K&A HUS BYGG AS

4.8 (39 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

K&A HUS BYGG AS

Velkommen til vår profil :)

Vi er et dynamisk utviklende og solid byggefirma på det norske markedet. Tilbudet vårt omfatter komplett utførelse av arbeid innen ferdiggjøring av bygninger i Osloog omegn. Som renoverings- og byggefirma fokuserer vi oss i K&A HUS BYGG AS på renovering og oppussing av private boliger og kontorer samt tilpasning av lokaler til næringslokaler og kontor. Tjenestene våre inkluderer et bredt spektre av renoverings- og byggverk som ytes med omhu av kvalifiserte, pålitelige spesialister. Vi bruker materialer av høyeste kvalitet. Takket være flere års erfaring, flid og ansvarsbevisstheten, utfører vi byggearbeid i bygninger og leiligheter med høy presisjon og smak. I vår virksomhet følges det prinsippet om omfattende og individuell tilnærming, til ethvert prosjekt.

Som svar på kunders behov og forventninger, har vi nå opprettet ny avdeling hos oss. Vi tilbyr kjøkkenmøbler, skap og garderober. Alle møblene av høyeste kvalitet. Vi har et bredt spekter av materialer, inkludert tre, akryl, mdf. Hvert prosjekt og idé gjennomføres med spesiell tanke på kundens individuelle behov. Jobben kan også tilpasses budsjettet.

Der det er mulig, bruker vi systemer og materialer utviklet av ledende produsenter, noe som tillater oss å få en form for garanti. Sikre og velprøvde løsninger optimaliserer arbeidet, eliminerer feil og etterlater ingen plass for improvisasjoner.

KONTINUERLIG UTVIKLING: med hensikt å tilpasse seg til endrende trender i tjenestemarkedet øker vi stadig våre kompetanser
ELASTISITET: tjenester rettes ikke bare til private kunder, men også til selskaper og statlige institusjoner
STABILITET: til tross for oppnådde stabiliteten i markedet, utvikler vi fortsatt, jobber kontinuerlig for perfeksjon
SAMARBEID: vi samarbeider kun med nøye utvalgte partnere
KONKURRANSEDYKTIGE PRISER: vi justerer priser etter kundens behov, noe som ikke påvirker kvaliteten til tjenester
TEKNOLOGIER: arbeid utføres ved bruk av nyeste teknologier som blir introdusert på markedet, takket være noe klarer vi å gjøre nesten alt på prosjektene våre
PERSONALE: vi har et godt forberedt og trent team som utfører arbeidet sitt profesjonelt, pålitelig og med full satsing


tlf. 92535856
e-post kabygg.office@gmail.com

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften