Siste evalueringer (4)

Pusse opp rom: parkett på gulv,lister og vindulister

Jobben ble gjennomført veldig bra. Raskt og effektivt. Gulv, vegg, tak og vindu ble fine. Vi fikk hjelp med alt av materiale og opprydding etterpå.

Erik, Oslo, 8. feb. 2018

Flislegging av gang

Muradi Håndverkertjenester anbefales på det sterkeste. De er raske, effektive og meget serviceinnstilte. Barzan ledet utførelsen på en utmerket måte og gav meget gode innspill på hva han mente fungerte :) Meget behagelig å forholde seg til. Disse er løsningsorientert og ser hva som bør og skal gjøres. Han har utdanning i byggteknisk fag med Norsk standard som vises i arbeidet. Utført arbeid: Flislegging m/varme, renovering av innvendige rom mm.

Thomas, Jessheim, 22. jan. 2018

Maling av leilighet .reparere laminatgulv

Anbefaler sterkt,flinke og dyktige folk,de er veldig hjelpsomme.

Waqar, Oslo, 14. jan. 2018

Montering av gipsplater,maling og sparkling

Vi har nylig totalrenovert en leilighet på ca 75 m2 og i den sammenheng brukt diverse ulike håndverkere, og jeg kan trygt si at Muradi Håndverkertjenester har vært den beste erfaringen så langt! Ryddig og fin befaring i forkant. God pris! Pliktoppfyllende og samvittighetsfull håndverker som leverer akkurat det du ber han om. Barzan er for øvrig svært høflig og hyggelig, noe som er svært tillitsvekkende. Kan trygt anbefales!

Daniel, Oslo, 1. okt. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Norhygiene AS

4.3 67 evalueringer Lørenskog

Oppusing Mester Arunas Girskis

5.0 28 evalueringer Lørenskog

Prou Bygg AS

4.4 27 evalueringer Lørenskog