Siste evalueringer (7)

40 meter enkelt utvendig gjerde - impregnert

Firmaet gjorte den god jobb for oss montert og satt trykkimprignert gjerde De kom et par dager for sent - men gav beskjed i forkant arbeidet ble uført bedre enn forventet - vi er veldig fornøyde prisen holdt de som lovet vi kommer garantert til å bruke de igjen Otto Eriksen - Songdalen.

Otto Eriksen, 21. des. 2011

Taksteinskifte rekkehus

Engasjerte Altmyligmann for å legge nytt tak (papp, lekter, sløyfer, takstein, pipebeslag og takrenner) på rekkehus, og er meget fornøyd med både pris, utførelse og kommunikasjon både før og under arbeidet. Altmyligmann fremstår som effektive og fagmessig flinke i henhold til jobben som ble gjort, og var samtidig vennlige og imøtekommende ovenfor oppdragsgiver. Flemming Arnesen-Gluch.

Flemming Arnesen-gluch, 14. okt. 2011

Fjerne/sette inn dører

.

Eivind K Walskaar, 31. aug. 2011

Platting/terasse og levegg

Veldig fornøyd med hvordan jobben ble utført. Levegger og platting ble mye penere enn jeg forventet. Altmyligmannen gjorde ett grundig grunn arbeide. Veldig fornøyd med pris. Brukte en uke lenger tid enn avtalt, men det ble veldig veldig pent. Han har godt fokus på detaljer.

Knut Stien Berge, 17. juli 2011

Nye bjelker og bord til eksisterende terrasse

Altmyligmann skiftet kledning på en vegg samt satte opp ny terrasse på vårt hus. De utførte meget godt arbeid til en meget god pris! Dyktige og pålitelige folk, kan anbefales på det sterkeste!

Øystein Sødal, 10. juni 2011

Utskifting av 5 vinduer

Jeg er veldig fornøyd med både kvaliteten på arbeidet og prisen. De brukte noe lengre tid enn avtalt (noen få timer), men gjorde også mer enn hva jeg forventet - uten at de ba om ekstra betaling for det. Jeg overlot nøkler og leilighet til dem i 2 dager, og det fungerte utmerket. I tillegg ryddet de også veldig bra opp etter seg, både ved å ta med seg alt søppel/emballasje og gamle vinduer & markiser og å moppe over gulvene så det var lett å vaske etterpå. Jeg vil absolutt anbefale denne bedriften til andre, naboen min har faktisk allerede brukt dem etter å ha sett jobben de gjorde hos meg.

Susann Jervidalo, 19. mai 2011

Vaks og maling av hus

Gjorde en kjempegod jobb! Ryddige og grundige til en rimelig pris! Kan absolutt anbefales!

Anne K. Albrektsen, 15. april 2011
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2010

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Pal Lajos Dengelegi
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2010-06-12
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 06-09-2019 11:44:05
Se regnskapstall

RELATERTE BEDRIFTER

Molliesafe AS

  Kløfta

City Dekorasjon AS

4.9 284 evalueringer Oslo

Rent Renhold Rakhmonova

4.8 206 evalueringer Sandvika