Siste evalueringer (30)

Renovering gulv

Kreative løsninger på oppdukkende utfordringer, faglig kompetanse og gjennomføring i samsvar med avtale. Anbefales.

Sivert Søvik, 2. mars 2020

Legge nytt parkett

Nordhagens Snekker og Maler tjenester har vært helt enestående i å hjelpe meg med å bytte parkett, helt fra de minste detaljene til de mer store. Olav legger sin sjel i det han jobber med og det vises i detaljene. Profesjonell, løsningsorientert og presis. Jeg vil absolutt anbefale denne firma. Kommer nok til å bruke dem igjen!

Renata Juri?, 2. mars 2020

Bytte av tak,lister og utforing på bad

Vi trengte å bytte utforinger, lister og tak på badet. Nordhagens snekker og malertjenester gjorde jobben til avtalt pris og med pent utført håndverk. Sluttfinish med maling - veldig pent. Rask oppstart til avtalt tid. Ryddet fint etter seg, og tok med all søppel og gamle materialer. Vi er veldig fornøyde.

Anne Christensen Almqvist, 17. feb. 2020

Legge parket

Etter å ha fått mange seriøse og useriøse tilbud valgte jeg Nordhagens Snekker og Malertjeneste. Nordhagen sendte skriftlig tilbud som tok for seg alle punktene vi hadde snakket om da han var på befaring. Jeg var veldig spent på resultatet da gulvet han måtte jobbe med var hverken rett eller fullstendig( hullete, gammelt parkett og absolutt ikke rett påbygg med sponplater) Han kom med gode løsninger som resulterte i perfekt stuegulv og alt av listing. Nordhagen anbefales på det sterkeste, profesjonelt, ryddig, holdt seg til avtalt pris og kom på jobb når han skulle. Gleder meg allerede til neste gang, da er det gulv i gang og bytte av hoveddør.

Gisella Galvez, 16. feb. 2020

Maling av leilighet

Veldig fornøyd. Lett å samarbeide med og god kvalitet! Anbefales.

Geir Roger Bjerkan, 19. des. 2019

Male vegger,tak og vinduskarmer

Veldig fornøyd med alt. Arbeidet, kommunikasjon og pris.

Hilde Heradstveit, 16. des. 2019

Bytte av parkett (69 m2),listing og evt. noe maling

Vi takket ja til Nordhagens tilbud på bytte av gulv i en hel leililighet samt listing og noe maling. Kommunikasjonen under hele prosessen var meget god, de møtte opp til avtalt tid og resultatet ble supert. Kan på det varmeste anbefale videre og vi kommer til å ta kontakt med Nordhagen for fremtidige prosjekter.

Kristoffer Skøien, 15. des. 2019

Bygge to ikea klesskap,bære to møbler,fjerne en hylle

Veldig hyggelig og profesjonell. God kommunikasjon hele veien. Punktlig. God pris. Flott gjennomført arbeid. Gode råd underveis. Ryddet vekk alt. Kjempe fornøyd og kan trygt anbefale videre.

Ingelin Aabø, 24. nov. 2019

Overflateoppussing 1.etg i enebolig

Veldig godt fornøyd med hele prosessen fra befaring til ferdigstillelse. God dialog underveis, gode løsninger på uforutsette problemstillinger, kontrakten ble fulgt til punkt og prikke, samt ett hyggelig og dyktig arbeidslag. Bruker de igjen på neste prosjekt. Anbefales om du vil ha en profesjonell aktør som leverer på kvalitet i alle ledd, pris og avtalt tid.

Krister Forsmo, 11. nov. 2019

Bytte parkett og lister i nyere leilighet

Nordhagens får toppskår på alle måter. Hyggelige og pålitelige folk som kommer og gjør det de skal til rett tid. Veldig bra kommunikasjon underveis, jeg fikk også gode og gratis råd vedrørende jobben. Oser av erfaring. Ingen diskusjoner om hva som skal gjøres eller hvordan ting skal se ut, de gjorde som jeg ville ha det. Var det småting jeg skulle ha ordnet utover anbudet var det ikke noe problem, jeg fikk timepris på stedet. Enkelt og greit og ikke noe tull. Disse vil jeg bruke igjen og jeg anbefaler de trygt videre!

Hanne Larsen, 14. feb. 2019

Oppussing/ombygging av kjellerstue og dagligstue inkl/maling mm

Meget bra resultat, vi er veldig fornøyde! Ekstremt god kvalitet og nøyaktighet på arbeidet, og et stort pluss i tillegg at Olav er en veldig trivelig person. Vi hadde noen tillegg underveis i jobben, men alt ble gjennomført inne avtalt tid uansett. Kommer garantert til å benyttes til fremtidige jobber, og kan varmt anbefales til andre.

