Siste evalueringer (15)

Fjerning av oljekamin og oljetank

Utførte arbeidet som avtalt til en gunstig pris. Veldig fornøyd.

Joseph Schultz, 14. nov. 2018

Plate og mur for 50 kvadrats garasjen

Godt fornøyd med jobben. De tok også på seg mer enn det som var avtalt til en god pris.

Rune Buarø, 2. juli 2018

Støping av garasjegulv

Svært fornøyd med prosessen og resultatet, anbefales!

Marius Bredesen, 16. juni 2018

Utgraving for å sette inn kjellerdør

De var på plass når de lovet, og gjorde arbeidet på under forventet tid. Anbefales.

Geir Langelo, 21. des. 2017

Grave ut oppkjørsel og legge på pukk.

De møtte opp til avtalt tid og jobbet jevnt og trutt. Anla solid fundament og la deretter brostein, skifer og trappetrinn i granitt i oppkjørselen. God kommunikasjon underveis. Svært godt fornøyd med resultatet. Solid håndverk og kan anbefales.

Per Magnus Haram, 21. juli 2017

Oppføring av støttemur

Vi ønsket å bygge støttemur på tomta. Sunnset Maskin svarte raskt på oppdraget og ga en god pris. Jobben ble gjort effektivt og med god kvalitet i et vanskelig terreng. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Hyggelige folk og god service. Anbefales. E. Solberg, 12. 7. 2017.

Riitta Oinas Solberg, 12. juli 2017

Planering - hagearbeid på ranheim

Sunnset Maskin var rask å gi tilbakemelding på mittanbud.no, og enkel å kommunisere med. Gjennomføringen av oppdraget; planeringsarbeid i hage og skråninger på Ranheim, var svært effektivt - og vi er godt fornøyde med resultatet! Vi tar gjerne kontakt med Sunnset Maskin igjen når nye prosjekter dukker opp!

Anne Marie Folgerø, 29. mai 2017

Opparbeidelse av ekstra oppstillingsplass.

Fikk opparbeidet en ekstra biloppstillingsplass utenfor huset. Alt avtalt arbeid ble gjort på en dag. Meget godt fornøyd med både utført arbeid og dialog underveis.

Kristian Øyløkken, 21. mai 2017

Graving av garasjetomt/støping av grunnmu

Sunnset maskin utførte jobben på en svært profesjonell måte. Meget hyggelige og flinke fagfolk som gjorde jobben på vesentlig kortere tid enn på forhånd antatt av meg. Skal du ha utført graving og/eller støping av grunnmur kan jeg anbefale Sunnset maskin på det varmeste.

Roger Bragstad, 3. april 2017

Graving for garasje

Sunnset Maskin gjorde en utmerket jobb med graving og støping til garasjen. Kom etter avtale, avsluttet etter avtale og hadde en pris som ikke var lavest, men heller ikke høyest. Leverte kvalitet. Anbefales :-).

Øyvind Haave, 6. mars 2017

Utgraving av garasjetomt

Fornøyd med jobben som ble utført. Bra utstyr og kompetente folk. Gjorde jobben til en fornuftig pris. Møtte på uforutsett berg i utgravingen (ble endel ekstratid brukt på meisling), men bedriften ble allikevel ferdig til avtalt tid. Kan anbefales.

Magne Woldhaug Berger, 27. feb. 2017

Drenere rundt enebolig,lage p-plass,flytte uthus og grave opp oljetank

Jobben ble utført til avtalt pris, men de gikk noe over tidsestimatet. Det var noe komplikasjoner med oppdraget under veis, og dessverre også en del dårlig kommunikasjon. Det ble flere ganger påpekt arbeid som måtte gjøres om igjen. Til slutt ble ting som avtalt. Forferdelig irriterende at de ødela taksteinen på uthuset mitt med gravemaskinen. Dette lovte de å reparere, men det har enda ikke blitt gjort, to måneder etter. Har derfor måtte gjøre dette selv. Jeg har store problemer med folk som lover at de skal gjøre noe, men ikke holder ord. Ingen varme anbefalinger til Sunnset maskin, mye pga. Det ganske ganske store irritasjonsmomentet vedr. Takstein.

Per Øyvind Tvetene, 10. feb. 2017

Dette var beklagelig å høre. Å dette basert på en misforståelse på platting området. Vi sendte vell mannskap og fikk rettet ordnet opp i dette samme kveld som du klaget på det? Syns dette bli for dumt. Vi stilte opp lange dager og på helg for å få dette ferdig. Og du endret stadig på hva som måte gjøres. Å tok ikke i mot forslag og løsninger underveis. Hadde heller ikke mulighet til å gjøre det du skulle av egen innsats

Sunnset Maskin 27. april 2017

Gravearbeid for ny kjellerinngang

Veldig fornøyd. Hyggelige karer, møtte til avtalt tid, holdt seg til prisen de oppga ved befaring og gjorde en god jobb til tross for utfordringer under gravingen. Anbefales.

Rajan Og Sølvi Kailasanathan, 3. feb. 2017

Tømming og fjerning/fylling av oljetank,asplundvegen 2,7560 vikhammer

Veldig bra, kom som avtalt, hyggelige folk.

Kjell Digerud, 3. feb. 2017

Planering av del av tomt samt bortkjøring av overskuddsmasse

Selve jobben ble utført slik vi ønsket det og resultatet ble bra. Overskuddsmassen ble kjørt bort med traktor og henger og det ført nok til at jobbe tok noe lengre tid enn det vi hadde forspeilet oss. Vil likevel anbefale bedriften om ikke jobben må utføres på raskest mulig tid.

Anonym, 17. nov. 2010
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2010

i enhetsregistret
Roller
Daglig leder
Jan Henrik Sunnset
Innehaver
Jan Henrik Sunnset
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2010-06-07
Bransje
43.120 Grunnarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 08-09-2019 05:40:19
Se regnskapstall

RELATERTE BEDRIFTER

ROLF ARNE DAHL PIPE REHABILITERING AS

4.9 18 evalueringerBetalt Langevåg

Sunnset Maskin

4.6 15 evalueringer Korsvegen

Norest Varme AS

4.7 33 evalueringer Hovin i gauldal