FREMTIDS BOLIG AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

FREMTIDS BOLIG AS

Fremtidsbolig As.

Vi er en bedrift som har mye kompetanse innen det meste innenfor bygg og anlegg.vi har en byggmester som styrer alle prosjekter med over 20 års erfaring,og følger opp prosjektene vær dag med byggeledelse.Når vi skal komme og se på ditt oppdrag,vil vi gi deg de beste referanser på andre utførte oppdrag bedriften har utført.Når vi har hatt befaring på den jobb du ønsker utført,så vil vi lage arbeidsbeskrivelse på jobben som skal gjøres.med fast pris.vi vil og komme med ider til dere og gode forslag til jobben som skal utføres.slik at dere skal være i gode hender,og trygg på at jobben blir gjort i hennhold til avtalt tid og pris.

Vi lager alltid arbeidskontrakter med arbeidsbeskrivelse som må signeres av begge parter før oppstart,med klare rettnigs linjer når betaling skal finne sted i hennhold til avtalt fremdrifts plan på jobben,og når jobben skal være ferdigstilt.

Vi organiserer ditt prosjekt,om det er stort eller lite.vi hjelper deg med tegniger og prosjektering.og det som må til for og få ditt prosjekt godkjent hos kommunen.vi hjelper deg med og få på plass alle håndtverkere som må innvolveres i ditt prosjekt.

Vi har tett samarbeid med Sivilingeniør Atle sundal - som gjør prosjektering og bygge anmelder våre prosjekter.og gjør allt teknisk mot kommuner og andre etater som må innvolveres i prosjektet.På større prosjekter bruker vi han som prosjekt ansvarlig,der jeg er bygge leder,slik at prosjektene ovenfor kunde blir ivaretatt - og kontrollert.

ENTREPENØR!

Vi har også gode samarbeids partnere innenfor Entrepenør.

Vi gir deg faste priser på drenering i din hage eller rundt din grunnmur,slik at din kjeller blir tør og tett.

Vi planerer og lager hage til deg.og tegner gjerne opp din hage før oppstart.vi hjelper deg med allt innen entrepenør virksomhet.Ta kontakt med Prosjekt leder Raymond.

Telefon : 45667777.

Eller mail : ray@45667777.no
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kontakt bedriften