Siste evalueringer (11)

Male enebolig

Vi er svært godt fornøyd med Euro Wind AS som har malt vår enebolig. Forskriftsmessig stillas og sikringsutstyr, ingen søling og arbeidet ble gjort til avtalt pris selv om alt regnet hindret rasjonell fremdrift. Profesjonelt firma absolutt kan anbefales!

Lars, Blomsterdalen, 23. juni 2015

Postkassestativ

Vi er svært positiv til dette firmaet, og kommer til å benytte dem igjen ved behov. Anbefales. De var imøtekomne og profesjonnelle hele veien. Jobben ble godt og ryddig utført. /Per Kråkenestoppen Huseierlag.

Per, Bønes, 24. nov. 2014

Forberede og plante hekk

Kom raskt i gang med arbeidet. Litt dårlig kommunikasjon rundt tilgang til riktige busker/hekk fra leverandør. Litt dårlig kommunikasjon med dem som faktisk utførte oppdraget. OK kvalitet på arbeidet som ble utført.

Ørjan, Bergen, 21. okt. 2014

Utvendig maling av enebolig og garasje (tre)

Godt utført arbeid, til bra pris og til riktig tid. God kommunikasjon og oppfølging underveis. Tilleggs oppgaver ble tatt på strak arm. Kan anbefales.

Geir, Søreidgrend, 3. okt. 2014

Natursteinmur og planering

God rådgiving på forhand og solid gjennomført; resultatet ser veldig bra ut! ! !

Joachim, Nesttun, 20. nov. 2013

Fullføre liten naturstein-mur

Daglig leder i Euro Wind kom på befaring etter avtalt tid, og ga et meget profesjonelt inntrykk. Dagen etter forelå et konkret tilbud og tidsplan. Arbeidet ble startet opp umiddelbart. De var effektive og resultatet ble strålende. Det dukket opp uforutsette ting, og jeg er glad vi valgte å bruke et firma som har dyktige medarbeidere med lang erfaring. Vi er veldig fornøyd. Anbefales på det sterkeste.

Gorm, Eidsvågneset, 2. juli 2013

Diverse arbeid i hage

Veldig godt arbeid på transport av masser og legging av ny plen også til avtalt tid og pris. Klipping av hekk var i utgangspunktet ikke godt nok utført men de gjorde arbeidet om igjen og da ble det bra.

Kristian, Nesttun, 2. juli 2013

Male hus

Euro Wind AS fikk oppdrag på å male en enebolig. De vasket huset, skrapte vekk gammel maling, og malte til slutt. De stilte med stillas. Firmaet gjorde en utmerket jobb! Kan anbefales!

Lise, Tertnes, 17. juni 2013

Forskaling og støping av såle til redskapsbod

Veldig godt fornøyd med utført arbeid. Arbeidet ble utført fagmessig, til rett tid og fornuftig pris.

Trond, Godvik, 23. mai 2013

Opprustning hage og liming av stein

Ferdig 3 uker før fristen.

Magnar, Eidsvågneset, 18. mars 2013

Belegingsstein

Euro Wind leverte et ryddig tilbud og kom med gode innspill til hvordan jobben kunne gjøres. Euro Wind er blandt de dyreste i markedet, men til gjengjeld har de levert et meget bra resultat til avtalt tid.

Vidar, Rådal, 21. sep. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER