Siste evalueringer (59)

Renovering av bad og kjøkken

Pusset opp hele leil. Fikk god pris av Total oppussing. Er registrert i Brønnøy. , har våtromssertifikat og nødvendige papirer i orden. Fikk dok. På utført arbeid i perm kort tid etter oppdragsslutt. Fantastisk flislegger og hyggelige arbeidsomme folk som tar få pauser. Tok i mot endringer uten problem, men kom også med gode egne ideer & tanker. Noe forsinket grunnet mer arb. Fra meg :) Liten reklamasjon, ble fikset dagen etter. Anbefales.

Hanne Eriksen, 16. juli 2014

Rehabilitering av garasje

Garasjen i mur trengte renovering, den var i veldig dårlig stand og alle vegger og taket og gulvet måtte fjernes og pusses på nytt. Veldig fornøyd med Total Oppussing. De var veldig flinke, punktlig og de ga meg beste prisen for prosjektet (tre bedrifter kom på befaring og Total Oppussing ga meg beste prisen). De var løsnings orienterte og ble ferdig med garasjen på avtalt dag. Anbefales!

Javier Torrealba, 13. juni 2014

Renovering av et toalettrom

Renovering av Toalettrom. Total Oppussing leverte et godt tilbud, på alt som skulle gjøres. Dei var hyggelige, og kom til avtalt tid hver dag. Flinke flisleggere, og jobben ble utført på en proff måte. Tildekking, var mangelfull dei to første dagene, men ble rettet opp dei tre siste dagene. Hadde en reklamasjon, ble utført raskt samme dag. Vi kommer til å bruke Total Oppussing igjen, og bedriften kan anbefales til andre.

Ove Helge Kongshaug, 22. feb. 2014

Bygge om kjellerstue til leilighet

Desverre så fikk vi ikke gjennomslag hos kommunen med en boenhet til i samme hus så da ligger dette på is for godt. Men en kjempe god service fra T. O.

Raymond Bakke, 20. feb. 2014

Utvendig trapp + rekkverk

Vi er meget fornøyd med arbeidene og vi vil benytte oss av disse neste gang vi skal utføre noe.

Rune Holsted, 21. jan. 2014

Flislegging bad

Grei pris, utført innen tidsrammen. Hyggelige folk også. Kan anbefales.

John Opsahl, 5. des. 2013

Bytte silikon i overgang vegg/gulv på bad

Raskt på banen med avtale og gjennomføring. Det ble utført mer arbeid enn først avtalt (uten at vi ble kontaktet på forhånd), så oppdraget ble litt dyrere enn beregnet.

Liv Bjørkgård, 23. aug. 2013

Diverse reparasjoner og oppussing

Har brukt TotalOppussing tilsammen ca 1000 timer siste 6mnd. De er hyggelige, gjør en god (nok) jobb, og ikke minst er fleksible med å finne løsninger. Må av og til mases litt på for å jobbe fulle dager og bli ferdig i tide. Men vI vil bruke de igjen!

Jan Høydahl, 27. juni 2013

Legge parkett på 3 soverom

Meget god kvalitet på jobben og de ble ferdige raskere enn ventet. Prisen var helt akseptabel og faktura ble tilsendt etter jobben var gjennomført. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste - og kommer til å bruke de senere også !

Steinar Bjørnbet, 17. feb. 2013

Utbedre vannlekkasje i bad

Effektive håndverkere, godt resultat. Har avtale med rørleggermester som gjorde rør-jobben og ga garanti på det.

Jan Høydahl, 10. feb. 2013

Flislegge over kjøkkenbenk

De kom til avtalt dag og tidspunkt. Jobben ble utført bra og det ble kjempefint. Vi ble veldig fornøyde. De var veldige nøyaktige og flinke. Anbefaler de til flislegging under kjøkkenbenk.

Ann-therese O Wroll-evensen, 24. jan. 2013

Legge lamintagulv

Meget hygglige, holdt tiden var dyktige og jeg er kjempe fornøyd med jobben de gjorde :).

Nina Olaussen, 14. jan. 2013

Flislegge over kjøkkenbenk

Anbefaler dette firma videre. Det skjedde noe uforutsett underveis i vårt tilfelle, men firmaet fulgte opp på fin måte i etterkant, og jeg er godt fornøyd!

Line Bersvendsen, 26. okt. 2012

Flislegge gulv på toalett

Kom til avtalt tid og gjorde jobben bra.

Maria Eidsvoll, 4. sep. 2012

Lister rundt dører

Kjapt og enkelt.

Line Haugs Jorde, 13. aug. 2012

Snekkerjobb til terrassen

Total oppussing gjorde ein god jobb, og eg ville brukt dei igjen. Produktet vart levert 2 dager forsinket, men dei var flinke til å holde oss orientert underveis. Sluttproduktet vart også veldig bra.

Hildegunn Rotnes, 24. mai 2012

Total oppussing toalett

Det eneste total oppussing kan levere er at du trenger en total oppussing når de er ferdig. Jeg har sjelden opplevd dårligere håndverk i hele mitt liv. Det skal ikke stå på vennlighet og serviceminded. Men når sluttresultatet og finishen er dårligere enn dårligst hjelper det ikke at de er så forståelsesfulle som bare det. De evner ikke den minste silikoneringsjobben. Ikke la de komme i nærheten av noe som krever estetisk finish. Kun rivingsjobb. .

Amanda Paige Lanza-rygner, 23. mai 2012

Det er beklagelig at du opplever det slik. Ut ifra vår erfaring og alle andre prosjekter som vi har utført for andre kunder, så har vi aldri blitt angrepet på denne måten som du selv beskriver. Vi har heller ikke gått fra et prosjekt, før alle våre kunder er fornøyde.Det finnes dessverre noen som er mer kravstore og kan kreve ting som ikke finnes eller lar seg gjøre. Som folk flest ser, så er over 90 % av de andre som har skrevet her stort sett fornøyde. Vi ser oss likevel glade for alle tilbakemeldinger som vi får.

Total Oppussing 19. jan. 2014

Terrasse

Ny terrasse. Vi valgte Total Oppussing til å gjøre denne jobben fordi de hadde det beste pristilbudet. Vi er stort sett fornøyd med den nye terrassen, men noen enkle løsninger trekker litt ned.

Bjørn Bergendahl, 5. mai 2012

Sette opp vegg / dører

Total sett er jeg fornøyde med tjenester som Total oppussing utført. Og de holder seg til avtalt.

Kim Vo, 23. april 2012

Flislegging av bad

Jobben ble utført ihht avtalt pris og tid. Bra. Var også behjelpelig med andre småting i forbindelse med dette oppdraget.

Didrik Lund, 13. april 2012

Handyman oppgaver

De kom da de skulle og så langt jeg kan se har de utført jobben bra. Dyre, men jeg hadde dårlig tid, så jeg prøvde ikke andre.

Kari Pettersen, 11. april 2012

Alle komentarer tar vi inn til oss for å bli bedre de beklagelig at vår kunde syns det var dyrt når hun selv anslåt en fast pris 5000 kr montering av dusjkabinet . oppdrage her brukte mann 2 timer å kjøre til da det er en hytte i langt i vestby .

Total Oppussing 12. april 2012

Bygge utetrapp

Vi er godt fornøyd med den nye tre-trappen de bygget. Hyggelige folk, stod på lange dager og gjorde jobben som avtalt. Anbefales!

Jan Høydahl, 11. april 2012

Sette opp redskapsbod smart mini fra maxxbo

Fikk satt opp en utebod i ferdige elementer fra Maxbo. De kom til avtalt tid. Jeg hadde noen innsigelser på arbeidet ved sluttførelse, noe som ble rettet opp ganske raskt. De var høflige og bra å kommunisere med og utførte arbeidet til avtalt pris.

Tove Johannessen, 4. april 2012

Støp av platting

Dessverre noe mangel på kunnskap vedrørende betongarbeide. Pliktoppfyllende, hold avtaler etc. .

Dag Øynes, 15. feb. 2012

Totalrenovering av leilighet

Etter en utvelgelsesprosess med 10 ulike bedrifter, valgte vi å gå for Total oppussing og har ikke angret. Grunnen til dette var en kombinasjon av pris og inntrykket vi fikk ut fra skrevet tilbud samt personlig oppmøte. Gutta er blide og hyggelige, stiller alltid til avtalt tid, er ekstremt effektive og imøtekommende. De er i tillegg VELDIG dyktige og får mye skryt av venner og andre fagfolk på jobben de gjør. Anbefaler firmaet på det sterkeste!

Håkon Høgset, 8. feb. 2012

Montering i murvegg,

Meget effektivt, bra, nøye utført jobb innenfor tidsplanen. Flott utført arbeid. :-).

Sara Ertzaas, 24. jan. 2012

Fliser over kjøkkenbenk

Bra jobb.

Olav Lauvrak, 20. jan. 2012

Sette inn dører

Litt forsinkelser med matrialer ellers en fantastisk god jobb. Veldig hyggelige arbeidere som jobbet non stopp og ryddet allt etter seg.

Ronny Engebretsen, 22. des. 2011

Sette inn skyvedør og evt flytte vegg mellom soverom/stue i leilighet

Tok en del måneder før vi kom igang, blant annet pga sommerferien, men er kjempefornøyd med resultatet!

Line Bersvendsen, 17. des. 2011

Takk for deres tilbake melding .Vi sette pris på at dere gir oss tilbake meldinger for å bli bedre .

Total Oppussing 17. des. 2011

Terasse/ carport

Det ble bra for brisen.

Jørgen Christopher Forsland, 15. des. 2011

Kjøkken oppgradering

Ikke utførte grundig jobb som avtalt.

Palwinder, 30. nov. 2011

Montering av 3 ikea-klesskap

Den hyggelige håndverkeren gjorde en grundig jobb, på kortere enn avtalt tid og ryddet pent opp etter seg.

Clara Cecilia Eide Hasselberg, 9. nov. 2011

Kjøkken

Veldig fornøyd :-)) Anbefaler gjerne snekkeren til andre vist de spør :)) Johan.

Johanot Johanot, 27. okt. 2011

Ikea skap/hyller

Veldig hyggelig person, med god arbeidsmoral!

Hege Hvammen, 21. okt. 2011

Støping av gulv

De kom ikke når de skulle, men utførte jobben. De tar seg godt betalt. Tror ikke de er de billigste i klassen og faktura var uspesifisert og magelfull.

Anne Helen Jensen, 22. sep. 2011

Det var rart å høre det her fra deg vi utførte en god arbeid mere en det vi skulle plus prisen var som avtale jeg tror ikke vi er noe dyrere en andre vi vente på kunden i en time ute før hun ringe å sa at vi må ringe på nabo at hun skulle åpne for oss det var noe vi ikke fikk beskje om i helle tatt

Total Oppussing 22. sep. 2011

Sett inn dusjkabinett + ny wc

Jobben er ikke helt ferdig enda, men vi avtalte oppstart den 12. September og den skal være ferdig senest den 20. . Oppdraget ble utvidet og jeg er hittil ganske happy. Første dag kom de noe senere enn avtalt, men de sendte melding om de var forsinket.

Haavard Hansteen, 17. sep. 2011

Demontering / montering baderomsmøbel

God kommunikasjon, kom når de skulle, virket proffe.

Ann-catherine Kvistad, 7. aug. 2011

Snekkerjobb

.

Kent Nyholt, 8. juli 2011

Oppsetting av gjerde

Ryddig firma, ringte under arbeidet og konfererte om mulige løsninger og kom med bra forslag. Høflige og ryddet etter seg. Anbefales.

Øyvind Iversen, 2. juli 2011

Seljeveien 3

Kom ikke i henhold til avtalt tid. Brukte lang tid, måtte hele tiden få forklart hvordan det skulle gjøres, resultatet ikke tilfredsstillende, måtte rette opp noe selv og få ny fagmann til å gå over arbeidet og kontrollere det.

Torgeir Svinsaas Einum, 30. juni 2011

Total oppbygning/innredning av kjellerleilighet

Vi er kjempe fornøyde med Total oppussing. De er hyggelige og snille, kommer presist, jobber effektift og er kjempe flinke. Jobben ble utført veldig profesjonelt og ryddig. De blir ferdig når de lover. I tillegg er rimlige. Jeg skal bruke Total oppussing igjen og anbefaler dem til alle.

Lino Thorlakson, 22. juni 2011

Legge vinylgulv

Jeg var ikke fornøyd med jobben de først utførte. Men når jeg ga tilbakemelding om det, var de raske til å ordne opp og sluttresultatet ble bra.

John Arild Hagerup, 14. juni 2011

Bygging av veranda i skråning

Vi fikk et godt inntrykk - kontaktpersonen var imøtekommende og lydhør overfor innspillene våre, samt at vi utarbeidet en grei kontrakt. De møtte opp som avtalt og utførte arbeidet innenfor tidsfristen. Ryddig fakturering etter at arbeidet var utført.

Tom Skoglund, 27. mai 2011

Tapetsere 3 x 2,4 m. vegg

Veldige hyggelige og ryddige folk. Kom til avtalt tid og gjorde jobben til en svært rimelig pris. Finishen på jobben er overordnet sett bra, med noen småfeil som gjør at jeg gir en rating på 4 istedetfor 5.

Claus Sørensen, 26. mai 2011

Flislegging og montering av downlights i tak

Som sist gang er jeg veldig fornøyd. Prisen er som avtalt og jobben er utført til riktig tid (og fristen var kort! ! ). Takk for at dere stod på ekstra for å få alt ferdig i tide! Vennelige ansatte. Anbefales! ! Dette er en bedrift dere kan stole på!

Michel Sebastien Mathieu-bjerke, 19. mai 2011

[snekker,maler,elektriker] oppussing av stue (gulv,vegger,elektrisk anlegg) og kontor (gulv),samt ymse restarbeid (lister m.m.)

Total oppussing skulle sette opp gipsvegger og veggfornyer samt lage en døråpning mellom to rom for oss. Total oppussing kom og gikk nesten uavhengig av hvilke avtaler vi hadde gjort med dem om tidspunkt. Vi ble ikke fornøyd med resultatetet i første omgang og Total oppussing fikk da anledning til å rette opp feil og mangler slik de har krav på. Selv etter dette står vi blant annet igjen med en stue med skjeve vegger, dårlige fuger og en skjev døråpning. Vi har hatt utgifter til to taksmenn, som begge konkluderer med at arbeidet ikke er fagmessig utført, og saken er nå i Forbrukerrådet. Det har også vært svært vanskelig å føre en diskusjon omkring dette, da de hele tiden kommer med nye og til dels motstridende argumenter. Det har vært umulig å få et tilfredsstillende skriftlig svar fra dem på vår klage. Vi kan ikke på noen måte anbefale Total oppussing til andre, men hvis man velger disse bør man sørge for skriftlig kontrakt og tilbakeholde betaling til arbeidet er tilfredsstillende utført.

Frode Hommedal, 5. mai 2011

Total Oppussing 20. mai 2011

Flislegging av lite bad

.

Halfdan Kamøy, 3. mai 2011

Flislegging,skiferlegging etter fjerning av peisovn.

Bra resultat. Kom ikke på tiden første møtet, men ringte på forhånd og sa at de hadde problemer med å komme på avtalt tidspunkt. Det ble informert om at momsen var inkludert i prisen, men etter at jeg fikk regningen, så kom mva i tillegg til prisen som var oppgitt.

Elin Louise Skagestad, 18. april 2011

Total Oppussing 18. april 2011

Bytte av dusjdører

Veldig fornøyd med jobben! Seriøs bedrift med vennelige ansatte. Møtte presist til avtalene vi hadde, og var flinke til å følge opp! TUSEN takk for at dere utførte jobben så raskt og effektivt. Pris var som avtalt. Dette er en bedrift jeg føler jeg kan anbefale til andre, og som jeg kommer til å vurdere å bruke igjen neste gang!

Michel Sebastien Mathieu-bjerke, 14. april 2011

Ny dusj

.

Karine, 22. feb. 2011

Legging av (klikk)parkett på kjøkken i leilighet (oslo)

Jobben ble utført bra! Minus for å ikke si fra at han ble flere timer forsinket. Det hele ble også dyrere enn avtalt.

Andreas Eftang, 28. jan. 2011

Maling av rom

.

Per Oskar Mengshoel, 14. jan. 2011

Ny fuge rundt sluk i dusj

Rask levering, grei pris og godt utført arbeide.

Jan Vidar Krey, 12. jan. 2011

Innbygging av trapp

De jobbet hurtig og presist. Gjorde en god jobb. Vi er godt fornøyde :-).

Anonym, 2. jan. 2011

Bygging av kasse rundt reduksjonsventil

Veldig bra pris Veldig hyggelige folk Middels finish.

Anonym, 26. nov. 2010

Oppussing av gang

Godt fornøyd med arbeidet som ble utført. God service i forhold til å rette småting som jeg påpekte, og ekstraarbeid som jeg ikke hadde spesifisert i anbudet.

Magnar Skrede, 2. nov. 2010

Montering av loftstrapp

.

Stein Waagene, 24. sep. 2010

Oppussing av leilighet i blokk

.

Benny A.k Hummel, 31. aug. 2010

Panel og gulvlegging

.

Anonym, 22. aug. 2010
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 310 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 130 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.8 116 evalueringer Oslo