LÅGEN BYGG & MALESERVICE AS

4.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

LÅGEN BYGG & MALESERVICE AS

Revidert dato 7. Februar 2023

Hei , har du mindre eller større byggeplaner utover vår og forsommer så ta kontakt med oss. Plattinger, nytt kjøkken, nye våtrom påbygg, nybygg. Vi er med på det meste. Nå også i samarbeid med pre-cut eller ferdige elementer til ditt bygg.?


Vi har også nylig gjennomfør våtromkurs i bedriften slik at vi er rustet til de nye våtromskravene fra 1. Januar 2023.?


Ny pipehatt eller annet beslag, vi tar befaring gir deg fastpris og event. produserer og monterer.

Lågen Bygg og Maleservice er en lokal forankret bedrift med 9 ansatte med masse kompetanse med kontor i Sør-Fron kommune med besøksadresse kommunevegen 7 2647 Sør-Fron i 2 etg. over Bygger'n Varehus.

Lågen Bygg og Maleservice utfører alt innen nybygg og rehabilitering av hytte og hus. Fra komplette byggverk til mindre arbeid på timebasis. Vi utarbeider pristilbud og bruker standard byggekontrakter.

Vi utfører våtrom, rehabilitering og montering av kjøkken og andre innredninger, maling, beisning, flis legging, gulvbelegg. Bygging av trapper utvendig/ innvendig, plattinger, verandaer, badstuer, anneks, garasjer.

Vi tegner dine ønsker samt ordner med komplett godkjent byggesøknad for ditt prosjekt.
Vi utfører de fleste oppdrag selv men formidler og samarbeider med lokale etablerte leverandører i markedet innen grunnarbeid, VVS og EL-arbeider, gulvsliping av tre, lafting/stav laft, torvtak

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften