Siste evalueringer (36)

Lage skyvedør

Punktlig og veldig flink. Superfornøyd.

Martin Laumann Ylven, 23. sep. 2019

Hvit innkassering av bjelker

Jobben ble ikke gjennomført til avtalt tid. Avlyste avtalte møtetider flere ganger. Sluttet til slutt å svare meg på telefon og meldinger etter å ha prøvd å få vedkommende til å ferdigstille prosjektet gjennom seks måneder (ble lovet at det skulle være ferdig på en uke). Måtte leie inn et annet selskap for å gjøre jobben ferdig. Anbefales ikke!

Kristine Gjermestad, 3. sep. 2019

Pusse og olje benkeplate til kjøkken

Pusset ned og oljet gammel benkeplate til kjøkken, den ser nå meget bra ut. Montering av oppvaskmaskin og tilpassing av lister til kjøkken, samt reperasjon av skuffer. Godt fornøyd med arbeidet.

Mikal Erga, 2. juli 2019

Skru ned lettvegg i plater. skuer og plater må fjernes/gies bort

Fornøyd! Holder avtaler og ryddet etter seg. Befaring først!

Gry Warsla, 24. juni 2019

Reparasjon av terrasserekkverk

Dårlig kommunikasjon m denne mannen, som gjorde jobben greit, men kom ikke første dagen pga dårlig vær, uten å gi beskjed. Vi måtte ha faktura, fikk dette via annet firma. Sameiets regnskapsfører fikk faktura til utbetaling, men Wojciech dukket opp hos oss, skjelte ut min kone fordi pengene ikke umiddelbart sto på hans konto. Han oppførte seg uprofesjonelt, var sint og meget ubehagelig. Anbefales ikke!

Trond Soot, 6. juni 2019

Han ikke infirmerii meg,at skal betalt regneskaps, Han,Trond fortalt det nar jobben ferdig.

PERFEKT BYGG OG HÅNDVERK-ZIELINSKI 20. juni 2019

Bygge hønsehus. kr 3000

BYGGET HØNSEHUS Perfekt bygg og håndverk bygget vårt hønsehus. Han er ryddig, effektiv og nøye. Kom med gode innspill til forbedringer og løsninger. Han får våre beste anbefalinger. Rolf Sørlie Smestad.

Rolf Edgar Sørlie, 26. mai 2019

Lister til dør og vindu

Gjorde en veldig god jobb med at legge lister rundt en balkongdør og satte opp en ny dør med lister rundt om. Vi va veldig fornøyde med arbeidet og at Wojtek kom med gode løsninger til det vi trengte hjelp med.

Carolin Eriksson, 14. mai 2019

Gulv og luke på loft

Jeg hadde nok ønsket et bedre resultat. Også uheldig at flere forutsetningen ble endret underveis, så prisen ble høyere for mindre jobb. Men malearbeidet var veldig bra.

Hege Lundin Kuhle, 30. april 2019

Sparkling/maling av vegger og tak.

Godt utført arbeid. Raskt og effektivt, men la han jobbe i ro og fred.

Ronny Eilertsen, 17. april 2019

Hylleløsning 12 kvadrameter

Jobben ble utført på profesjonelt vis til avtalt tid og pris. Oscar hadde gode idéer på løsningen vi ønsket og skisserte ulike muligheter vi kunne velge mellom. Han ordnet alt av materialer og vi er superfornøyde med sluttresultatet. Vi var særlig fornøyde med at han bygget en provisorisk modell slik at vi kunne få en idé om hvordan ferdig produkt ville se ut hjemme hos oss. Vi bruker ham gjerne igjen.

Astrid Gillespie, 3. april 2019

Maling og sparkling,legge lister etc

Wojtek gjorde en veldig god jobb med sparkling og la nye lister rundt alle dørkarmene mine pluss malte og endel andre små finisher samt tettet og bokset inn noen rør, er veldig fornøyd med utført arbeid!

Iben Kambestad, 24. mars 2019

Sparkling og maling av himling

Positivt: - gjorde en god jobb - kunne ta jobben raskt Negativt: - masse søl og støv i etterkant av jobben som gav oss mye rengjøringsarbeid i etterpå. Burde dekket til bedre før han startet på jobben, og vasket bedre etter ferdig arbeid - ikke pålitelig på tid. Kom for sent og ble ikke ferdig den dagen han sa i utgangspunktet. Kunne benyttet meg av han igjen, men helst utendørs.

