Siste evalueringer (39)

Riving av to lettvegger + riving/legging av gulv

Presise og alt til avtalt pris. Selv med noen justeringer underveis, ble det ikke forsinkelser eller endring i pris. Behjelpelige med å kjøre/hente materialer.

Torstein Røislien, 12. des. 2019

Oppussing leilighet,oslo

Hyggelig og høflig folk som arbeidet effektivt. Gjorde en god jobb i forhold til det bi ble enige om. Rask oppfølging av nødvendig etterarbeid. Kunne vært nytt med bedre spesifisering av fakturaer.

Ketil Erland Rykhus, 3. nov. 2019

Maling av tre rom i leilighet

Krystian er veldig ryddig og ordentlig. Ga et godt tilbud, de leverte veldig raskt og med god kvalitet. Håndverkere du virkelig kan stole på!

Anders Heivoll, 22. sep. 2019

Legge parkett

Bra, holder seg til tidsplan. Utfordrende med engelsk som kommunikasjonsspråk da det er mange spesifikke faguttrykk.

John Barbakken, 21. juli 2019

Oppussing av 3 roms leilighet i oslo (grunerløkka) ca 65 m3

Effektivt, pålitelig og meget bra kvaliet. Bruker de gjerne igjen.

Kari Nielsen, 5. mai 2019

Legging av varmefolie og parkett i kjeller

God jobb - på tid, pris og med god kvalitet.

Tom Solberg, 29. mars 2019

Sparkling og maling av kjelleretasje

Jeg er veldig fornøyd med Krystian og hans team. De kom når de skulle og gjorde det vi var enige for den prisen vi var enige om. Gutta ryddet greit etter seg og var hyggelige og effektive.

Anne Thorstensen, 11. mars 2019

Sparkling og maling av 70m2 leilighet

Strålende fornøyd med arbeider K&A Hus Bygg AS gjorde! ! Krystian kommuniserte med oss gjennom hele prosessen, og kom med råd og løsninger underveis. De total renoverte hele leiligheten på 70m2 (sparkle/male alle vegger, montere kjøkken, legge gulv/lister, montere dører, rive betong vegg etc. ), og jeg må bare si at vi er veldig fornøyd med alt som ble gjort. Jeg har allerede anbefalt K&A Hus Bygg AS til bekjente. Vil uten tvil bruke Krystian og gutta igjen!

Jonas Brhane, 11. feb. 2019

Helsparkling og maling av kjøkken og gang

Krystian og gjengen gjorde en rask og god jobb til en fornuftig pris. Jeg er veldig fornøyd.

Øyvind Flengsli Pedersen, 16. okt. 2018

Oppussing to soverom og gang

Vi er veldig fornøyd med at vi valgte K&A HUS BYGG AS! Leder Krystian har møtt opp presis til ALLE avtaler og vært veldig imøtekommende og løsningsorientert. Han svarte kjapt på alle spørsmål og løste våre utfordringer underveis, og har ofte vært tilstede underveis for å veilede. Hans menn har jobbet effektivt og med veldig bra resultater. De har vært blide og høflige, og etterlatt arbeidsplassen ryddig etter hver dags arbeid. Anbefales!

Ole Thomas Christiansen, 2. okt. 2018

Maling av 65 kvm leilighet

Krystian tok raskt kontakt, kom på avtalt tid og etter få dager var de klar for å starte arbeidet. K&A Hus Bygg leverte høy kvalitet, godt innenfor tidsfristen. Teamet er hyggelig, løsningorientert og lett å kommunisere med. Vi er svært fornøyd med resultatet. Absolutt anbefales!

Andre Soares, 21. sep. 2018

Sparkling og maling av skrå tak og vegger. gips.

Sparklet og malet 2. Etg. Håndverkerne kom presise og her ble det utført arbeid med yrkesstolthet. Ble imponert over resultatet, K&A Hus Bygg AS anbefales!

Kim Reyes, 30. aug. 2018

Maling av leilighet-vegger og tak -82.m2. tak bad:14m2. fjerne gammel parkett-legge nytt

Totalrenovering av leilighet på 107m2. Omfattende jobb. Bygget opp leilighet på nytt, med nye skillevegger, senking av tak, maling, støp, rørlegging, gulv etc. Arbeidet ble utført med meget god kvalitet. Arbeidere var strukturerte, og det var god orden på byggeplass i hele perioden. Oppdraget ble utført til avtalt pris, og tid. Kristian ledet arbeidet med god styring. Anbefales på det sterkeste. Kontakt meg gjerne , ved behov. M:46522772.

Øyvind Vik Og Gro Andresen, 11. juli 2018

Bytte panel i tak med glatte plater,innvendig maling av enebolig. ønsker snarlig oppstart

Gjorde en kvalitetsmessig god jobb. Kunne vært noe bedre på å dekke til med plast før sparkling og pussing, men alt i alt er vi veldig godt fornøyd med resultatet.

Vegard Sætrenes, 4. mai 2018

Oppgradering av leilighet med p-rom 66 m2 i 2 etg uten heis

Jeg fikk utført en tilnærmet rehabilitering av min leilighet på 70 m2 i januar og februar 2018 av K&A Wrzos bygg. Arbeidet besto bla av maling, flislegging, nytt gulv med varme, veggheng wc. Firmaet og deres leder Krystian gjorde en god jobb jeg er veldig godt fornøyd. Utfordringer underveis ble rettet fortløpende. Krystian og hans ansatte er 100 % til å stole på og hadde stort fokus på at jeg skulle bli fornøyd med resultatet.

Børge Larsen, 14. mars 2018

Maling leilighet,3 roms og kjøkken

Fint gjennomført arbeid til avtalt tid og pris. Kjøpte inn alt materiell og maling. Dekket til og ryddet opp etter seg veldig bra. Rettet opp i noen utfordringer uten ekstra kostnad. Lett å kommunisere med og holdt avtaler. Kan anbefales. Mvh Dag Syvertsen.

Dag Syvertsen, 23. feb. 2018

Maling og legging av gulv i leilighet

Utførte jobben jobben til avtalt tid og sum. Lett å kommunisere med.

Roger Jensen, 12. feb. 2018

Oppussing av stue,43 m2

Krystian and co were very friendly and responsive and have done a very decent job! Very happy.

Anthony Davis, 19. des. 2017

Maling av leilighet i oslo

Strålende utført arbeid! ! Vil anbefale K&A WROZ BYGG til alle. Firmaet gjennomførte malearbeid i leilighet på 80 m2, alle overflater ble behandlet og resultatet ble meget bra. Krystian fremstår som en meget ryddig og seriøs håndverker. Både tidsbruk og fakturering ble løpende oppdatert og etter gjeldende avtale. Kommer helt klart til å ringe Krystian neste gang.

Jon Adler Torp, 7. des. 2017

Legge parkett + listing

Har gjort en veldig fin jobb, til en veldig god pris. Anbefales! Lett tilgjengelig og fulgt opp jobben hele veien.

Magne Løksa, 23. sep. 2017

Maling av stue

Raske og flinke! Kan trygt anbefales!

Helene Bjørkholt, 23. aug. 2017

Maling av 35m2 leilighet

Tusen takk for super utført arbeidet! Krystian tok umiddelbart kontakt, kom til avtalt tid, viste stor imøtekommenhet og serviceinnstilling. Hans arbeiderne malte hele leilugheten min (tak, vegger og alle lister) på to dager og etterlot alt perfekt. De bygde sammen et garderobeskap for meg og kom igjen en gang extra uten ekstra kostnader, da IKEA leverte noe feil og en del måtte bygges. Jeg kan bare anbefale K&A Wrzos Bygg!

Anke Petersen, 17. aug. 2017

Montere 60 m2 mdf panel + 25 m2 takplater

Godt fornøyd med den jobben som ble utført.

Harald Hansen, 9. aug. 2017

Sparking av 84 m2 leilighet

Veldig bra og pålitelig. Anbefaler.

Hung Pham, 7. aug. 2017

Oppussing av soverom og tilstøtende rom

K&A Wrzos Bygg fikk jobben med å flytte en vegg mellom to rom, legge panel og parkett og male taket i begge rommene. Krystian og hans folk utførte alt upåklagelig, med god kvalitet og godt innenfor tidsfristen. Han tok hånd om alt som skulle kastes og ryddet og støvsugde etter seg da alt var ferdig. Krystian var meget hyggelig og imøtekommende. Vi kan anbefale ham på det varmeste ! Anne Marie og Ove Helgerud.

Anne-marie Helgerud, 7. juli 2017

Bygge terrase 14m x 3,5m

En veldig riktig valg av meg å velge denne bedriften. Jobben er vakkert gjort og de ble ferdig raskt og rimelig. Jeg vil sterkt anbefale å velge denne bedriften både til vennene mine og alle andre. Jeg er iallfall svært fornøyd av jobben som ble gjort.

Ying Xu, 9. juni 2017

Bygging av terrasse

Vi fikk ferdig terrasse på to dager, og kunne ikke vært mer fornøyd. Krystian er grundig, effektiv og svært pålitelig. Vi kommer til å bruke dem igjen.

