GRANITT ENTREPRENØR AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

GRANITT ENTREPRENØR AS

Granitt Entreprenør har over 15 års erfaring fra bygg og eiendomsbransjen. Selskapet består av en entreprenøravdeling og en utviklingsavdeling. I våre prosjekter har vi et stort fokus på helhetsbildet i form av gjennomføringen av prosjektet. Ingen prosjekter er like og det kreves derfor erfaring, kreativitet og evnen til å se hvert enkelt prosjekt som noe unikt og eget for å finne de beste løsningen og beste resultatet. Ingen prosjekter er like og derfor har vi ingen forhåndsdefinerte prosjekter. Det blir til ved gjennomgang av prosjektet med byggherre og/eller ved hvordan hver enkelt utviklingstomt ser ut.

Bart Rall og Tom Opsund, Gründerne bak Granitt Entreprenør har jobbet som utvikler, prosjekteringsledere og prosjektleder på en rekke forskjellige og komplekse prosjekter, alt fra rehabilitering av enkelt leiligheter, total rehabilitering av bygårder, nybygg, eneboliger, hotell og utvikling av prosjekter fra idèstadiet til ferdigstillelse. Innenfor betong, stål og trekonstruksjoner.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften