Siste evalueringer (7)

Div elektrikerarbeid

Bra oppfølging.

Beate Haakestad, 14. okt. 2016

Elektrojobb på soverom

En godt utført jobb med et flott resultat. Tidsbruk var også akseptabelt. Har brukt dette firmaet også tidligere så jeg kan anbefale de videre.

Aslak Valebjørg, 5. okt. 2016

Elektriker.

Jobben ble gjort veldig raskt etter at han var her på befaring. Alt var veldig pent og nøyaktig gjort. Han kan vi trygt anbefale. Vi ble veldig fornøyd.

Edmund Larsen, 12. aug. 2015

Ønsker elektriker til å montere lamper

Svarte raskt. Befaring med muntlig anbud innen 1 uke. Jobben ble gjort innen 1 uke etter anbud. Særdeles hyggelig elektriker som jobbet effektivt. En feil ble rettet opp raskt og uten problem, da det ble gjort oppmerksom på. Pris som forventet. Ville brukt firmaet igjen.

Ingunn Fredheim Auestad, 15. jan. 2013

Liten elektrisk jobb i larvik. trenger kraftigere kurs på kjøkkenet og lagt opp til taklampe

Jeg mottok svar fra 6 bedrifter. Jeg valgte JBA Elektro fordi jeg opplevde dem som ryddige og seriøse. JBA den eneste som ønsket å komme på befaring. Etter befaringen gikk alt "slag i slag" og det de har levert er over all forventning. Jeg fikk rask tilbakemelding på pristilbud, og når jeg takket ja til tilbudet ble jobben utført etter få dager. Faktura ble mottatt med prisen som var avtalt! Jeg anbefaler JBA Elektro på det varmeste!

Sarina Elisabeth Eskelund, 11. jan. 2012

Elektrisk arbeid innendørs på hytte

Veldig strukturert og ryddig både med befaring, tilbud og gjennomføring. Valgte dette firma primært som følge av godt utarbeidet tilbudsdokumenter og pris. Det jeg ønsket var beskrevet og priser oppgitt. Arbeidet ble utført helt i samsvar med det jeg hadde ønsket meg og i god tid i forhold til deg jeg hadde behov for. Faktura helt i henhold til tilbud. Veldig godt fornøyd med JBA Elektro og kan anbefale disse for andre.

Jan Henrik Seemann, 24. mai 2011

Eksisterende sikringsskap ønsker nytt inventar,som vippesikringer,jordfeil bryter og overspenningsvern

Prisen var nest billigst av 4 anbud. Men valgte firmaet siden de møtte til befaring. Som igjen gav oss en trygghet på mindre sjanse for tilleggskostnader, siden de hadde sett jobben som skulle gjøres. Hyggelig og seriøs kundehåndtering. Pålitelig innen oppmøtetider. Kan absolutt anbefales.

Solveig Annicka Maria Johansson, 7. feb. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

JP Elektro Jan Petter Trøen

4.9 20 evalueringer Larvik

Arild Andersen Elektro AS

5.0 8 evalueringer Larvik

Synergi Elektro AS

4.8 5 evalueringer Stavern