Siste evalueringer (8)

1 eller 2 håndmann innen bygg

Jobben ble helt uprofesjonell utført med så mange reklamasjoner. Han kalle seg snekker men utfører arbeid uten at han har fagmessig kunnskap. Han overtar heller ikke ansvar for feilene og skadene han etterlot. Det var en elendig jobb, tro nok han har ikke en ansvarsforsikring i det hele tatt. Vi kan ikke anbefales i det hele tatt. Han rømte fra byggeplassen uten å rette opp skadene han har gjort.

Sebastian Meschner, 14. april 2020

God samhandling med våre kunder er viktig for oss. Konstruktive tilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre. Dersom kundenes klage er gyldig,etterstreber vi å komme frem til gode, rettferdige løsninger - gjennom å følge gjeldende lover, forskrifter og bestemmelser. I enkelt tilfeller kan det være vanskelig å tilfredsstille noen kunder. Heldigvis er dette meget sjelden. Vi er absolutt ikke fornøyd med evaluering av denne kategorien. Samtidig har dette ført til at vi har satt fokus på helse, miljø og sikkerhet innad i bedriften. Dette vil komme både oss og våre fremtidige kunder til gode. Vi fremskaffer referanser og vi har selvfølgelig (og alltid hatt)beviselig-alle våre forsikringer i orden.

MILAN KLEIN 16. april 2020

Skifte rekkverk,dekke på altan

Godt utført jobb. Tok lengre tid enn planlagt pga vansker med å skaffe materialer, og utfordringer i byggeprosjektet. Bra på pris og nøye utført arbeide. Er pålitelig og til å stole på. Kan anbefale han som snekker.

Ole Bach, 23. okt. 2019

Noe forskjellig arbeid,ute og inne.

Hyggelig, pålitelig.

Signe Marie Antonsen, 28. aug. 2019

Maling av et rom og legging av parkett (med muligheter for flere)

Ryddige å forholde seg til og fikk jobben gjort på en god måte. Ble panelplater i stedet for maling.

Per Kristian Amundsen, 27. juli 2019

Tilbygg på bolighus

Veldig hyggelig og flink til å prate for seg, er utrolig fornøyd med arbeidet han har gjort for oss, men vi hadde tidlig en kommunikasjonssvikt som gjorde at det ble ett par grå hår ekstra, bla. Opplevde jeg at pristilbud ble justert etter kontrakt m. Fastpris ble skrevet, men dette løste vi på en ordnet måte. .

Karl-johan Steiro, 15. nov. 2018

Skifte bordkledning,skifte vindu

Meget bra utført arbeid. Veldig trivelig kar.

Hugo Martin Hansen, 30. okt. 2018

Bytte av vinduer og bordkledning.

Grei jobb. Utførte jobben til rett tid og til rett pris. Anbefales.

Geir Almås, 12. juli 2018

Bygge markterrasse og pergola/hagestue.

Kjapp respons på mail ved spørsmål og kommentarer. Beregner seg godt med timer på fastpris vs det som faktisk jobbes . . Trekker ned. Transportpris på toppen av timepris.

Tanja Johansen, 8. juni 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart