Siste evalueringer (7)

Innvendig riving i enebolig

Effektive og gode.

Geir, Morvik, 24. des. 2018

Plating av vegger,sparkling + maling i stue/kjøkken + riving og bygge ny peis + legge nytt gulv

De har gjort en kjempe bra jobb hos oss. Det var en fornøyelse og ha dem til å renovere hovedetasjen i vårt ny innkjøpte hus. Geir som prosjektleder fulgte tett opp alt arbeidet og var veldig god i kommunikasjonen med oss etterhvert som prosjektet skred frem. Som alltid møtte en på utfordringer - disse ble løst på en rask måte uten at det ble urimelig dyrt. Vi kommer til å velge dem igjen og gir dem våre beste skussmål og anbefaler dem til alle.

Rune, Morvik, 16. sep. 2018

Maling av enebolig i rekke

Meget fornøyd med teamet til Bolig og Byggutvikling. Utvendig vask og beising av enebolig, med svært godt utført arbeid til avtalt tid og kostnad. Ryddig prosess med oppstartsbefaring, og svært god oppfølgning og tilpasning underveis. Trivelige personer som håndterte oppdraget, som gjør man føler seg godt ivaretatt som kunde. Valgte selskapet uten noen tidligere referanser da de var eneste som var på hugget og fremsto som seriøse. Godt valg!

Alexander, Kolltveit, 24. juni 2018

Helsparkle leilighet,legge gulv og bytte dører

Veldig fornøyd med endelig resultat. Noen småfeil underveis som ble kjapt fikset (samme dag), og fikk rabatt i prisen pga dette. Veldig god oppfølging underveis fra Geir, med god hjelp til valg av materialer for best resultat. Utført til avtalt tid og pris, de jobber lange dager så jobben blir fort gjort. Hyggelige arbeidere. Ryddet pent opp etter seg etter utført jobb. Sluttbefaring etterpå for å sikre at jeg var fornøyd med alt.

Nina, Bergen, 23. juni 2018

Maling av del av tomannsbolig. 65 m2 + 15 meter rekkverk.

God kommunikasjon Forarbeid / vask og skraping av vegg ble ikke gjort godt nok - måtte påpekes Maling ble utført på god måte med fint resultat Hyggelige arbeidere Noe søl og gjenlagt boss.

Øystein, Bergen, 12. juni 2018

Legging av gulv

Fint arbeid og stod virkelig på for å få jobben gjort. Hyggelige og imøtekommende både på befaring og under arbeidet. Gulv ble fjernet på kjøkken og stue, og ny parkett ble lagt. De tok bosset med seg og ryddet fint opp! Kan anbefales!

Unni, Ulset, 20. april 2018

Skifte tak

Mye rot. Ordnet seg til slutt, men fortsatt ikke mottatt sluttdokumentasjon.

Espen, Bergen, 17. april 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

BERGEN MULTISERVICE AS

4.3 17 evalueringerBetalt Mathopen

Bolig og Byggutvikling AS

4.3 7 evalueringer Mjølkeråen

Bergen Fasade & Vedlikehold AS

4.3 39 evalueringer Fagerstrand