MASKINENTREPRENØR STIG KRISTIANSEN AS

4.4 (8 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Ringvegen 69, 9018 Tromsø
 • Åpner Mandag kl. 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

MASKINENTREPRENØR STIG KRISTIANSEN AS

Vi har et særlig fokus på inneklima og bomiljø og utfører derfor en stor grad av dreneringsarbeider. I løpet av snart 40 år i bransjen har vi opparbeidet en unik kompetanse og erfaring også innenfor denne "smale" delen av vårt fagfelt. Samtidig har vi i flere tiår opparbeidet oss erfaring med arbeid på store annlegg med referanser som UIT, Forskningsparken, Byporten, veiarbeid for Tromsø Kommune og mange mange flere.

Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS kan derfor tilby våre kunder rådgivning og befaring med kartlegging av omfanget av fuktproblemene samt enkle fuktmålinger.

Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS er forhandler av EPS-system (Elektro Puls System) i Nordland, Troms og Finnmark.

EPS er basert på et sinnerikt system av elektriske impulser som lader opp vannmolekylene i grunnmuren/betongen med positive ioner. De positive (+) vannmolekylene (vannet) ledes mot den negative elektroden til jord (-) slik at vannet presses ut av hele konstruksjonen. Dette er en permanent installasjon og de positive ionene hindrer da også vannet i å trenge inn i konstruksjonen på nytt. Se www.eps-system.no for mer info.

Vi kan og tilby ett bredt spekter av tjenester og en tilpasset maskinpark. Vi har gravemaskiner fra 0,8 til 23,0 tonn, hjullastere, lastebil med krokløft, konteinere, minidumpere på belter og hjul, tinemaskiner (Heatwork), steamkjeler mm.

I tillegg kan vi ved hjelp av vår søsterbedrift Vacumkjempen Nord-Norge AS også tilby tømming av sluker og renner, TV kontroll og høytrykksrengjøring av rørledninger, suging og blåsing av masser, tining av vannledninger og tømming av fettutskillere.

Se gjerne innom vår hjemmeside www.skgruppen.no for ytterligere infomasjon.

Ta kontakt og bli overbevist, vi er ditt naturlige valg!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften