KONSTANTBYGG AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

KONSTANTBYGG AS

Konstant Bygg AS er et byggefirma som fokuserer på å levere høy kvalitet og kundetilfredshet. Vi vil gjøre alt vi kan for å møte forventningene dine. Vi har vært på markedet i over 15 år og har bred erfaring med bygg og oppusning.

Vi holder til i Oslo, men tar gjerne oppdrag fra Akershus eller andre landsdeler. Våre kunder tilbys et bredt utvalg av tjenester: alt fra oppussing til hjelp med valg av materielle eller konsultasjon. Vårt firma samarbeider med elektrikere, rørleggere, interiørkonsulenter og meglere. Vi har derfor kapasitet til å utføre og koordinere komplekse oppdrag.

Vi gjør alt vi kan for at sluttresultatet samsvarer kundens forventninger. Mange private personer, bedrifter og institusjoner har allerede benyttet våre tjenester.

Med et variert tilbud å velge fra, er vi sikre på at du vil bli fornøyd med oss. Ta en titt på nettsiden vår eller besøk oss på Facebook. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften