Siste evalueringer (28)

Renovering av to bad - enebolig

Bra kvalitet og respons.

Arne, Sandnes, 30. mai 2021

Renovering bad

Veldig ryddige.

Marianne, Stavanger, 17. mai 2020

Total renovering av bad

Greit oppfølging!

Navdeep, Tananger, 11. mars 2019

Helrenovering av bad

Kvaliteten på arbeidet var meget bra. Topp kommunikasjon underveis. Høy effektivitet. Det var ikke stopp i arbeidet i det hele tatt. Hvert fag kom rett etter at det andre var feridig. Alt var ryddig og ordentlig. Det var virkelig profesjonelt utført. Prisen var litt høyere enn andre, men det fikk vi igjen i fleksibilitet og godt arbeid. Vil gjerne bruke disse igjen ved neste anledning.

Bjørn, Stavanger, 19. feb. 2019

Renovering av bad

Fantastisk bra utførelse på alle deler av arbeidet. Ryddig utførelse. Helt etter spesifikasjoner og forventninger. Små forandringer underveis i veldig bra samarbeid med OK Bad. Ingen uforutsette tillegg. Sluttsum ihht kontrakt. Anbefales på det aller sterkeste, og vil bruke disse ved event annet lignende behov.

Øivind, Stavanger, 26. jan. 2019

Totalt renovering av bad,ca 6 kvm

Veldig bra inntrykk av alle arbeidere som har vært hos meg! Alle er svært løsningsorientrte. Oppståtte det problemer underveis, så hva det en sikkelig god holdning på at dette løser seg. Prisen deres hva bitte litt høyere enn de aller billigste, men om du leser tilbudet deres så legger de inn dyrere produkter enn andre. Eks servantkran som kostet (listepris) 2500kroner. Mens andre legger inn standard kraner til 500kr. Kan trygt anbefale OK Bad.

Stian, Hafrsfjord, 8. sep. 2017

Renovering av bad

Proff firma. Oversiktlig og detaljert anbud. Punktlig levering. Dyktige og hyggelige håndverkere. Veldig godt fornøyd med resultatet.

Bjørn, Kvernaland, 7. april 2017

Renovering av bad

Veldig hyggelige folk. Men det var litt slurv i forberedelser til gulvlegger, og med montering av trespo plater.

Ingve, Kleppe, 6. feb. 2017

Totalrenovering bad på 5,5m2

OK Bad er hyggelige og profesjonelle fagfolk. Tilbudet deres var detaljert og vi ble på forhånd enig om hvordan vi ville at jobben skulle utføres. Kommunikasjonen underveis var lett og hyggelig. Vi er kjempefornøyd med resultatet, det ble et veldig fint baderom!

Agnes, Stavanger, 19. des. 2016

Oppussing av bad

Veldig bra arbeid og alt på tid og i henhold til kontrakt.

Lars, Stavanger, 16. des. 2016

Full rehabelitering av et 12,5 m2 bad i hus bygget i 1994

Vi er veldig godt fornøyd med det arbeidet OK Bad gjorde for oss.

Dag, Stavanger, 25. nov. 2016

Helrenovering av 6kvm bad

Veldig godt gjennomført arbeid på tid og på budsjett. OK Bad tar imot detaljer samtidig som de kan kjøre på med sine egne løsninger. Badet ble slik jeg ønsket til en fornuftig pris. Kommer til å bruke disse videre i fremtiden om det blir behov for det.

Mathias, Stavanger, 29. mars 2016

Renovering bad

Fantastisk firma. Pris OK. Jobbstart en uke FØR antydet oppstart. Jobb slutt 3 dager før estimert slutt dato. Alle som kom snakket norsk, noe som gjorde kommunikasjonen enkel og grei. Ikke noe negativt å bemerke. Oddmund svarte hurtig og greit via SMS eller per telefon. Toka han ikke telefonen når jeg ringte, så varte det ikke lenge før han ringte tilbake. Perfekt! Dette er et firma jeg kan anbefale. .

Rolv, Kvernaland, 24. feb. 2016

Riving av gammelt bad i 2. etg,nytt tak og delvis nye vegger,bygging av nytt bad

Godt fornøyd med OK Bad. Kommentarer og råd. 1) Hvis takhøyden er usikker - bli enig med dem hva den skal være. 2) Prøv å få med så mye som mulig i første tilbud, da tilleggsbestillinger blir dyre. 3) Prisforespørsel anses som bestilling.

Pål, Stavanger, 5. jan. 2016

Flislegge bad

Jeg er veldig fornøyd med resultatet på badet, det ble nesten bedre enn hva jeg hadde sett for meg. De er veldig flinke med detaljer, og resultatet ble veldig bra :).

Sissel, Sandnes, 9. juni 2015

Pusse opp bad

Totalrenovering av bad og rør/elektrisk på kjøkken. Godt utført arbeid. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Magnus, Stavanger, 5. des. 2014

Renovering av bad: støping / membran / flislegging

Meget godt fornøyd med jobben som ble gjort av OK Bad. Kan anbefales!

Arvid, Stavanger, 1. sep. 2014

Flislegging bad

Meget tilfredsstillende arbeid. Meget hyggelige folk. Holdt alltid sine frister og har også vist god evne til å snu seg raskt. Anbefales på det sterkeste! !

Enok, Bryne, 24. sep. 2013

Ombygging av vaskerom til bad

Vi fikk et veldig flott bad bygget av OK Bad fra scratch av. Og de stod skikkelig på de siste dagene, sånn at alt var klart når vi kom hjem fra sykehuset med førstefødte. Kontraktuelle ting ble ordnet opp på forhånd, med signerte avtaler :) :).

Tore, Stavanger, 12. juli 2013

Oppussing av baderom

De brukte 3-4 uker lengre tid enn avtalt. Jeg er glad for at jeg fulgte nøye med på prosessen siden de dreit seg ut noen ganger og måtte gjøre ting om igjen. Men jeg er totalt sett fornøyd. Hyggelig folk, spot on på avtalt pris og et nydelig sluttprodukt!

Kjetil, Stavanger, 27. juni 2013

Renovering av bad

Arbeid utført til avtalt tid og til meget god kvalitet av hyggelige fagfolk. Også mine skiftende ønsker om fliser ble ivaretatt på en meget god måte. Bad er dyrt og det er eneste grunnen for 4 stjerner her. Beste pris blant de kvalifiserte tilbyderne.

Kristin, Ålgård, 21. aug. 2012

Renovering av bad

Vi ble veldig fornøyd med vårt nye bad, resultatet var så godt som hadde håpet, og levert av gode håndtverkere. OK Bad opptrådte troverdig og profesjonelt, og var responsive og tilgjengelige. Likte også godt at de var svært gode og ryddige på endringer underveis. Kan anbefales!

Geir, Ræge, 13. aug. 2012

Nytt bad

Godt arbeid og kjekke folk ,.

Tor, Hafrsfjord, 10. juli 2012

Oppfiksing av bad

Meget bra !

Elin, Tananger, 3. mai 2012

Totalrenovering av bad

Vi er kjempe-fornøyde med jobben deres.

Arne, Sandnes, 28. jan. 2012

Renovering av bad

OK bad var en positiv erfaring. Rask respons da vi la ut prosjektet vårt på ""mitt anbud. " De holdt alle priser og tidsfrister. Arbeidet ble utført med kvalitet. Vi anbefaler firmaet. Leif Nyborg.

Synnøve, Ålgård, 15. des. 2011

Ombygging av gjestetoalett til baderom

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Resultatet tilslutt ble bedre enn forventer. Oppfølging og tibakemeldinger undeveis var meget positivt. Hyggelige og serviceorienterte medarbeidere.

Jone, Randaberg, 17. nov. 2010

Rehabilitering av bad

Arbeidet ble utført ca etter avtalt tidspunkt og tidsperspektiv.
De innvolverte har lagt igjen et fagmessig bra arbeid, samt at de var sammarbeidsvillige, forklaringsfylle og hyggelige personer.
Arbeidet er synsmessig meget bra utført.
Alt i alt så er jeg fornøyd, og har ingen problem med å gi mine anbefalinger videre!

Christian, Randaberg, 21. sep. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

REHABLAGET AS

4.9 88 evalueringerBetalt Tananger

OK Bad AS

4.5 28 evalueringer Lye

Ktphotography

  Lye