

Oppussing baderom

Svært god service og godt utført jobb!

Camilla, 20. nov. 2012

Oppbygging av bad etter vannskade.

I tillegg til å være veldig konkurranse dyktig på pris, var det god kvalitet på arbeidet. De startet og sluttet i henhold til avtale og jobben ble utført etter gjeldende normer og retningslinjer. Stefan var veldig aktiv under hele prosessen med gode råd og forslag til løsninger. Alt i alt har dette overgått forventningen. Kan på det varmeste anbefale Stefan og hans folk.

Anita Moe/espen Endresen, 19. sep. 2012

Flislegger + eletriker (montere lampe)

Trengte hjelp til å skifte en flis på badegulvet + henge opp speil og lamper på badet. Stefan Bygg kom på kort varsel, møtte til avtalt klokkeslett, og utførte arbeidet med svært høy standard. Servicen var upåklagelig, de påtok seg å kjøre til ulike byggmax'er for å få tak i en ny flis av rett farge. Jeg måtte dra på jobb mens de arbeidet, og da jeg kom hjem hadde de lagt nøkkelen i postkassen og ryddet pent opp etter seg. De er til å stole på.

Anne-lise, 10. sep. 2012

Flislegging av 7m2 balkong

Leter du etter håndverkere som er til å stole på, utfører en jobb effektivt men grundig finner du det i denne bedriften. Jobben ble utført på to dager og utføringen er det ingen ting å sette fingrene på. Jeg hadde også mange småjobber i forbindelse med flytting til ny leilighet,og ingen jobb var for liten. Her var det bare å spørre! De gjør ferdig det de har begynt på og rydder etter seg. Er de forsinket gir de beskjed. Mine varmeste anbefalinger.

Siri Jensen, 6. sep. 2012

Flislegging på kjøkken,ca 4 kvm

Stefan bygg og rehab la fliser på kjøkkenet. Resultatet ble veldig bra. De kom presis, var veldig hyggelige og dyktige. Anbefaler gladelig Stefan bygg og rehab videre.

Jørgen Styrmo Borghagen, 5. sep. 2012

Henge opp 2 lamper

Ba om hjelp til å henge opp 2 lamper med kort tidsfrist, ble enige om 08:00 dagen etter. Møtte ikke opp, kontaktet dem så 10:00 hvor de sa de hadde misforstått men ville sende noen. En kar møtte opp 13:00 med en Rema1000 bærepose med kun to skrutrekkere. Måtte stå på spisebordet mitt (som brakk i 2) for å nå opp til taket, mistet den ene lampa i gulvet så noen prismer knuste. Nå et år senere er en lampe "død", og pærene går nesten daglig. 1000,-.

Marikken, 22. aug. 2012

Hei Marikken,dårlig pære søkkel kan lede til at pære gik often. Vi tar ikke ansvar for utstyr som er levert fra kunde. Vi kan erstatte skader som er gjørt ifølge montering av lamper dvs. lampe og bord. Mvh Stefan Bygg og Rehab.

VOLTAGE AS 23. aug. 2012

Flisslegging over kjøkkenbenken

Veldig bra. Fornøyd.

Rajesh Sharma, 14. aug. 2012

Rehabiliterings av bad og utbygging av inngangsparti ++

Stefan bygg og rehab bygde ut inngangspartiet, bygde om ytterbod til soverom, bygde om stort gammelt kjøkken til et kontor og en åpen kjøkkenløsning med downlights, gjorde om gammelt bad til to nye, la/sparklet/malte gipsplater i taket i hele leiligheten. Blitt veldig fint! Dette var kjempebra: pris service arbeidsinnsats veldig hyggelige gode ideer kjempefine bad gjorde om igjen det vi ikke var fornøyd med Forbedringpotensial: malekantene tidsskjemaet brast.

Frøydis Gammelsæter, 13. aug. 2012

Flislegge bad

Stefan Bygg og Rehab har flislagt mitt bad, senket tak med downlight, lagt inn nye kurser med strøm, div. Brytere/stikk på vegg, rørlegger arbeid, montert baderomsinnredninger. Fornøyd med avtalt pris, veldig fornøyd med god service, kom altid som avtalt, opfølging via Stefan som er prosjektleder og ikke minst nøye utført arbeid. Kan absolutt anbefalles. Kjempe fornøyd! ! !

Frode Langeseth, 30. mars 2012

Oppussing av lite bad

Vi skulle kun pusse opp ett lite bad, men endte opp med å renovere to bad, samt pusse opp to rom som vi gjorde om til et større lekerom. Stefan er utrolig serviceinnstilt og dyktig, og strakk seg langt over det som var forventet. Vi har fått gode råd underveis, og hans team med håndtverkere har stått på i huset vårt i tre måneder. Håndtverkerne snakker ikke norsk, men all kommunikasjon skjer gjennom Stefan. Meget godt fornøyd! ! !

Camilla Thorswold, 24. mars 2012

Membran

Hyggelig og rask i begynnelsen. Drøy ut mot slutten. Arbeid ikke etter forskrifter. Dokumentasjon uteble foreløpig.

Kent Marthinsen, 27. feb. 2012

Flislegging over kjøkkenbenk

Punktlig oppmøte, hyggelige folk og bra utført arbeid.

Runar Nesvold, 18. jan. 2012

Oppussing av bad

Oppussing av bad: Stefan og gutta gjorde en kjempebra jobb med oppussingen. De var litt på overtid,men er storfornøyd med d flotte badet. . Vell verdt venntingen og kan definitivt anbefale Stefan Bygg og Rehab til andre som trenger hjelp med oppussing Merethe Gravdal.

Merethe Gravdal, 2. jan. 2012

Sjek el anlegg

Dett var meget profft og enkelt. Kom på dagen! Meget bra.

Geir Fladseth, 27. nov. 2011

Svisememberan

.

Sedik Mohammadi, 23. sep. 2011

Flislegging

Flott utført arbeid. Behagelig og høflig person. Kunne ikke vært bedre.

Rolf Axel Aass, 1. sep. 2011

Fliselegging på kjøkken

Stefan la fliser på kjøkken med høy kvalitet til en fornuftig pris. Kan trygt anbefalen ham videre.

Geir Arnesen, 23. aug. 2011

Tapetsering,maling samt litt elektrikerarbeid

Gutta gjorde en god jobb hvor vi følte det var vel verdt pengene. Arbeidet ble utført til avtalt tid. Stefan, prosjektleder, var medgjørlig, men var den eneste vi møtte som snakket norsk, slik at kommunikasjonen med de som gjorde arbeidet ikke alltid var like enkelt. Likevel, vi kommer sikkert til å hente tilbud fra denne bedriften igjen.

De Cong Lu, 30. juli 2011

Oppussing av lite bad i leilighet

Alt i alt, fornøyd med utførelse av prosjekt. Det vi vil trekke frem som positivt er: Prisen var veldig bra ift kvalitet og arbeid. Stefan som var leder for prosjektet var hele tiden lett å komme i kontakt med, svarte fort på meldinger og telefoner. Arbeiderne var veldig hyggelige og positive, ikke noe problem å ha de jobbende i leiligheten. Vi ble veldig fornøyd med sluttresultatet. Forbedringspotensiale: vi fikk flere dager beskjed om at det skulle komme noen dagen etter, uten at det gjorde det. Det kunne gå noen dager før det kom noen igjen uten at vi fikk beskjed om at det ble utsatt. Hele prosjektet gikk litt over tid, men det var egentlig ikke noe problem da vi hadde kontrakt og firmaet betalte dagsmulter. Ellers var det småting vi ikke var så fornøyd med , men dette ble raskt rettet opp slik at vi ble fornøyde med det endelige resultatet. Vi kan anbefale Stefan bygg og rehab til lignenede jobber.

Espen Amundrød Furuhatt, 13. april 2011

Helrenovering av bad (8 m2)

Serviceinnstilt firma med hyggelig pristilbud på helrenovering av bad. Gjorde jobben fagmessig og resultatet er greit. De har korrigert for et par feil i ettertid uten problemer. Tidsplanen sprakk. Dette ble kompensert med reduksjon i prisen, men de bør nok bli litt flinkere til å overholde tidsavtaler.

Jon Richardsen, 29. mars 2011

Legging av nytt gulv og flis/stein i en 2-roms leilighet

Ryddig og greit! Fikk meget hyggelig pris, samt kvitteringer/regninger osv.

Anonym, 15. nov. 2010

Fjerning av 1 stk toalett

.

Helle Karlstad, 17. aug. 2010

Membran

.

Zahid Khan, 11. aug. 2010

Innvendig kledning av kjellerrom og lydisolasjon av tak

Vi er meget godt fornøyd.

Mari Steen-paulsen, 12. juli 2010
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Winiarski Renovering

4.8 20 evalueringer Son

Tømrer Kristoffer Hansen

4.6 18 evalueringer Son

FPK Prosjekt AS

5.0 3 evalueringer Son