Siste evalueringer (14)

Liten terrasse

Kan ikke få skrytt nok. De var alltid på tiden ved avtale(faktisk før tiden)Skrev kontrakt på pris og når arbeidet skulle starte/fullføres. Dette holdt de til punkt og prikke. Kom med løsninger underveis som jeg aldri selv hadde kommet på men som nå gjør at jeg har fått en superfin og mye større terrasse enn det jeg trodde var mulig. Dette er firma en kan stole på og som jeg kommer til å anbefale rundt og forsett bruke selv i framtiden.

Åse Sundbø, 5. april 2019

Garasje + diverse små jobber

Har bare positive ting å si om dette firmaet og de som driver det! De leverte kjempe bra produkt til avtalt pris. Det kom ingen skjulte kostnader underveis og de leverte også den beste prisen sammenlignet med to andre bedrifter. Upåklagelig service og fantastisk kommunikasjon og dialog hele veien. De gav alltid beskjed om det var noe underveis og kom også med gode råd og løsninger på design og utførelse. Dette var ett kjempe godt samarbeid og vi vil uten tvil benytte dette firmaet igjen dersom vi skulle trenge noe mer! :).

Rebecca Maylam Hoff, 21. mars 2019

Sette inn 4 veluks takvinduer

Flinke folk, som vet hva de holder på med. Monterte 4 veluks takvinduer. Kom til avtalt tid, og svarte på telefon elle mail, kjapt når jeg prøvde å kontakte de. (det er ikke alle håndverkere like gode på). Vil Absolut anbefale de videre.

Øystein Dversnes, 26. nov. 2018

Tak til en paviljong.

Oppdraget ble utført av to unge høflige menn,de var meget opptatt av å utføre jobben skikkelig og informerte meg under hele prosessen. Fått et flott tak på paviljongen . Jeg er meget fornøyd med arbeidet de utførte. . Mange stjerner extra fra meg . Kirsten Risholm. 23. 4-18.

Kirsten Risholm, 24. april 2018

Utbygging av hus

B. K BYGG fikk i oppdrag å bygge ut 2 tilbygg på eneboligen vår, samt bytte kledning og etterisolere pluss bytte vinduer og dører. MEGET fornøyd. Kommer uten tvil til å bruke BK BYGG igjen. Veldig flinke, punktlige,og løsnings orienterte. Ble ferdige til avtalt tid, og pris. Anbefaler BK BYGG hvis du vil ha en meget pen og ryddig utført jobb. Jeg er ikke den letteste kunden å ha med å gjøre for å si det slik hehe, men er godt fornøyd med BK BYGG.

Parvanah Azarnia, 22. mai 2017

Kjøkkenøy

Superfornøyd med servicen. Veldig bra utført. Punktlig, nøyaktig og flott resultat.

Siv Kristin Hestad, 17. feb. 2017

Parkett på vegg

Veldig fornøyd med resultatet. Hyggelig, pålitelig, nøyaktig, rask og ryddig. Kan anbefales på det sterkeste og kommer garantert til å bruke dette firmaet igjen.

Siv Kristin Hestad, 12. feb. 2017

Oppussing av soverom,ca 14 kvadrat

To høflige og hjelpsomme unge menn som har gitt soverommet mitt en "total makeover" med legging av gulv, panelplater på vegg, senking av tak + downlights samt bygging av skyvedørsgarderobe. De har organisert maler og elektriker og utført jobben raskt og effektivt til avtalt tid og til en god pris. Jeg ble hele tiden involvert i avgjørelser, og de har foreslått gode løsninger. Anbefales på det varmeste. Hilde F.

Hilde Follerås, 24. jan. 2017

Oppheng av bilder,speil og div.

HURRA for B. K BYGG&EIENDOMSUTVIKLING! ! ! Jobben er gjort og vi er 100% fornøyde! ! ! To høflige og veldig hyggelige karer gjorde en flott jobb! ! De var både raske, nøye og veldig flinke til en god pris! ! ! ! Kunne ikke hatt noen bedre til å gjøre jobben for oss! ! ! Anbefaler dem på det aller aller sterkeste! ! ! !

Jorunn Skaar, 14. des. 2016

Bord til russebil

De gjorde en rask og ryddig jobb med et glimt i øyet! Kjempefornøyd⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Fredrik Aske, 13. des. 2016

Bytte av 8 stk utedører samt skifting av 5 stk kledningsbord

BK Bygg og Eiendomsutvikling har skiftet 8 dører samt noe kledning for vårt borettslag. De var svært nøyaktige, serviceinnstilte og gjorde en solid innsats. Vi er veldig fornøyd med utført jobb og bruker gjerne BK Bygg og Eiendomsutvikling ved en senere anledning hvis det skulle by seg.

Walter K. Dahl, 13. des. 2016

Sette opp to vegger for å lage nytt soverom i stue

Kort og godt kan jeg anbefale BK Bygg og Eiendomsutvikling på det sterkeste. Dette er et selskap som er opptatt av høy kvalitet og at kunden skal bli fornøyd. De er flinke til å sette seg inn i kundens behov og å komme med gode og smarte forslag til løsninger, i tillegg til enestående kommunikasjon både i forkant, underveis og i etterkant av byggingen. Resultatet ble fantastisk og BK Bygg og Eiendomsutvikling leverte både på tid, kost og kvalitet.

Andreas Eskeland, 12. des. 2016

Flytte plassering av vindu,samt ny kledning.

Arbeidet ble utført på den aller beste måte og på tid. De flyttet vindu, lekta ut over ny vindsperre, samt ny innervegg. Flere utfordringer ble funnet når kledning ble revet. (råte på bunnsvill, el problemer, reisverk satt opp av amatører med mer) Alt dette fikset BK Bygg uten ekstra kostnad. I etterkant har vi ikke funnet NOE å sette fingeren på. Når de også var veldig ryddige og hyggelige, er det ikke tvil om hvem vi velger ved neste oppdrag.

Ådne Espeland, 20. nov. 2016

Bygging af fotostudio/infinity væg

Jeg har været utrolig glad for at jeg valgt B. K BYGG & EINDOMSUTVIKLING AS. Fra første møde var de imødekommende, hyggelige og kom med den bedste løsning til en god pris på hvordan væggen skulle laves. Havde nogle ændringer underveis som de fiksede med det samme med et smil på munden. Det var utrolig god service og resultat og jeg kan anbefale de på det varmeste. Fotograf Jacob Buchard.

Jacob Buchard, 10. nov. 2016
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2016

i enhetsregistret
Omsetning 2017

387

Tusen kroner
 • Ansatte
  2
 • Egenkapital (%)
  27.7%
 • Likviditet
  0.86%
 • Driftsmargin
  -0.3%
 • Gjeldsgrad
  2.6%
 • Lønnsomhet
  -0.8%
Regnskapstall (i 1000)
 
2016
2017
Sum driftsinntekter
126
387
Driftsresultat
31
-1
Resultat før skatt
31
-1
Årsresultat
23
-1
Roller
Daglig leder
Bekim Vejsa
Styrets leder
Kim Kristoffer Domingos
Styremedlem
Bekim Vejsa
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2016-10-03
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 20-05-2019 08:37:18
Se hele regnskapet til B.K BYGG & EIENDOMSUTVIKLING AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart