Siste evalueringer (10)

Maling av stue og soverom

De er ikke helt ferdig enda. Det som er gjort hittil ser meget bra ut, i tillegg spurte jeg om de kunne utvide oppdraget litt i forhold til først avtalt. Det var ikke noe problem. De er hyggelige og lett og samarbeide med. Hvis jeg skal gjøre mer senere er det mye sannsynlig at jeg velger dette firmaet igjen. Hvis resten blir som hittil, får de 5 stjerner fra meg.

Sidsel Hatling, 13. juli 2017

Sette inn enkelt kjøkken

I skrivende stund er arbeidet godt i gang, og jeg er spent på resultatet! Denne gjengen har høyt fokus på kvalitet, kundetilfredshet og tett dialog for å sikre et best mulig resultat. Solid arbeid og trivelige folk :).

Ingrid Aune, 4. juli 2017

Bygge terasse

Perfekt. :-)Vi veldig fornøyd med ny terasse og trivelig, dyktig fagfolk. Så flinke og raske:-). Anbefaler. Og skal ta kontakt i framtiden gjen. Dе er beste som jeg vet:-).

Tanja Nygård, 29. juni 2017

Snekkering innendørs

Sameiet Konsul Lorcks gate 7 valgte Midt-Norsk bygg AS til å pusse opp og brannsikre trappeoppgangen i vår lavblokk. Arbeidet bestod av å bytte dører, kle med gips, male og pusse opp vegger og trapp over 3 etasjer. MN bygg AS tilbød laveste pris, og arbeidet ble utført til vår fulle tilfredshet. Vi hadde et behagelig og ryddig samarbeidet hele veien. Vi ville valgt dette firmaet igjen og anbefaler de til andre. Kolbjørn Gjestad, styreleder KLG 7.

Kolbjørn Gjestad, 22. juni 2017

Utskifting av to dører

Rask og effektivt utført jobb.

Magne Njåstad, 27. mars 2017

Oppsetting av innvendig lettvegg

Proffesjonelle og dyktige karer som utførte jobben til avtalt tid og med høy kvalitet. Ga oss nyttige råd underveis. Ryddig i anbudsprosessen og flinke til å gi tilbakemeldinger. Holdt god orden på byggeplass og fjernet søppel etter seg. Anbefales! Jeg bruker gjerne dette firmaet igjen.

Trond Aune, 26. feb. 2017

Snu en dør

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Godt fornøyd!

Linda Eidsør, 18. feb. 2017

Fast el-,rør- og snekkerkontakt

Var på befaring ganske kjapt. Sendte et prisoverslag som var i overkant høyt. Hans kontakter innen EL og RØR er svært dyre så dette brukte jeg andre til. Når jobben er avsluttet viser det seg at det har kommet "tillegg" på "tilleggene". Mao: Han er dyrere enn de fleste. Når det ble tatt opp med han truet han med firmaets advokat. STYR UNNA!

Helgesen, 14. feb. 2017

Takk for tilbake melding. Vi setter pris på alle evalueringene. Du har fått prisoverslag, og du har fått regning på akkurat dette. DET ER IKKE NORMALT Å BE OM PRIS REDUSERING for at rørlegger firmaet du leid inn selv har sendt deg høy regning. Norm sett, når mann nekter å betale el. bestrider faktura, da er det normalt at man tar rettslig skritt. Ønske deg lykke til, Det har vært fint om du kunne har nevnt om hva synes du om kvaliteten også. ;)

MIDT-NORSK BYGG AS 14. feb. 2017

Sette inn ny ekstra kjøkken benk og bytte plass på kjøkkenskuffe.

Utrolig dyktig og effektiv, veldig hyggelig og serviceinnstilte karer. Fornøyd med pris og profesjonell håndtering av jobben. Har bare positive annbefalinger. Kommer til å bruke disse igjen i fremtiden.

Ane Strand Hammerbukt, 31. jan. 2017

Dørterskel

Presise og raske.

Tone Lie Ekanger, 28. jan. 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Malvik Byggservice AS

5.0 23 evalueringer Hommelvik

All-service Kjetil Diedrichsen Løvli

5.0 8 evalueringer Hommelvik

Midt-norsk Bygg AS

4.4 10 evalueringer Hommelvik