Siste evalueringer (27)

Legge laminatgulv og lister

Riving av eksisterende gulv, la laminat på stue, gang og kjøkken og satt opp lister. Fjernet dørkarm og laget åpen dør løsning mellom stue og gang. Er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort og det til en fornuftig pris. Kommer til å ta kontakt med Ekiz igjen om det skulle bli behov.

Bård, Oslo, 26. aug. 2019

Takstein

Raskt effektiv utført jobb og god kommunikasjon i forkant og underveis. Anbefales!

André, Drammen, 19. aug. 2019

Kappe av en cm nederst på en dør

Svarte kjapt, tilbød en bra pris, var enkel å kommunisere med og utførte jobben helt perfekt. Kunne ikke bedt om mer, og vil anbefale dette firmaet på det sterkeste.

Stine, Oslo, 13. juni 2019

Montere topplist utvendig grunnmursplast tomannsbolig

Jobben ble meget godt utført. God kommunikasjon underveis. Topp opplevelse. Ryddig prosess fra start til slutt. Kan anbefales.

Lars, Oslo, 24. mai 2019

Legge parkett

Raskt og bra gjennomført.

Nil, Drammen, 8. mars 2019

Fuging mellom benkeplate og vegg på kjøkken

Jeg synes arbeidet som ble utført av Ekiz bolig Tjenester var veldig bra. Han la fuge mellom benk og vegg. Det var veldig nøyaktig utført. Kommunikasjonen underveis var bra . Kan anbefales for andre som ønsker en slik tjeneste.

Laila, Drammen, 17. des. 2018

Ta opp gammelt gulv,kjøpe parkett,legge nytt

Rev opp og la ny parkett på 80m2. Resultatet ble helt nydelig! Alt var bra! Prisen vi ble enig om var lav, og når arbeidet var utført fikk vi faktura på samme sum. Ryddig og møter opp til avtalt tid! Anbefales på det sterkeste!

Jon, Oslo, 13. des. 2018

Montere veggplater i gang/trapp

Bedriften gjorde en bra jobb. Skulle ha montert opp veggplater og liste i 2. Etg og trappeoppgang. Jobben ble utført til avtalt tid og prisen var rimeligere enn flere andre firmaer vi var i kontakt med. Kan gjerne benytte oss av han igjen til lignende oppdrag.

Marie, Spikkestad, 28. okt. 2018

Legging av en stavs ekparkett,ca 60 mm2

Legging av 60 m2 parkett + listing. Jobben som Ekiz Bolig Tjenester utførte hos meg er jeg veldig fornøyd med på alle punkt. . Kan faget sitt, effektiv, nøyaktig, løsninsorientert, plilitelig,god kommunikasjon, god service, ryddig. Alt er topp. Anbefales på det varmeste.

Tone, Oslo, 25. okt. 2018

Maling av paviljong og levegg,og eventuelt hus.

Flink maler, han gir seg ikke før kunden er fornøyd. Jeg er fornøyd med jobben som er gjort, og prisen var grei. Det endte opp med at jeg leide samme firma til andre jobber også. Anbefales.

Rigmor, Åros, 23. juli 2018

Skifte gulv

Vi er kjempefornøyde med resultatet og de utfordringene som de har løst underveis. Prosjektet ble ferdigstilt til avtalt tid og konkurransedyktig pris. De var flinke til å kommunisere og holdt oss oppdatert under hele prosessen. Det er ingen tvil om at vi vil bruke dem igjen. Anbefales på det sterkeste.

Hanh, Nesøya, 5. juli 2018

Maling av yttervegg - anslått ca 60 m2.

Jeg er svært fornøyd med disse folkene - de kom som avtalt på befaring, ga en pris som de holdt seg til, vi laget på deres forslag en skriftlig kontrakt - og jobben ble tilfredsstillende utført innen avtalt tid. I tillegg var guttene hyggelige - og hadde humor. Et ekstra pluss, synes jeg. Jeg anbefaler dem.

Thore, Oslo, 7. juni 2018

Maling av terrasserekkverk

Meget godt fornøyd. Jobben er gjort svært grundig og Ekiz er meget pålitelig og hyggelig. Anbefales!

Gjermund, Drammen, 5. juni 2018

Bytte av gulv

Jobben gikk ut på å fjerne gammelt gulv og legge nytt laminat, inkludert fjerning og remontering av listverk. Vi ble veldig fornøyd med resultatet, og opplevde Ekiz som seriøs, dyktig, arbeidsom og hjelpsom. Alt ble gjort til avtalt tid, og firmaet var konkurranse dyktig på pris. Vil anbefale og bruker gjerne igjen.

Peder, Oslo, 1. juni 2018

Dekke til et tidligere vindu

Jobben ble utført som avtalt, og akkurat som vi ønsket. Hjelper også at Ekiz er en gjennomført trivelig og flink type som ønsker best mulig resultat for oss som kunde. Benytter han gjerne igjen ved en senere anledning.

Ola, Oslo, 16. mars 2018

Bytte dører og listverk

Meget godt utført jobb til god pris. Grundig og hyggelig. Ryddet, støvsugde og tok med seg søppel på eget initiativ. Anbefales på det sterkeste!

Nina, Oslo, 1. mars 2018

Utvendig maling av bolig sentralt drammen

Veldig fornøyd. Gjorde malejobben utvendig på et hus raskt og til avtalt pris. Jeg engasjerte han også til innvendig oppussingen senere. Også der ble arbeidet utført med god fremdrift til avtalt pris. Noe små avvik men Ekiz ordner opp de små avvikene, og alt blir i orden.

Geir, Drammen, 30. sep. 2017

Bytte kledning

Byttet stående og liggende ytterkledning på vegg. Gjorde jobben nøye og effektivt. Meget godt fornøyd. Kan anbefales.

Kim, Hokksund, 21. aug. 2017

Maling av 139 kvm enebolig + dobbelgarasje

Et relativt nytt firma som var konkurransedyktig både på pris og på hurtig gjennomføring av oppdraget. Det aller meste var gjort godt nok til at jeg kan anbefale firmaet, men oppdragsgiverne bør passe på å få presisert helt detaljert og nøyaktig hva som er inkludert i tilbudet, og selv være til stede når oppdraget skal avsluttes. På den måten sikrer man seg mot misforståelser og/eller vanskelige forhandlingssituasjoner. Gunnar Ottne.

Gunnar, Vestfossen, 17. april 2017

Det er derfor vi inngår skriftlig kontrakt på forhånd for vite hva som er ink,så det ikke skal være noe misforståelser om hva som er ink i prisen.Så var vel ikke noe misforståelser her da hele avtalen var skriftlig men du trudde maling av dør-takrenner-nedløp rundt huset og beising av inngangsparti også var ink men dette var ikke noe vi avtalte eller som sto i kontrakten.Men jeg var snill og malte døren gikk over takrennene+beiset igparti gratis.

EKIZ BOLIG TJENESTER 17. april 2017

Sette opp veggplater

Veldig behagelig håndverker som gjorde jobben profesjonelt, var meget godt fornøyd med jobben som ble gjort. I tillegg er håndverker pliktoppfyllende. Kan på det varmeste anbefale Ekiz Bolig Tjenester Dette er en håndverker jeg garantert kommer til å benytte igjen!

Mads, Rykkinn, 11. april 2017

Bytte gulv stue

Fikk gjort jobben effektivt og bra. Hyggelig og til en rimelig pris. Meget fornøyd.

Fredrik, Oslo, 29. mars 2017

Diverse;

Veldig fornøyd. Godt utført arbeid , raskt og effektivt jobbet , god kommunikasjon.

Anne, Bærums verk, 2. jan. 2017

Montering av pipe for utlufting av wc.

Hyggelig og arbeidssom håndverker, som gjorde jobben bra og effektivt. Noe utdatert redskap, men resultatet ble bra allikevel.

Fred-André, Hokksund, 15. des. 2016

Tetting av gipsvegg rundt nytt sikringsskap

Kjapt på plass til avtalt tid. Jobben ble mer omfattende enn forventet, men ble løst på en god måte. Hyggelig kar og pris.

Gaute, Bekkestua, 22. nov. 2016

Trenger å bygge en enkel veg av treverk eller gipspaneler (360cm x 535cm)

Veldig hyggelige, kom raskt og gjorde jobben perfekt. BEST I PRIS. Ekiz utførte jobben uten problem, veldig fleksible på tidene og lærte mye i prosessen. Anbefaler han 100% for alle jobber.

Stiven, Lierstranda, 16. nov. 2016

Felle ei furu på ca 10 meter utenfor tomannsbolig

Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med jobben. Billigste tilbud av alle som kontaktet meg.

Sindre, Drammen, 8. nov. 2016

Sette opp taklist over trapp

Hyggelige folk, kom raskt og gjorde jobben bra. Lav pris.

Tine, Hønefoss, 7. nov. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER