Siste evalueringer (27)

Ønsker tilbud på sliping av 60 kvm eikeparkett

Pålitelige, punktlige, og flinke folk. Gulvet ble som nytt!

Berit Hellebø, 13. nov. 2019

Har kjøpt ny bolig. stort sett lys parkett i alle rom. tidligere eiger bodde her ca 10 år og hadde hund. så det har satt sine merker. trenger en som h

Anbefaler de grunnet effektivitet ,punktkighet Og god info Hele veien. Veldig fornøyd med sluttresultatet og valget med at jeg gikk for de å ikke begynte og rive nesten 100 kvadrat med parkett for å legge nytt når det på denne måten ble bedre enn nytt.

Odd Einar Kolle, 12. okt. 2019

Sliping av et parkettgulv på 24 m2

Proffe folk som gjorde en utmerket jobb til en akseptabel pris.

Jørn Ivar Berg, 26. sep. 2019

Sliping av parkettgulv (50 kvm)

Bergen Miljøgulv var profesjonelle og dyktige. De presenterte gode alternativer og råd som vi fulgte. De var presise og nøyaktig i sitt arbeid. Anbefales.

Barry Kristian Ellingsen, 9. sep. 2019

Sliping av 60 m2 furugulv

God kommunikasjon gjennom hele prosessen og fleksibel og løsningsorientert. Meget fornøyd med resultatet!

Moa Dahl, 29. mai 2019

Sliping og oljing av 65kvm lakket 3stavs eikeparkett.

Strålende resultat levert på pris og tid. Anbefales på det sterkeste.

Torstein Skagseth, 26. mars 2019

Gulvslipping på 80m2

Kjapp med å gi tilbakemelding, ganske grei med pris til et godt kvalitetsarbeid.

Maria Monero, 3. des. 2018

Sliping og lakkering av ca 60kvm eikeparkett.

Vi har enstavs eikeparkett som vi fikk slipt, farget og oljet med hardvoks, og resultatet ble nydelig! Ryddig prosess fra begynnelse til slutt.

Joakim Marthinsen, 10. nov. 2018

Sliping og oljing av tregulv

Veldig hyggelig og profesjonell behandling! Raskt svar, punktlig og tydelige avtaler. Gulvene er kjempefine, og Knut var rask på pletten når vi hadde spørsmål i etterkant. Prisen er verdt det med så grei behandling. Anbefales!

Kristina Maria Borge, 13. okt. 2018

Slipe parkett

Jeg har hatt mye håndtverkere innom ifm nylig oppussing og Mijøgulv har desidert vært de proffeste. Alt arbeid utført til avtalt tid og pris. Upåklagelig resultat, og jeg har fått flunkende nytt gulv til en rimelig penge.

Sverre Andreas Halstensen, 9. okt. 2018

Sliping av eikegulv 30 m2

SVært fornøgd med jobben som ble gjort av Miljøgulv AS. Hyggelige, presise og super service. Vil anbefale de videre.

Mari Litlebø Storaas, 7. sep. 2018

Slipe gulv

Vi fikk slipt og behandlet et heltre furugulv. Bergen miljøgulv kom til avtale tid, slipte gulvet, behandlet det med olje og hardvoks. Helt nydelig resultat! Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger og folk som vil leie det samme selvskapet for å gjøre det på sine egne gulv. Kan absolutt anbefales!

Ingelin Økland Bø, 7. sep. 2018

Sliping og pusse parkett gulv

Kunne stille rask og effektiv med å slipe gulvet. La også 3 lag med hardvoksolje. Ble meget bra resultat og er strålende fornøyd. Veldig hyggelige karer med masse kompetanse! Anbefaler de til andre :).

Silje Marie Torheim, 25. april 2018

Sliping og behandling av parkettgulv

Raskt og nøye gjennomført til en god pris! Hyggelig og veldig lett å kontakte, svarer fort på alle spørsmål :) Veldig fornøyd med resultatet. Anbefales!

Kristine Kvivik Kavli, 23. feb. 2017

Sliping av tregulv

Svært fornøyd med at vi valgte å bruke Bergen miljøgulv AS for sliping av 65 kvm furugulv. De tok seg tid til befaring med god informasjon om alternativer for behandling av gulvet, gjorde jobben på kort tid og holdt oss oppdatert underveis i prosessen. Prisen på arbeidet var så langt vi vet svært konkurransedyktig.

Eivind, 9. okt. 2016

Sliping av terrasse 40m2

Raske å komme med tilbud,, god pris, kort ventetid og møtte opp (på minuttet) som avtalt. Utførte jobben raskt og effektivt med meget godt resultat. Profesjonelle og hyggelige, og kom med gode tips for videre behandling og vedlikehold. Kan anbefales!

Sverre Andre Holmberg, 29. mai 2016

Sliping av furugulv.

Dette var sliping av gulv i en leilighet som skulle legges ut for salg. Det var da kjøkken, stue, éntre og et soverom. Vi beregnet i utgangspunkt at alle gulv måtte utskiftes med en kostnad på ca kr 1000,- pr kvm, men etter sliping er gulvene penere enn dengang de var nye! Det ble valgt en alternativ behandling til lakk, det vi si en oljebehandling. Dette ga et fantastisk resultat! Vi besluttet derfor å benytte dette i neste leilighet også!

Henrik Ulvesæter, 5. mars 2016

Slipe og lakke opp ca. 35kvm trestavs eike parkett.

Godt resultat. . Kom med tips og gjorde jobben som avtalt. . ! Kan anbefales. .

Knut Olav Sørli, 27. juni 2015

Gulvsliping,55 m3 laksevåg bergen.

Super jobb. Veldig fornøyd med effektiviteten og kvaliteten, hyggelige folk som utførte jobben på en profisjonell måte. Litt dyrere enn andre, men du får jobben gjort på best mulig måtte. Eneste negative var at de ikke tok med seg søpla når de var ferdige.

Daniel Moen Lemme, 30. nov. 2012

Sliping og behandling av gulv

Er meget fornøyd med resultatet på våre nyslipte og voksbehandlede parkettgulv. Hele prosessen fra tilbud til ferdig resultat gikk smertefritt og raskere enn forventet. God pris, kjempegod service i alle ledd og meget hyggelige mennesker, jeg anbefaler Ångtvättbilen på det varmeste!

Merete Miles, 11. sep. 2012

Sliping av gulv

Fantastisk hyggelige og flinke folk. Er skjelden du treffer på så positive mennesker fra første tlf samtale til de som var her og gjorde jobben. I tillegg var de effektive og jobben ble meget bra utført. Bruker dem gjerne igjen.

Linda Olseth Haugland, 23. aug. 2012

Sliping og lakking av parkettgulv

Veldig bra utført jobb, til en god pris. Anbefales.

Camilla Moe, 21. aug. 2012

Pusse / rehabilitere furgulv

Gjorde en bra jobb til avtalt pris og på veldig god tid. Hadde mulighet til å stille opp på kort varsel da andre måtte melde pass på jobben. Litt mye rot ble lagt igjen av arbeidskarene og alt lyset stod på men jobb og pris var absolutt tilfredsstillende.

Anders Hopland, 11. aug. 2012

Pussing av parkettgulv

Gulvene ble kjempefine og arbeidet ble utflørt til avtalt tid og pris.

Kirsti Selliseth Loe, 14. juni 2012

Sliping/lakkering av gulv 70m2

.

Tom Strann, 26. april 2011

Sliping av tregulv

Er veldig fornøyd med arbeitet til Ångtvettbilen. Gulvene mine ser veldig fine ut nå. Arbeidet ble raskt utført, det ble mye mindre støv en forventet. Jeg anbefaler Ångtvettbilen til alle som vil slipe tregulvene sine. Elin.

Elin Staurset, 29. okt. 2010

Sliping av parkettgulv

.

Bjørnar Dahle, 26. okt. 2010
Vis flere evalueringer

Kart

Kart