Gjermund Lorentsen Bakli, 14. nov. 2018

Helsparkling og maling av vegger (ca 60 kvm)

Oppleves svært ubehagelig å forholde seg til. Det var også flere brudd på avtalen hvor blant annet møbler ikke ble dekket til, det ble ikke maskert før maling ble påbegyn og jobber som ikke var avtalt (sparkle lister, maling av tak) ble påbegynt.

Hanne Augland, 15. okt. 2018

Need someone to sparkel and paint a room.

Kan ikke anbefales. Han kom alltid for sent og gjørt et dårlig job. Fliser ble usymmetriskeb med 1cm mellom flis og vegg. Takforing er alt for lang og har lagd glipp mellom dekkside og skap. Helsparkling er veldig ujevn, spesielt rundt dør. Resten ble ikke gjort ferdig. Han fikk halvparten av pengene etter halvparten av tiden, siden han skulle rette opp feil, men 3 uker senere har han verken tatt kontakt, fullført eller betalt tilbake som avtalt.

Jawad Ahmed Saleemi, 12. okt. 2018

jeg jobber ikke svart! han jawad ahmed saleemi- han vill ha at jeg gjor denne jobb uten faktura-svart- beklagar-men jeg jobber ikke uten faktura!

PERFEKT BYGG OG HÅNDVERK-ZIELINSKI 13. okt. 2018

Sparkle og maling

Veldig rask og effektiv. Anbefales!

Robin Sjøkvist, 14. sep. 2018

Legge tak,sette opp en liten vegg

Enkeltmannsforetak. Foretrekker å jobbe totalt uforstyrret. Godt håndverk, nøye med sparkling. Satte opp en ny vegg meget bra. Sparklet og slipte 50 m2 flere ganger. La 45 m2 parkett. Brukte 2-3 uker på jobben.

Camilla Tilrem Onstad, 12. sep. 2018

Kasse inn et rør på kjøkken

Meget god jobb! Igangsatte arbeidet innen få timer. Jobbet meget detaljert og effektiv. Dersom jeg har mer arbeid som skal utføres vet jeg hvem jeg skal kontakte. Anbefaler alle å benytte seg av han.

Henrik Torp, 6. sep. 2018

Sparkle og male skråtak (3.8m til mønet). etasje ca 50kvm.

Wojtek har gjort en fabelaktig jobb. Malte og sparklet to etasjer, satt opp karmer og lister. Ny panel og fuging, samt maling av alle gulv. Nesten 2 mnd jobb. Han har også malt alle de gamle vinduene på eget intitiativ. Alt arbeid utført med presisjon og nøyaktighet. Perfekt bygg og håndtverk. Veldig glad og førnøyd med utført jobb og bruker han gjerne igjen!

Elisabeth Ramfjord, 5. sep. 2018

Gipsing og maling av vegger.

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Wojtek og resten av teamet var pålitelige og utførte grundig og fint arbeid. Wojtek gipset og malte vegger i leiligheten. Han var veldig flink til å komme med gode løsninger, i tillegg til at han gjorde ekstra arbeid som ikke var inkludert i avtalen. Jeg anbefaler Perfekt Bygg og Håndverk og kommer til å bruke dem igjen.

Stella Bruland Knudsen, 30. aug. 2018

Fjerning av 100m2 parkett gulv

Super jobb av Wojtek og hans Perfekthandverk.no team! Varmt anbefale dem for enhver gulv og male jobb. La parkett og lister og etterlot leiligheten i perfekt stand.

Paul Larsen, 6. juli 2018

Skifte en del råtne planker på yttervegg.

Håndverket med ytterveggen var bra, men det var ubehagelig å samarbeide med han fordi han ble veldig hissig ved flere anledninger. Bør bli bedre på kundeservice.

Marianne Guriby, 7. juni 2018

Gipse vegger og asfaltere gulv i garasje

Renovasjon av garasje.

Camilla Mack Berge, 23. mai 2018

Veggfornyer og maling av gang ca. 12kvm + eventuelt varmekabel og flislegging 6 kvm.

Tok jobben på kort varsel og gjennomførte raskt til god pris.

Tore Stautland Bjøndal, 3. mai 2018

Finsnekring på karmer og lister i fem rom

Solid jobb.

Lars Andreas Ellingsgard Øverli, 17. april 2018

Fjerne lister,pusse og male

Hyggelig og effektiv, snakker bra norsk. Reparerte vinduskarm og dør, slipte og fuget & malte etterpå.

Frederick Berthelsen, 6. april 2018

Oppussing av leilighet

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Wojtek var både rask og pålitelig. Det ble revet en vegg, satt opp en lettvegg, helsparklet og grunnet hele leiligheten. Wojtek jobbet veldig hardt og han legger mye stolthet i arbeidet sitt. Jeg kommer til å bruke Perfekt Bygg og Håndverk igjen.

Asdal, 6. april 2018

Epoxy maling av utett garasjegulv.

Hyggelige og effektive arbeidere som kom til avtalt tid og utførte jobben innenfor den korte fristen vi satte. Veldig flinke til å ta bilder og holde oss oppdaterte på arbeidene underveis. Tok initiativ og foreslo gode løsninger underveis.

Alexis Cameron, 20. feb. 2018

Rive lettvegg + tette vindu og sparkle

Vi hadde en jobb der vi skulle rive en lettvegg, tette et vindu og få sparklet en del i taket og på vegger. Jobben som ble utført var veldig god og han tilbød seg også å gjøre noe ekstra på kjøpet. Alt i alt en veldig god opplevelse på dette. Det som var å utsette var at det kunne være noen forsinkelser på når han sa han skulle komme, og når han faktisk kom. Søplet som var avtalt at skulle bli tatt med, ble ikke hentet før 4 dager senere.

Håvard Stokkenes Maråk, 10. jan. 2018

New plates and gips some sparking and painting

Ikke ett godt resultat på sparkling og maling, kan desverre ikke anbefalle dette firma.

Stian Ihler, 17. mars 2017

han ikke betalt alt ,sa jeg kan ikke jobber uten pengene,and this people where er ikke bra evalueringer-same thing-they wanna work,but they dont have money,and I am man lajk that:no money-no work.

PERFEKT BYGG OG HÅNDVERK-ZIELINSKI 18. mars 2017

Sliping av malt tregulv på soverom

Bra utført, hyggelig fyr.

Linda Landbø, 4. mars 2017

Sette opp vegg i kjeller

Dette var ikke bra. Monterte gips på stenderverk på tvers slik at det er åpne sprekker inn til nabo. Monterte stikkontakter feil selv om det var avmerket på vegg hvor de skulle stå. Strakk ledning midt på og utenpå veggen. Koblet de til strømmen slik at det bare er strøm i kontaktene når lyset er på(! ). Brukte fem uker (riktignok inklusive jul) fra avtale til ferdigstillelse på en 2 dagers jobb. Snakker lite norsk og dårlig engelsk.

Jan Erik Rønning, 10. jan. 2017

Ta ned vegg++

- Krangling på arbeidsplass og blod på gulvet - kjøpte for mye gipsplater - Kom ikke som avtalt dag 2, forsvant til Polen og besvarte ikke sms:er.

Claes Gunnarson, 1. jan. 2017

Siste finpuss før visning

Kom for sent til samtlige oppmøter. VELDIG bra håndlag, men utvidet prosjektet i tidlig fase slik at det ikke ble ferdig og jeg måtte fullføre det han hadde påbegynt selv. Siste og avluttende dag var han 6 timer forsinket og da han kom var han for sliten for å jobbe. Istedetfor en lang og effektiv dag med avsluttende arbeid dagen før fotografering til visning, ble det kun 2 timers jobbing. Kjøpte inn alt for mye materialer som ikke ble brukt.

Alexander Hagen, 12. des. 2016

Jeg har stør problem i mitt familie , papa dø-sa må kjøre til Polen

PERFEKT BYGG OG HÅNDVERK-ZIELINSKI 30. des. 2016

Pusse og sparkle

Han kom på tirsdag på befaring. Avtalte pris og at han skulle komme dagen etter. Kom ikke på onsdag etter mye frem og tilbake. Kom på torsdag og fredag å gjorde en veldig bra jobb. At jeg skulle holde matrialene er greit men ikke stige og støvsuger! Men det gikk bra. Vil nok bruke dem igjen hvis det trengs.

Kate Holmen, 4. des. 2016

Montere og male gipsplate

Hyggelig og flink, til å stole på.

Mathias Estensen, 12. okt. 2016

Diverse oppussing

Veldig fornøyd. Utmerket utført, kommer til avtalt tid og jobber effektivt. Forslag til gode løsninger og flott håndverk.

Martin Bjørnebye, 9. okt. 2016
Vis flere evalueringer

Kart