Siste evalueringer (5)

* fullført: taktekking på hytte i ål kommune

Tveito Bygg satte i gang på kort varsel og gjorde en bra jobb. Detaljene ble avtalt på telefon, og da vi kom på fjellet noen uker senere var taket ferdig lagt med ny shingel og alt var ryddet. Noen dårlig beslag rundt pipene ble reparert og tettet uten at det var behov for blikkenslager.

Ola, Ål, 20. aug. 2014

Reparasjon av grunnarbeid-sokkel til frittstående badstue.

Veldig fornøyd med Tveito Bygg. Kommunikasjonen har vært veldig god,og de har gjort en god jobb både med nybygget og utbedring av eksisterende bygninger . Tveito Bygg har alltid vært imøtekommende og positivt innstilt og gjort sitt beste for at vi skulle bli fornøyd,noe vi absolutt ble da vi fikk se resultatene. Kan på det varmeste anbefale å bruke Tveito Bygg! God service,hyggelige folk og gode håndverkere!

Karen, Ål, 7. des. 2013

Bytte av tak på enebolig - grunnflate 121kvm - geilo

Meget fornøyd med arbeide disse karene utførte. De kom når de skulle og leverte godt arbeid til avtalt pris. Kommunikasjonen underveis var meget bra. De var hyggelige og svarte på det jeg hadde av spørsmål! Jeg anbefaler Tveito bygg på det sterkeste til dem som trenger og få utført arbeid!

Vebjørn, Geilo, 17. okt. 2013

Div snekkerarbeid på hytte.

Er veldig godt fornøyd med utførelsen av snekkerarbeidet som ble gjort av Tveito Bygg AS. Oppdraget gikk ut på å skifte utvendig panel, lekte ut og etterisolere vegger og tak, skifte takpapp samt skiftet ut samtlige vinduer pluss ytterdør i ei hytte. I tillegg skulle det bygges en terrasse med rekkverk på tilsammen ca 30 kvm. Samarbeidet med Tveito Bygg fungerte veldig bra. De opptrer ryddig, profesjonelt og var veldig greie å ha med å gjøre.

Kjell, Haugastøl, 9. jan. 2013

Snekker ønskes - utbedring ål hytte

Badet skulle stå ferdig til vinterferien, og det kunne brukes, men var ikke ferdig. Men, hovedarbeidet er gjort, og Tveito har gjort en flott jobb, både håndtverksmessig og ift å komme med konstruktive løsninger underveis. De har vært svært samarbeidsvillige, og stiller alltid opp på kort varsel for et kjapt møte på hytta. De har også tatt en totalansvar ift murer, elektriker og rørlegger, slik at vi kun har behøvd å forholde oss til en person.

Sonja, Ål, 7. mars 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tveito Bygg AS

4.8 5 evalueringer ål

Arnegård Marvin

  ål