Siste evalueringer (19)

Bekledning av tak og vegg kjellerrom

Hyggelige og flinke snekkere. Hjalp med gode råd og forslag. Kjelleren ble pusset opp på avtalt tid og resultatet ble veldig bra! God kommunikasjon før og underveis. Anbefales!

Solveig, Maura, 4. jan. 2021

Flytting av vegg

Utførte jobben til avtalt tid og pris, på en meget god måte. Veldig fornøyd og absolutt å anbefale.

Frank, Mogreina, 27. sep. 2019

Div snekkerarbeid ute og legging av gulv inne

Høy kvalitet i arbeidet, til avtalt pris og med høy grad av løsningsorientert og profesjonell holdning underveis.

Roar, Fenstad, 14. sep. 2019

Endring av inngangsparti inkl utskifting av dører/vinduer

Pålitelig og effektivt, overholdt avtaler og sa ifra ved evt forsinkelser (maks opp til 1/2 time). Kvaliteten på arbeidet er upåklagelig, og vi nyter nå nytt inngangsparti med ny ytterdør, ny dør i garasjen og nye vinduer i hele huset - klar til jul!

Janne, Fenstad, 22. aug. 2019

Bytte dobbel verandadør

Ansvarlig leder tok kontakt fredag 19. 10, kom på befaring søndag 21. 10 sammen med noen av håndverkerne som evt skulle gjennomføre arbeidet. Fikk pristilbud samme ettermiddag, samt avtale om at de skulle komme tirsdag 23. 10 kl. 08. 00. Kommer til avtalt tid på tirsdag, er superprofesjonelle hele veien gjennom, og gjør det lille ekstra som man kanskje ikke regner med blir gjort. I dette tilfelle var det en 7cm glippe mellom døra og første verandaplank. (den var der før oppdraget ble gitt også), men den tok de å fikset i samme slengen. Anbefales på det sterkeste. Endelig en håndverker som kommer til avtalt tid, gjør en glimrende jobb og gjør det lille ekstra som gjør at opplevelsen blir litt mer enn forventet.

Stein, Eidsvoll, 25. okt. 2018

Reparasjon av dør til søppelbod

Vi i sameiet er svært fornøyde med hvordan jobben ble utført, tiden det tok og at prisen ble som avtalt. Anbefaler gjerne denne bedriften til andre.

Unni, Jessheim, 20. okt. 2018

Tette igjen dør/åpning i gipsvegg

Disse er profesjonelle og innehar mye kunnskap om det de driver med. Sluttresultatet ble fantastisk. Fra befaring tok det bare litt over et døgn før jobben var gjort, og da til avtalt pris. De reiste til og med rundt for å få tak i makne lister som jeg hadde fra før. Da snakker vi service.

May-Britt, Mogreina, 9. okt. 2018

Oppussing av bad ca 4-5 m2

DS BYGG AS utførte oppussingen av vårt bad på en glimrende måte, både i henhold til avtalt tid og pris. De viste yrkesstolthet og kom med gode forslag på løsninger. De ryddet svært godt etter seg, både inne og ute. Kan trygt anbefale bedriften til andre og vil ikke nøle med å bruke de igjen. Inger-Lise Stubberud Næss.

Inger-Lise, Åsgreina, 6. feb. 2018

Lage bod under trapp

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De fikk frie tøyler å laget en veldig god løsning. Serviceinnstilt og holdt alle avtaler. Trygt å anbefale, vil bruke de igjen ved andre anledninger.

Thomas, Holter, 19. des. 2017

Tilbud på div oppussing i enebolig

De var utrolig dyktige. Fagfolk med yrkesstolthet :) De gjorde det som ble avtalt på forhånd, og til den prisen som ble avtalt. Hvis de lurte på noe så kontaktet de oss først og ikke i ettertid. Tenk, de ryddet etter seg, kunne ikke se noe boss etter at jobben var gjort. Dette firmaet kan min kone og jeg TRYGT anbefale. Tommel opp, smilefjes og blomst.

Trond-Arild, Råholt, 7. des. 2017

Bytte yttervindu med dør.

Vi er veldig fornøyd med jobben DS Bygg AS gjorde for oss. Vi fikk raskt svar, og de hadde mulighet til å komme på befaring på veldig kort tid. Etter at avtale ble inngått gjorde de jobben effektivt og til avtalt pris, og vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Vi bruker gjerne DS bygg igjen i fremtiden om vi skal gjøre noen flere jobber.

Truls, Jessheim, 12. juni 2017

Utskifting av bærebjelker/veranda

Meget fornøyd med jobben. Firmaet kunne stille på kort varsel og de var flinke og effektive. Jobben ble gjort som avtalt og innenfor avtalt pris. I tillegg ryddet de pent opp etter seg.

Aage, Frogner, 24. mai 2017

Skifting av vindskier

Fikk hurtig svar, og kom raskt på befaring. Dyktige og effektive folk som gjorde en god jobb til avtalt pris. Rydda kjempebra opp etter seg. Bruker dem gjerne igjen ved behov.

Runa, Dal, 23. mai 2017

Lage bad og fjerne et boble badekar

Vi er svært fornøyde med vel gjennom ført proft arbeid av pålitelige, hyggelige og serviceorienterte fagfolk. De har utført den flotte jobben til avtalt tid, vært behjelpelige med gode råd og veiledning, DS bygg kan vi anbefale på det varmeste da dette er et seriøst og proft firma. Siv og Ebi Rezvan.

Ebi, Råholt, 8. mai 2017

Montering av baderomsplater på bad.

En godt utført jobb som ble utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Ryddig og godt firma.

Rune, Jessheim, 8. mai 2017

Skyvedør,parkett,maling,kjøkkenplater over benk på kjøkken

God kundebehandling, arbeid utført på avtalt tid, flott gjennomført arbeid, veldig hjelpsom ved anskaffelse av materiell og var med å planlegge arbeidet. Veldig godt fornøyd. Anbefales.

Para., Råholt, 3. april 2017

Oppussing av bad

Ett meget godt og proft utført arbeid til avtalt pris og tid. Kan godt anbefale DS Bygg til lignende jobber. Sverre Mikkelsen.

Sverre, Råholt, 7. mars 2017

Bytte takvindu av type velux ggl sk06 3066

Godt utført arbeid til avtalt tid og til avtalt pris.

Terje, Dal, 5. jan. 2017

Lage bod under trapp

Veldig fornøyd! Gjorde jobben som avtalt og kom med forslag om løsninger osv. God utførelse, nøye, og til å stole på. Kommer definitivt til å bruke de igjen hvis vi skal gjøre noe annet arbeid i huset.

Patrick, Frogner, 5. des. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

DS Bygg AS

5.0 19 evalueringer Råholt

JBK Bygg AS

5.0 5 evalueringer Råholt

Laans Bygg AS

5.0 5 evalueringer Råholt