Siste evalueringer (18)

Sette opp 2 lettvegger.

Vi er ikke fornøyd med dette firmaet. De kom en dag for sent, oppdraget ble ikke utført som avtalt. De forsynte seg av mat i kjøleskapet, og det ble ikke ryddet da de var ferdige.

Vivian Venner, 13. mai 2018

Jobben var start en dag sent , men normal person forstå det . Alles hva vi har gjort var korrekt med avtale og kontrakt mellom oss , kunde betalt veldig billig pris for den typer oppdrag . Vi er profesjonell bedriften og vi har veldig bra referanser fra andre kunder , vi ser hun er ikke bra person , se andre min referanser .

JAN HUS OG HAGE KMIECIK 17. juni 2018

Utvendig maling av 2 etg enebolig i drøbak

Veldig fornøyd. Virket profesjonelle. Vasket tak og hus grundig. Byttet fra mørk til lys farge, så det ble malt 3 ganger. Dekket bra til, så det var ikke noe søl noen steder. Kan anbefales. Så får vi se hvor lenge malingen sitter. . . :-).

Tom Egil Bergseng, 20. aug. 2017

Maling av gjerde,rekkverk og deler av vegg utvendig

Fikk et raskt og rimelig prisoverslag. De er fleksible mht tider, og meget grundige. Ønsker å levere kvalitet. Prisene er rimelige. Me for pengene!

Harald Vatn Guttu, 12. aug. 2017

Maling av hus

Vi engasjerte Jan Hus og Hage Kmiecik til å male utvendig trepanel på huset vårt. Arbeidet ble meget pent utført. Anbefales.

Nadja Strøm-andresen, 2. juli 2017

Vasking og maling av enebolig

Jan og gjengen hans gjorde en fabelaktig jobb med våre krevende enebolig. Alt fra vasking til stilasje og maling ble gjort meget effektivt og med høy arbeidskapasitet. Alle endringer underveis ble diskutert, kontrakt underskrevet og faktura sendt på totalsum. Anbefaler Jan og gjengen til alle som ønsker vask og maling av enebolig. Svein Kristiansen, Fredrikstad.

Svein Kristiansen, 15. juni 2017

Maling av yttervegg med stillas

Maling av to ytterveggen på rekkehus, med behov for stillas. Fikk en veldig god pris, der kvaliteten på jobben var veldig bra. Kom aldri til avtalt tid, begynte jobben to dager senere enn avtalt og fullførte jobben fire dager etter avtale. Kan anbefales på grunn av pris og kvalitet.

Jens Robert Mienna, 31. mai 2017

Malejobb: hytte på sundvollen.

Vi er veldig fornøyde med Jan Hus og Hage. Alt ble gjort som det skulle etter avtale, da vi ønsket å få hytta vår malt. Vi hadde til og med et uhell med et badegulv der malingen ble fuktig pga rørleggerjobb, der all malingen måtte skrapes og skrubbes av for hånd. Jan Hus og Hage ordnet opp med en eneste gang, uten ekstra kostnad. Vi kan trygt anbefale dette firmaet.

Aina Butkus, 27. mai 2017

Male vegger inni et hus

Veldig fornøyd. Raskt utført med god kvalitet.

Eirik Frøysa Åsprang, 18. mai 2017

Male leilighet 62 kvm pluss riving av lettvegg

Vi er veldig fornøyde med den jobben Jan Hus og Hage Kmiecik gjorde da de malte tak og vegger i leiligheten. Kvaliteten på jobben var meget god og de gjorde et godt grunnarbeid med blant annet å pusse deler av en vegg før de malte. Jan Hus og Hage Kmiecik er omstendige og ryddige, og de gav en god pris på jobben, som også inkluderte innkjøp av maling. Vi kan absolutt anbefale Jan Hus og Hage Kmiecik videre.

Linn-jorun, 9. mai 2017

Hel sparkling og maling av vegger og tak

Var flinke og nøye.

Marita Eliassen, 17. april 2017

Maling

Avtalt tid, resultat og pris!

Elin Tveito, 6. april 2017

Sparkling

Jan og hans team utførte jobben til avtalt tid og pris! De kom med kreative og nyttige innspill, som gjorde resultatet enda bedre. Vil er veldig fornøyde, og kan anbefale gjengen til andre! !

Geir Larsen, 27. mars 2017

Sparkling gipsvegger og maling av disse i 6 kvm soverom og maling av trappeoppgang

Meget dyktige og hyggelige folk som kom til avtalt tid og utførte jobben meget tilfredstillende. Såvel sparklingen av gipsveggen som maling av disse og trappeoppgang samt brannmur og peis, som vi valgte å ta med i tillegg, ble utført med stor nøyaktighet. Fikk på forhånd anbud på pris og dette ble holdt. I tillegg ryddet de meget bra etter seg og hang på plass alt som var skrudd ned av veggene ifm arbeidet. Anbefaler dem gjerne :-).

Anne-catherine Simonsen, 2. mars 2017

Maling av stue,ca 30 kvm

Ringte samme dag anbudet ble lagt ut. Kom på befaring og ga tips om hvordan han ville male. La frem bilder av tidligere arbeid og virket seriøs. Jobben ble bestilt og de gjorde en veldig god jobb. De var nøye og lette å forholde seg til. Vi er veldig fornøyd med Jan Hus og hage og vil anbefale de til venner og kjente. Prisen var også veldig bra.

Stian Bakken, 17. feb. 2017

Sparkling og maling av innlistet åpning mellom kjøkken og stue samt maling av vegg(er)/tak

Jan og hans kollega har gjort en veldig bra jobb. Hyggelige og pålitelige håndtverkere med høy kvalitet på utføreslen av erbeidet. Kan anbefales på det varmeste!

Ulrikke Nicolaisen, 6. feb. 2017

Maler trengs snarest

Storfornøyd! Snakket godt norsk/engelsk, hadde stolthet i arbeidet, punktlig og raske, kom med rådgivning og sto på som bare det! Og alt var ryddet og fint når joben var ferdig:) Dette er min maler framover!

Patrick Møller Nilsen, 15. des. 2016

Søppel kasting

Hei, Jan var udmyk på tlf, han kom som avtalt. Jobbet som ei helt og kastet alt søppel. Til en rimeleig pris. Anbefaler han videre.

Mohammed I. Khan, 12. des. 2016

Maling av fondvegg ca 3,5 * 2,2 meter + soveromsvegg ca 2*2 m- arbeid må utføres før 1.12

Presis, nøye og hyggelig.

Tone Iren Sørheim, 6. des. 2016
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Ås Rørleggerbedrift AS

3.0 1 evalueringer ås

Follo VVS AS

5.0 2 evalueringer Vinterbro

Jan Hus og Hage Kmiecik

4.5 18 evalueringer ås