Siste evalueringer (20)

Kjeller på 45kvm.

La ut jobben på mitt anbud og fikk napp hos Bygg-tjenester Krzysztof Wróblewsk. De var raske med å komme på befaring og gi oss fastpris på jobben. Jobben var å rette opp leca vegger i kjelleren og pusse. De kom til avtalt tid hver dag og var der hele tiden. Det var litt mere jobb enn gutta trodde, men prisen var avtalt på forhånd. Kommer nok til å bruke dette firmaet igjen.

Kenneth, Oslo, 10. mai 2019

Flytting av dør i lettvegg og maling av tre rom totalt ca 35 kvm

Flinke og hyggelige.

Helge, Oslo, 28. mars 2019

Gulv,ny vegg,kjellervindu

Veldig profesjonell arbeid! Ryddig, punktlig, detaljert. Meget fornøyd!

Dolores, Oslo, 19. mars 2019

Maling av stue 28,5 kvm

Jakub og Kris malte tak, vegger (inkludert en mur) og to dører i min stue. De gjorde en super jobb, til riktig tid, med god kommunikasjon underveis og til faktisk litt lavere enn avtalt pris! De får min varmeste anbefaling.

Astrid, Oslo, 19. okt. 2018

Maling av stue,gang

Møtte til rett tid, og var raske og effektive. Svært fornøyd.

Lise, Oslo, 27. sep. 2018

Dele et soverom i to små rom med hver sin dør.

Jeg er superfornøyd med arbeidet som ble utført. De var lette å kommunisere med, var raske og effektive og utførte nøyaktig og pent arbeid. De var også gode på å finne gode løsninger på utfordringer de møtte underveis. Jeg velger dem igjen neste gang jeg har behov for å få byggearbeid utført hjemme og anbefaler dem med glede.

Ida, Oslo, 21. aug. 2018

Oppussing stue

Oppussing av stue, inkl. Gipsplater, maling av vegger og tak, parkett + listing. Jeg er svært fornøyd med jobben, meget pent resultat. De kom tilbake og ordnet et par detaljer uten tillegg i prisen. Skriftlig og ryddig prisestimat, som svarte til faktura. Dette er to svært dyktige håndverkere, som arbeider hardt og grundig og foreslår gode løsninger. De er meget høflige og serviceinnstilte, og rydder opp etter seg. Jeg benytter dem gjerne igjen!

Astrid, Oslo, 23. juni 2018

Nedlekting,gipsing og maling av tak (10m2) i korridor

Jeg er veldig fornøyd med jobben som Bygg-Tjenester har utført. Trivelige folk, lette å kommunisere med og dyktige håndverkere. Kan anbefale dette firmaet!

, Oslo, 12. april 2018

Sette opp lettvegg og flytte en peisovn fra ett sted til et annet

De jobber hardt jevnt og trutt, kom på tiden og var enkle å kommunisere med. Kommer til å bruke de igjen. Kan anbefale dem!

Andrea, Oslo, 28. feb. 2018

Bygge lettvegg + sett sammen hth kjøkkenløsning

Ekstremt godt utført arbeid! Firmaet var veldig lette å ha med å gjøre og enkle å kommunisere med. De var også svar fleksible på arbeidstidpunktene og kunne kommer raskt. De holdt hjemmet vårt også svært ryddig under arbeidsprosessen, og ryddet fint etter seg ved endt arbeid. Vi bruker de veldig gjerne igjen.

Martin, Oslo, 14. des. 2017

Maling,riving av vegg og lydisolering på skole i oslo

Utførte arbeid til avtalt pris og tid. Dette er to håndverkere som er nøye med at utført arbeid skal se bra ut og at du som kunde er fornøyd. Har på bakgrunn av den første jobben de utførte valgt å engasjere de i mer arbeid.

Andreas, Oslo, 11. aug. 2017

Small apparent needs painting of walls,ceiling,lists,windows (37m apartment frogner oslo)

Kan anbefales! Tilbudet kom raskt og var konkurransedyktig. Svarer kjapt på meldinger. Utførte oppdraget (maling av innvendig tak, lister, vegger) på en absolutt tilfredsstillende måte.

Nils, Oslo, 1. aug. 2017

Bygging av ny terasse og riving av gammel

Utrolig raske, flinke, nøye med detaljer, hyggelige og kreative! Anbefales på det sterkeste! Bygde i tillegg en kasse på soverommet rundt stygge vannrør. Vil gjerne bruke de igjen! !

Jon, Oslo, 19. juli 2017

Bygging av gips påforing på kjøkken//plaster wall contruction

Veldig hyggelige, hurtige og rimelige folk. Kan anbefales!

June, Oslo, 2. juli 2017

Rive og bygge ny terrasse på ca 12,5 kvm

Veldig bra. Raskt tilbud og utførelse.

Roy, Oslo, 28. juni 2017

Oppussing av gang

Oppussing av gang med isolasjon, gips, sparkle og male. Sliping og oppussing av gammel trapp med superresultat! Flinke håndtverkere som er veldig nøye og ryddige. Veldig vennlige og ydmyke. Virkelig til og stole på. Rekommenderes starkt!

Patrik, Oslo, 4. mars 2017

Gipsplater (rehab) på vegg (ca. 30 m2),sparkling,fore ut vegg ++

Hyggelige, dyktige, presise, hjelpsomme og ryddige. Anbefales!

Jostein, Oslo, 4. feb. 2017

Gjenmuring av dør,bytte av murpuss og duk,maling

Det gjorde en veldig god jobb med høy kvalitet. Leverte innenfor tid og var flinke til å løse uforutsette problemer underveis. Ekstra imponert over rydding og vasking etter utført arbeid.

Håvard, Oslo, 12. des. 2016

Sette inn tre dører og legge gulv

Ypperlige folk, tilstede og serviceminded! Har 0. 3 millimeter å gå på ift listing av hjørner, men har allerede anbefalt de videre!

Marthe, Oslo, 8. des. 2016

Ny lettvegg med dør i liten leilighet

Hyggelige folk. Raskt utført jobb. En liten forsinkelse første dagen ble tatt igjen med raskt arbeid. Veldig ryddig og pent etter ferdig arbeid.

Morten, Oslo, 19. nov. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SCANFLIS AS

4.9 81 evalueringerBetalt Oslo

URBANA FASADE AS

4.7 181 evalueringerBetalt Oslo