Siste evalueringer (3)

Boligfotografering

Waldemar er flink og effektiv. Han tok tidlig kontakt med oss og møtte hurtig opp for å ta bilder av boligen vår. Undervis var det enkelt å kommunisere med han, og det var trivelig å ha han på besøk da han er meget sosial og kommer med gode tips underveis for at bildene skulle bli best mulig. Han leverte også ferdig redigerte bilder ganske raskt og var hele tiden åpen for tilbakemeldinger dersom vi ikke skulle være fornøyde med bildene. Takk for hjelpen og lykke til videre!

Mario, Lillehammer, 21. feb. 2020

Fotograf til leilighet for utleie

Waldemar er pålitelig og lydhør med sans for detaljer. Interiørbildene han tok av vår leilighet som skal leies ut ble veldig bra og annonsen vi la ut har fått svært positiv og god respons. Gir Waldemar mine beste anbefalinger.

Venke, Oslo, 5. feb. 2020

Jeg treneger bilder av leilighet.

Waldemar ga oss flere alternativer om tjeneste så vi kunne velge hva som passer best for oss. Veldig bra og hyggelig kommunikasjon, og leverer resultater over forventet. Bildene til boligannonsen ble veldig bra og redigering/levering var rask. Profesjonell og effektiv, og gjør det lille ekstra for at resultatet skal bli best mulig . Kommer garantert til å bruke Waldemar til neste aktuelle oppdrag og jeg anbefaler han.

Kristoff, Oslo, 4. jan. 2020

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Waldemar Snela

4.7 3 evalueringer Leirsund

Pernille Walvik Fotografi

4.8 6 evalueringer Lillestrøm

Kjell Brustad AS

  Skedsmokorset