Fredrik Di Fiore, 1. juni 2017

Rive og bygge 2 lettvegger med 1 dør,tilhørende arbeide,elektrisitet maling 2 rom

Jobben ble flott og ordentlig utført. Vi er meget fornøyde, selv om firmaet var uheldig med fravær og jobben ble forsinket ferdigstilt. Vi har bestilt samme firma til å utføre enda en jobb hos oss. Kunne vi gitt 4,5, hadde vi gjort det. Det er forsinkelsen, som gjør at vi ikke gir toppskår.

Synøve Stabæk, 20. mai 2017

Sparkling,maling og diverse overflate arbeid neste uke

Vi skulle male nesten hele leiligheten i forbindelse med salg av leiligheten og trengte hjelp fort. Krystian tok raskt kontakt, kom på befaring og kunne starte jobben allerede noen få dager senere. Selve jobben ble utført på tid, veldig bra og med godt resultat. Akkurat det vi trengte til en akseptabel pris.

Albert Arli, 18. mai 2017

Riving av garderobeskap og parkett samt legging av parkett

Kunne ikke vært mer fornøyd med arbeidet. Han dukket opp på tiden som forventet, og var veldig effektiv. Alt var kjempe fint, absolutt ingenting å klage på. Alt var kjempe fint ryddet også, ikke noe søppel igjen noen plass. Jeg kan garantert si jeg kommer ikke til å bruke noen andre enn K&A Wrzos Bygg her i Oslo!

Trine Nyheim, 9. mai 2017

Utskifting av gammelt linolium belgg med nytt vinylbelegg i gang og trapper

Fjerning av gammel linoleum og legging av legging av vinylbelegg i trapper og repoer fra kjeller via inngangparti, første etasje, andre etasje og helt opp til loft (tredje etasje) i min leiegård i *Drammen. I tillegg utskifting av dør til kjeller. En ganske omfattende jobb som ble utført til punkt og prikke. Kvalitet i alt det som ble gjort. Lette å samarbeide med. Anbefales på det varmeste og vil bli fortrukket til fremtidige jobber.

Ingar Heien, 1. mai 2017

Painting touch up

Meget profesjonelt og godt gjennomført jobb, inklusive god service, oppfølging og sluttresultat. Kan gi mine beste anbefalinger. Mvh, Per Olav Ramstad.

Per Olav Ramstad, 28. april 2017

Legge klikklaminat og lister

Krystian kom på befaring og kunne gjøre jobben da vi ønsket. Han møtte til avtalt tid, la laminatgulv og lister, pluss kjørte bort søppel til en god pris. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, det var pent og raskt gjort. Kan absolutt anbefale å bruke han!

Marie Østgaard, 27. april 2017

Gulvlegging og tapetsering i stue

Veldig bra utført jobb: laminat i stue og gang, tapetsering og gulv- og taklister. Alt ble profesjonelt utført. Han jobbet effektivt og var nøyaktig. Kan absolutt anbefales.

Svein Mostad, 14. april 2017

Sette opp en lettvegg

Beste snekkeren jeg har brukt. Pent og profft. Kommer når han sier og holder det han lover. Kommer til å bruke igjen.

Lars Gulbrandsen, 2. april 2017

Riving av steinbenk

Riving av steinbenk og montering av gipsvegg ( inkl sparkling & maling). Møtte opp til avtalt tid ved befaring og jobbstart. Bra forarbeid & rydding etter ferdig jobb. Gjorde en bra jobb & holdt oss oppdatert på status underveis. Vi er veldig førnøyd!

Emma Kristina Lindman Maurud, 31. mars 2017

Legge parket ca 90 kvm

Vi første gang sammarbeider med K&Z WRZOS BYGG de gjørt kjempe bra jobb. Legge ca 90 kvm parket og lyste i avtalt tid,jobben vårt uttført perfekt . Vi er førnøyd vi skal gjerne bruk igjen mvh Dijana Miloshevska Miroslav Traykovski BVM.

Dijana Miloshevska, 30. mars 2017

Skifte parkett i en stue på 26 km2.

Kom til avtalt tid kl. 07. 00 Meget dyktig snekker. Fjernet gammel parkett la nytt gulv og listet rundt. Fjernet gammel ovn, murte igjen hullet. Brukte 1 1/2 døgn. Ryddet opp, støvsugde og tok med seg alt avfall. En hyggelig, punktlig, nøyaktig, profesjonell og kreativ snekker. Rimelig var han også. Kan varmt anbefale dette firmaet. Mvh Gro Aunaas.

Gro Kjær Aunaas, 29. mars 2017

Sette på gipsplater på veggene.

Skulle pusse opp ett næringslokal på rundt 85 kvm. Kvalitet var viktig for oss. Var meget imponert over resultatet. Veldig ærlig, hyggelig og profesjonell håndtverkere. Lett å ha med å gjøre.

Jafri, 20. feb. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart