Siste evalueringer (41)

Hasteoppdrag - legge membran på bad

Hyggelig folk som utførte arbeidet på en effektiv og god måte. Flislegging av bad med små håndlagde marokkanske fliser i fiskebensmønster. Dette krevde ekstra kompetanse og presisjon. I tillegg ble det utført flislegging av gang med 30x30 terrassofliser. Svært opptatt av at kunden skal være fornøyd. God kommunikasjon gjennom hele prosjektet. Anbefales!

Martin, Oslo, 13. aug. 2019

Legging av ny flis på bad (flis på flis)

Malibu Bygg og Anlegg og Shalabi gjorde en helt strålende jobb med å pusse opp vårt bad med flis på flis, samt å bygge inn to klesskap. De leverer til avtalt tid og pris med svært god kommunikasjon underveis og svært gode resultater. Kvaliteten på arbeidet var utmerket, og vi er svært fornøyd. Shalabi er løsningsorientert, faglig dyktig og pålitelig - vi ser frem til å samarbeide med Shalabi på fremtidig oppussing! Vi anbefaler Malibu Bygg og Anlegg på det sterkeste!

Tommy, Oslo, 6. aug. 2019

Legge membran på bad

Shalabi hadde god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Raske til å utføre arbeid og veldig pålitelige. Takk for hjelpen!

Kamilla, Oslo, 5. aug. 2019

Fliselegging av trapp ute

Malibu Bygg / Hassan Shalabi har levert arbeid av høy kvalitet til avtalt pris og avtalt tid (ferdig før avtalt tid faktisk). Kommunikasjon var enkelt, både skriftlig og muntlig og alle avtaler gjort på forhånd og underveis ble overholdt. Jeg anbefaler gjerne Malibu Bygg til andre !

Tore, Oslo, 30. juni 2019

Flislegging av marokkanske fliser med «knas»

Flott arbeid, på tiden og med god kommunikasjon underveis. Utstrakt kunnskap om type flis og behandling av disse. Kan anbefales!

Marthe, Oslo, 28. juni 2019

Legge mikrosement på bad

Shalabi og hans menn gjorde en helt fantastisk jobb da de la mikrosement på vegger og gulv på mitt bad. Å renovere et veldig lite bad kan være utfordrende og de var gode bidragsytere når det kom til utforming av plassbygde og smidige løsninger for å øke romfølelsen, herunder spesialbygget benkeskap, belysning og spesialtilpasset speil. Kvaliteten på arbeidet var enestående, de jobbet effektivt og kom alltid til avtalt tid. Prosjektet ble ferdigstilt en dag før tiden, hvilket var en bonus og det ble skikkelig fint. Selv med så mange spesialtilpassede løsninger var prisen svært rimelig og virkelig verdi for pengene. Fakturaen ble sendt etter at arbeidet var ferdigstilt.

Nadia, Oslo, 12. juni 2019

Legging av terrazzofliser bad

Alt var bra! Virkelig profft! Jeg var ganske kresen på at resultatet skulle bli 100%, forarbeidet var ikke gjort tilstrekkelig av rørleggerbedriften som støpte gulvet ift fall. Det løste de. Tok seg tid til å gjøre det helt perfekt! Er man opptatt av kvalitet, gå for disse gutta! De var raske, kom til avtalt tid, tilgjengelig på telefon hele tiden. Strakk seg ekstra for å gjøre oss fornøyd. Kunne ikke anbefalt de sterkere! !

Morten, Oslo, 3. juni 2019

Fliselegge,sette inn badekar + dusj,flytte varmtvannsbereder.

Vi var veldig fornøyd med Malibu Bygg og Anlegg, ved Shalabi. Ryddig prosess på alt, god kommunikasjon og effektivitet i alle ledd. Alt ble som avtalt, ingen overraskelser. Folka som jobbet med han var også veldig hyggelige og flinke. Skal du pusse opp bad, gjør du smart i å velge Malibu Bygg og Anlegg. De er konkurransedyktige på pris og ryddige folk, og utfører profesjonelt arbeid. Vi har anbefalt han videre til venner og bekjente, og stiller gjerne som referanse. Sindre og Vilde.

Sindre, Oslo, 6. mai 2019

Maling 16 kvm stue,hente frem teglsteinsvegg,legge fliser i entré

Jeg er veldig fornøyd med Shalabi og Malibu -- som alltid med slike prosjekter hadde vi noen utfordringer underveis, men Shalabi er virkelig opptatt av at kunden skal bli fornøyd, og sluttresultatet er kjempebra. Jobben ble også gjort veldig effektivt og pent.

Marianne, Oslo, 25. april 2019

Oppussing bad

Jeg er godt fornøyd både med jobben som er utført, og folkene som utførte den Effektive og løsningsorientert og hyggelige. Var med meg for innkjøp av fliser og baderomsutstyr, Og ikke minst var firmaet registrert i både merverdiavgift og NAV, Det er det første jeg sjekker når jeg kjøper tjenester på FINN. Får stjerne+.

Berit, Oslo, 5. april 2019

Mikrosement på flis baderom 6,5kvm

Shalabi er en kjempehyggelig fyr som gjør en god jobb. Veldig fornøyd med mitt nye badegulv, bruker han gjerne igjen!

Trym, Oslo, 21. mars 2019

Male stue og legge nytt gulv på bad.

Jeg kan virkelig anbefale Malibu Bygg og anlegg. Vi har hatt en god kommunikasjon underveis hvor Shalabi har sendt meg både bilder og video av prosessen. Arbeidet ble utført etter estimert tid og prisen jeg fikk var god. Malejobben og flislegging av baderomsgulv holder god standard og dette har rett og slett vært en hyggelig opplevelse!

Camilla, Oslo, 13. mars 2019

Forbedringer på baderom

Jeg er strålende fornøyd med Shalabi og Malibu Bygg og Anlegg! De var effektive, fleksible og veldig profesjonelle. Arbeidet er ryddig, pent og fagmessig utført. I tillegg er jeg veldig fornøyd med kommunikasjonen underveis i prosessen - både at jeg ble oppdatert med bilder av arbeidet hver dag og at Shalabi er en veldig hyggelig person å samarbeide med. Jeg har allerede anbefalt Malibu for flere venner, og kommer garantert til å benytte meg av dem igjen.

Hedda, Oslo, 5. mars 2019

Oppussing av leilighet (192kvm)

Anbefaler Malibu Bygg og Shalabi på det sterkeste. Helt fantastisk entreprenør å samarbeide med. Effektiv, pålitelig, hyggelig, god dialog, engasjert og høy kvalitet på arbeid. Kommer til å benytte meg av Shalabi i fremtiden. Han jobber på prosjektet som om det er hans eget. Han setter kunden først, og ofrer sin tid langt utover avtalt arbeid.

Frederic, Oslo, 14. feb. 2019

Legging av varmekabler og flis på bad (på eksisterende flis)

Vi måtte legge nytt gulv på bad med varmekabler. De tok oppdraget raskt. Vi fikk bilder av arbeidet underveis og det var god kommunikasjon. Vi skulle ønske vi visste hvor mye støv som kommer fra pigging sånn at vi hadde dekket til en del ting i forkant. De ryddet og kom i etterkant for å gjøre finpuss.

Lise, Oslo, 10. feb. 2019

Varmekabler og flislegging av bad

Vi valgte Malibu Bygg og anlegg til å totalrenovere vårt bad i kjelleren. De gjorde hele jobben, fra å pigge ned gulv til å legge varmekabler, lekte, legge membra, flislegge, elektrisk arbeid, skifte sluk etc etc. Alle som jobbet med firmaet var svært effektive, høflige og presise, og arbeidet er nydelig utført! Daglig leder Shalabi gjorde hele tiden sitt ytterste for at vi som kunder skulle bli fornøyde. Prisen var også upåklagelig. Badet ble ferdig på rekordfart, og vi er svært fornøyde med arbeidets kvalitet og utførelse. Vi ville ikke nølt med å anbefale Malibu bygg og anlegg til alle som ønsker jobben utført presis, ryddig, effektivt og prisgunstig.

My, Oslo, 31. jan. 2019

Støp til gulvvarme i entre

Fikk støpt ag flisbelagte en entre. God oppfølging og utførelse av jobben. Anbefales videre og blir kontaktet om jeg skal ha utført tilsvarende arbeider i fremtiden.

William, Oslo, 6. des. 2018

Pusse opp bad

Dette har vært vår beste håndverkererfaring noensinne! God kommunikasjon med daglig leder Shalabi hele veien, profesjonelt utført arbeid i alle ledd, svært konkurransedyktige priser og lekker finish. Vårt knøttlille toalett og tilsvarende lite bad, har blitt en liten oase i leiligheten. Vi er rett og slett takknemlige! Hyggelig gjeng å ha i hus, var de også. Anbefales!

Finn, Oslo, 14. nov. 2018

Legge epoxy på gulv/vegg

Veldig godt utført arbeid! De var hjelpsomme med å finne gode løsninger for å få jobben gjort akkurat slik vi ønsket. Jobben ble utført svært raskt, og det er høy kvalitet på resultatet. Kan trygt anbefale Malibu bygg og anlegg for denne type jobb.

Irene, Oslo, 5. okt. 2018

Legging av skifermur

Jeg er meget fornøyd med det arbeidet som ble utført. Arbeidet ble utført som avtalt, til avtalt tid, og til avtalt pris. Muren ble meget pen , og steinene pent tilpasset i muren. De personene som utførte arbeidet var høflige, blide, og lett å samarbeide med. Selskapet anbefales.

Per, Oslo, 24. sep. 2018

Oppussing av bad

De gjorde en kjempebra jobb med oppussing av vårt bad med mikrosement mm. Vi er veldig fornøyd med hele leveransen fra start til slutt! Veldig serviceinnstilte og hyggelig team, effektive og leverte på avtalt tid. Også god på pris! Kan anbefales på det varmeste:).

Nina, Oslo, 22. sep. 2018

Flislegging

Malibu bygg hjalp meg med å fliselegge ett kjøkken. Shalabi og hans team var hyggelige , profesjonelle og gjorde jobben raskt og effektivt og sluttresultatet ble utrolig bra. Kan anbefales.

Even, Oslo, 15. sep. 2018

Fliser,varmekabler på bad.

Malibu Bygg og Anlegg gjorde en flott jobb da de totalrenoverte badet mitt. Jeg er veldig fornøyd med både prosessen, prisen og sluttresultatet. Daglig leder Shalabi var både serviceinnstilt og lett å samarbeide med. Hans medarbeidere var dyktige og utførte jobben utmerket. Jeg vil utvilsomt bruke Malibu Bygg og Anlegg ved en annen anledning og anbefaler de på det varmeste.

Kirsti, Oslo, 5. aug. 2018

Steinlegging i bakgård i oslo

Shalabi kan sitt håndverk godt, hjalp til med å finne bedre løsninger enn planlagt og fullførte jobben nøyaktig som avtalt.

Espen, Oslo, 5. aug. 2018

Flislegging ute

Shalabi kom til avtalt tid og utførte arbeidet raskt og effektivt. Flisene var pent lagt og jeg er svært fornøyd med resultatet.

Eli, Oslo, 15. mai 2018

Haster. enkel oppussing 2 små bad,flis på flis,

Malibu B&A pusset opp 2 bad fra 70 tallet til perfekt utførte moderne bad. Daglig leder Shalabi gjorde en innsats utover all forventning og leverte innen min veldig korte tidsfrist Resultatet var over all forventning, helt strøkent alt i vinkel, perfekt flislegging, opptatt alle detaljer og spesielt at vi skal bli fornøyd! Shalabi og teamet er faglig dyktige og veldig hyggelige. Tusen takk fantastisk jobb, super fornøyd! Anbefales på det varmeste!

Thorger, Oslo, 12. mai 2018

Støpe 20m2 skifer

Malibu gjorde en veldig bra jobb for oss. De kom med riktig råd i forhold til innkjøp til å legge skiferen samt bisto med innkjøpet av alt materialet. Jobben ble gjort til avtalt tid og vi følte oss prioritert. Resultatet ble veldig bra, de var detaljorientert og sørget for en fin finish. Vi kommer definitivt til å bruke Malibu igjen.

Nicholas, Oslo, 4. mai 2018

Reparasjon av trapp (mur) og skifte av kledning (4-5 bord)

Jeg er svært fornøyd både med befaringen, utførelsen og prisen. Malibu Bygg og Anlegg opptrådte svært profesjonelt og hyggelig og utførte jobben uten forsinkelser av noe slag. Jeg anbefaler dem gjerne til andre! Tone Faret.

Tone, Oslo, 1. mai 2018

Bygge støttemur

Arbeidet ble utført på avtalt tidspunkt. God kommunikasjon, og lett tilgjengelig. Små uklarheter omkring avtalen, pris og hva som var ekstraarbeid, men det løste vi underveis på en god måte. Alt i alt veldig fornøyd.

Toril, Oslo, 30. april 2018

Mur og flis utvendig

De la 50kvm med belegningsstein stein rundt huset, de utførte raskt og resultatet ble veldig bra. Hyggelig karer! Bra jobba.

Jarl, Oslo, 27. april 2018

Renovering og støping av utetrapp

Malibu Bygg er ikke bare dyktige håndtverkere men svært hyggelige mennesker. Jeg er super fornøyd og i Shalabi har jeg fått en ny kamerat på kjøpet. Garantert bra valg - A. Munch-Thore.

Alexander, Oslo, 26. april 2018

Flislegging av bad

Malibu Bygg og Anlegg omgjorde en gammel vaskekjeller til et fantastisk flott nytt bad. Daglig leder Shalabi gjorde en formidabel innsats, var fantastisk serviceinnstilt, bidro med kreative og gode løsninger, sørget for at dyktige håndverkerne kom til avtalt tid og gjorde jobben på en utmerket måte. Alt til en konkurransedyktige pris. Jeg er strålende fornøyd med resultatet og kan anbefale denne bedriften på det varmeste. Anne Marie Skjold.

Anne, Oslo, 23. april 2018

Legge platting 20 kvm

Leder i firmaet kom til avtalt tid for befaring, og vi ble enige om pris og når jobben skulle være ferdig. Håndtverkere kom dagen etter og begynte på jobben. Dette er meget proffe karer som jobber effektivt og attpåtil er hyggelige. De er nøyaktige i sitt arbeide og er opptatt av at jeg som kunde skal være veldig fornøyd, noe jeg også er. En meget godt utført jobb som ble ferdig før avtalt tid.

Stig, Oslo, 22. april 2018

Flislegging gulv bad og på vegg i dusj (flis på flis)

Flis på flis på bad, skiftet baderomsinnredning. Kort fortalt: MEKTIG imponert over disse gutta! ! Har erfaring fra flere entreprenører opp igjennom, men disse leverer jobben langt over evne. Serviceinnstilte, presise, renslige, forutsigbare, effektive, nøyaktige. Kunden er alltid orientert gjennom prosessen. Konkurransedyktig på pris, og vel så det! Kan varmt anbefale dette selskapet, og stiller gladelig som referanse. Tusen takk Hassan og Omar!

Line, Oslo, 16. april 2018

Flislegge bad på ca 5kvm

Malibu Bygg Og Anlegg renoverte badet mitt på ca 1 uke. De pigget opp gulvet, støpte opp ny grunnflate og la nye fliser på gulv og vegger. Raskt arbeid med bra kvalitet. Anbefales.

Eirik, Bærums verk, 22. mars 2018

Flis og betong på bad / tiles and concrete in bathroom 10m2

Jeg ønsket å rive eksisterende, støpe nytt og flislegge gulvet på bad. Malibu Bygg og Anlegg ga et godt tilbud som jeg aksepterte. De var raske til å svare på alle henvendelser og spørsmål jeg hadde. De har god kunnskap om faget, og vi fikk en del gode tips/informasjon underveis. Arbeidet ble utført med meget god presisjon, og før avtalt tid. De ryddet alltid etter seg. Jeg vil anbefale Malibu Bygg og Anlegg på sterkeste.

Nabil, Frogner, 14. mars 2018

Å legge heller i en hage,lage en lav mur/kant og fjerne noe jord så vann ikke siger inn mot huset.

Jeg er meget fornøyd med jobben Malibu bygg og anlegg utførte. De var dyktige, presise, grundige, hyggelige og arbeidsomme. De gjorde et flott arbeid med skiferlegging og gresslegging. Jeg anbefaler dem!

Astrid, Oslo, 20. juli 2017

Steinlegging parkeringsplass ca 12kvm

Vi fikk Malibu Bygg til å legge betong og skifer på parkeringsplass. Shalabi ga god rådgivning i planleggingsfasen, kom til avtalt tid og jobben ble svært profesjonelt utført. Shalabi er utdannet steinlegger og murer og har en ganske betydelig maskinpark til formålet. Vi kan anbefale Malibu Bygg på det sterkeste og gå ikke glipp av god rådgivning i tidlig prosjektfase.

Esten, Oslo, 8. juli 2017

Fasade hus

Skulle ha lagt ca 45 m2 med naturstein på hus fasaden. Shalabi ringte kjapt etter at anbudet ble lagt ut. Avtalte befaring. Kom som avtalt og vi ble fort enige om en avtale. Det angrer jeg ikke på. . . Veldig dyktige. Resultatet ble over all forventning. Kom alltid til avtalt tid. Kreative og gode løsninger. Strålende fornøyd med service, resultat og pris. Anbefales absolutt.

Tom, Oslo, 27. mai 2017

Legge beleggningsstein ved ingangsparti

Profesjonelt utført. Flink og kjapp.

Jakub, Strømmen, 13. mai 2017

Steinlegging,bygge søppelskur,beplantning

De har gjort en fantastisk fin jobb hos oss med legging av kantstein, skifer og gatestein. Anbefales på det sterkeste! ! Jobben ble utført som avtalt og til en meget god pris!

Einar, Oslo, 7. mai 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER