Siste evalueringer (6)

Bygging av nytt bad

Veldig fornøyd over arbeidet som er gjennomført. Stort pågangsmot og få det ferdig fortest mulig, i forhold til at vi måtte flytte over til bolig fortere enn vi trudde. Veldig gode til og gjøre det mest mulig behagelig for oss i renoverings periode. Flinke til og svare for og evt. Fikse små feil eller forbedre ting vi har kommet med ønske om underveis. Ble noen små feil og noe dårlig kommunikasjon mot slutten. Men dette endret seg fort etter en samtale. Alt i alt er vi fornøyde med jobben.

Veronica, Krokstadelva, 29. april 2019

Bad

Lite bad som skulle tot. Renoveres. Tok rask kontakt,begynte etter få dager. God kontakt underveis. Jobben ble flott utført på kortere tid enn estimert. Vi er veldig fornøyde,bruker gjerne Nilsen og Sture Betong igjen.

Henrichsdammen, Tønsberg, 7. mars 2019

Avretting av ca 15 kvm gulv

Veldig bra utført jobb til konkurransedyktig pris. Svarte raskt på henvendelser, kom før avtalt tid, utførte jobben på en meget effektiv og profesjonell måte og resultatet ble upåklagelig. Anbefaler de gjerne videre!

Kristin, Svelvik, 6. mars 2019

Flislegging av gulv ca 2,5 kvadratmeter

Dette var ikke en stor jobb så evalueringen blir i forhold til det, men jobben er godt utført og jeg sitter igjen med et godt inntrykk av hele prosessen. Vi tar gjerne kontakt med Nilsen & Sture Betong as ved neste mulighet. Mvh Jorun Borge for Tønsberg kirkelige fellesråd.

Jorun, Tønsberg, 7. jan. 2019

Støpe gulv i garasje

Meget kjapt på plass, avtaler ble fulgt, fornøyd med resultat.

Solveig, Florvåg, 6. mars 2014

Støpe garasje gulv

Kjempe flott levert. . . .

Oddvar, Bønes, 13. mars 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER