Siste evalueringer (27)

Forsterking av pilar på hytte

Godt utført jobb til avtalt tid, men prisen ble 15 % høyere uten at jeg ble informert om dette. Og det kunne jeg blitt som gjør at helhetsinntrykket trekkes noe ned.

Per, Vikhammer, 11. jan. 2016

Ventil grunnmur

Rask og svært godt utført arbeide!

Jostein, Trondheim, 20. juli 2015

Maling av hus

Raskt og greit utført arbeid.

Liv, Trondheim, 13. juli 2015

Ferdiggjøring av hytte utvendig

Orklahus var både punktlige og effektive. Ferdigstilling til avtalt tid.

Knut, Fannrem, 13. mars 2015

Bytting av bunnsviller,gulvbjelker i enebolig med grunnflate på 50m2

Jobben ble utført effektivt og bra. Veldig fornøyd med resultatet.

Lars, Orkanger, 17. mars 2014

Vannlekkasje fra tak

Kan trygt anbefales! Effektive og meget gidt utført arbeid. Alt gjort etter avtale:).

Maria, Saupstad, 21. des. 2013

Maling av 100 kvm bolig

Jobben ble utført godt, som avtalt og til riktig tid. Vi er svært fornøyd.

Bergny, Ranheim, 8. sep. 2013

Beise/male enebolig,ca. 120 kvm.

En meget proffesjonell jobb som ble utført på rekordtid. I anbudet sto det at de skulle være ferdige i løpet av aug. /sept. , de holdt på i 5 arbeidsdager med å beise hus og vindskier 2 strøk. Jeg skal ta garasjen, vinduskarmer, sprosser og skodder selv. Malerne er fra Latvia, arbeidsformann Edgar snakker bra engelsk, og er en usedvanlig hyggelig og meget arbeidssom mann. Kontakten med firmaets ledere har vært bare positivt. Anbefales varmt.

Bjørn, Trondheim, 22. aug. 2013

Oppussing av platting delt av innglassing

Veldig fornøyd med jobben. Kjapt, ryddig og ordentlig. Fint resultat. God kommunikasjon, -imøtekommende og trivelig. Pris i henhold til overslag. Anbefales.

Marit, Flatåsen, 10. juli 2013

Skifte av loft og kjellervindu

Veldig fornøgd. Kjapp tilbakemelding på at firmaet tok jobben. Bestilling av vindu tok akkurat så lang tid som lova. Gjorde jobben når dei skulle. Skikkeleg utført.

Aagot, Trondheim, 3. juli 2013

Enebolig i ila skal males

The job was done all right but don't expect any care for flower beds etc. The guys are nice but if they had planned the job better, I think it was possible to finish it sooner, despite the rainy weather. The price is OK, although be careful to include everything you want done. Don't assume that something is a natural part of the job and negotiate.

Ebru, Trondheim, 23. juni 2013

Betongsaging for vindu.

Rett tid og meget kjapp gjennomføring.

Geir, Trondheim, 5. nov. 2012

Maling av 2-mannsbolig - 1,5 etasje

Selskapet utførte oppdraget i henhold til avtalt pris og avtalt tid, og ved å engasjere en underleverandør (maler) som var punktlig, effektiv og faglig dyktig. Vi er totalt sett godt fornøyd med bedriftens utførelse av oppdraget, og kan trygt anbefale Orkla Vaktmesterservice AS.

Lars, Malvik, 23. okt. 2012

Beising fram og bakside av nytt hus

De 4 gutta som var hos oss gjorde unna husmalingsjobben fantastisk nøyaktig på 2 dager. Ingen kommunikasjonsproblem, hyggelige og veldig arbeidsomme karer. Veldig fornøyd og har ingen problem med å anbefale disse til andre.

Rune, Tiller, 5. aug. 2012

Maling av 309 m³ (bta) enebolig

Ryddig og god kommunikasjon i forkant av oppdraget, og meget godt utført malejobb! Malerne var nøye med å demontere, maskere og tildekke før de malte. I tillegg påpekte de ting som burde fikses (dårlig treverk) før de malte, og var behjelpelig med selve fiksingen. Firmaet hadde ikke billigste anbudet, men jeg ville valgt dem igjen!

Torgeir, Hell, 19. juli 2012

Snekring av bodhems til carport

Snekker gjorde en god jobb, ble raskt levert og bra utført. Det ble litt mye materiale til overs som burde vært ungått med bedre oppmåling av dem.

Ronny, Ranheim, 9. juli 2012

Beising enebolig trondheim

Meget godt fornøyd med dette firmaet. God kommunikasjon i forkant av oppdraget, de hadde laveste anbud og gjorde en aldeles utmerket fagmessig malejobb, tok seg tid til å gjøre det nøye og ordentlig. Hyggelige folk og faktura til avtalt pris, ingen problemer. Anbefales! !

Tomm, Trondheim, 5. juli 2012

Utvendig malin

Kjempefornøyd med jobben som ble gjort, hurtig og effektivt.

Aud, Vikhammer, 28. juni 2012

Overbygg

Firmaet gjorde en meget bra jobb. Alt til avtalt tid til pris. Dette er et fima og annbefale. Meget hyggelige arbeidsfolk.

Erik, Kattem, 25. juni 2012

En del oppussing enebolig

Alle oppdragene innen anbudet er veldig bra utført. Veldig flinke håndverkere som også var veldig kundeorientert og lette og omgås. Ved seinere oppdrag vil jeg ikke ha betenkeligheter med å engasjere samme bedrift.

Liv, Klæbu, 16. nov. 2011

Utvendig malerarbeid

Oppdraget: Arbeidet ble utført innen angitt tidsramme. Pris: Lav i forhold til andre aktører Kvalitet: Utførelsen er jevnt over bra. De mangler som ble påpekt ble rettet opp raskt. Forbedringspotensiale: Oppdragstaker benyttet utenlandsk og delvis ufaglært arbeidskraft. Det var deler ved arbeidsforhold/ansettelseforhold som kan oppfattes som kritikkverdig. Det var til tider vanskelig å kommunisere med de ansatte.

Kløvertunet, Trondheim, 13. okt. 2011

Utvendig maling

Grundig malerarbeide. Ryddig jobb.

Reidar, Trondheim, 7. okt. 2011

Male husvegg

Firmaet reagerte raskt, kom raskt og utførte jobben raskt. Grunnen ti at jeg ikke er helt fornøyd er at de utførte jobben rask og med delvis mangler. Når jeg påpekte det så kom de igjen rask men de fakturerte den andre turen på timesbasis. Dermed ble regningen 50% høyere, noe som var betydelig. Dårlig gjort. Sjekker en at arbeidere gjør jobben ordentlig så er firmaet å anbefale. Har man ikke mulighet til en grundig sjekk før de mener de avslutter arbeidet kan man regne med kraftig prisøkning i forhold til kontrakt.

Judit, Trondheim, 4. okt. 2011

Maling av andrestrøk på halvpart av tomannsbolig

Var rask og effektiv. Gjorde etter mitt syn en god jobb.

Lars, Heimdal, 6. sep. 2011

Sette inn dør utvendig/ kjellernedgang

.

Anonym, 6. april 2011

Murpuss på tegelsteinsvegg

.

Håvard, Ranheim, 27. jan. 2011

Maling av en vegg i 2. etg.

Både pris og kvalitet på utført arbeid var svært tilfredsstillende. Arbeidet ble raskt og profesjonelt utført.
Kan trygt anbefale dette firmaet for andre.

Bjørn, Trondheim, 3. sep. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Eie Bygg & Eiendom AS

4.5 51 evalueringer Tiller