Lars Eirik Berg, 19. jan. 2019

Diverse oppussing

God pris og kom til avtalt tid! Jobben han gjorde var det også bra kvalitet på! I tillegg jobbet han på lørdag for at vi skulle bli ferdige i tide! Veldig fornøyde! !

Steve Røkland, 14. jan. 2019

Legge paneltak og gulv

Kjempefornøyd med jobben som er gjort i min leilighet. Lagt nytt paneltak, nytt gulv og listverk. Effektive, faglig flinke og nøye på jobben som de har gjort. God kommunikasjon underveis og møter presis. Anbefales på det varmeste!

June Blakstad, 7. jan. 2019

Maling ca 100m2 bolig

Flott gjennomført jobb! Ordnet med endel små-snekkerier underveis også.

Maria Clausen, 28. nov. 2018

Oppussing av kjøkken

Anbefaler Nordhagens snekker og malertjenester på det varmeste. Kommer som avtalt. Leverer godt håndverk og fakturerer iht anbud. Og hvis det er noe som ikke er helt 100, er det ikke noe problem å ta opp det. Også blir det utbedret. Bruker definitivt Olav igjen.

Per Roar Kvesetberget, 4. okt. 2018

Montere opp 5 nye innedører med karm.

Meget fornøyd,de var raske å effektive. Anbefales på det høyeste. Hilsen Erland Bjønnes.

Erland Bjønnes, 20. des. 2017

Bytte ut verandadør med vindu

Raskt utført snekkerjobb! Punktlig og jobben ble utført i henhold til avtale.

Kjersti Johannesen, 19. okt. 2017

Maling av bolig og garasje

Faglig dyktige malere og snekkere. I tillegg til å levere høy kvalitet godt innenfor avtalt tid, fikk vi og dyktig fagkompetanse som ga råd og veiledning i forhold til valg av både materiell og byggetekniske løsninger. Vi er svært fornøyde over resultatet og har allerede avtalt videre prosjekt med denne dyktige leverandøren!

L Larsson, 30. juli 2017

Bytte ytterdør,litt ny panel

Flott utførelse, nøyaktige og profesjonelle håndtverkere som anbefales, og som nok skal få komme igjen for mer jobb litt senere!

Margaret Finnvik, 6. juli 2017

Innbygging av åpne boder i terrassehus ,trearbeid

Svært fint utført . Nydelig håndverksarbeid . Meget uvanlig i forhold til mange andre firma. De kom på timen etter avtale , arbeider svært effektivt , med gode materialer , og var også ferdig med jobben på. Nøyaktig stipulert tid. Dessuten svært hyggelige og korrekte personer. Oppussing og fjerning av flis og restmaterialer , kapp, var eksemplarisk . Anbud og sluttfaktura var nøyaktig , og prisen rimelig. Dette firmaet kan vi anbefale.

Bjørn Lie, 21. juni 2017

Montering av underskap,sparkle og male

Kommer når de skal, løsningsorienterte og supre.

Marit Stifoss-wilson, 22. mai 2017

Bytte om panelvegg til plater

Veldig fornøyd med jobb og sluttresultat!

Frida Reif Nordby, 6. mai 2017

Sette inn kjøkken samt renovere stue.

Benyttet Olav til en større jobb av et utleieobjekt som skulle legges ut for salg. Med utgangspunkt i at huset skulle selges bidro Nordhagens Snekker og malertjenester til å finne kostnadseffektive løsninger, rask leveranse og presise i alt fra tider til gjennomføring. Uten tett oppfølging vare det også en god erfaring å benytte Olav som byggeleder for prosjektet ovenfor andre leverandører. Meget godt fornøyd.

Thomas Erlandsen, 1. mai 2017

Belistning av stue/kjøkken

Flott snekkerarbeid i tillegg til svært ryddig og hyggelig kundebehandling. Nordhagens snekker og malertjenester kan anbefales på det sterkeste, og vil for min del benyttes igjen i fremtiden!

Siri Saupstad, 5. april 2017

Montering av 3+3 kommode og tv-bord

Gjennomførte jobben meget bra og vi ble veldig fornøyde med resultatet! Jeg fikk et ganske bra første inntrykk og kommer definitivt til å kontakte dere til senere!

Neda Alinejadchatli, 29. mars 2017

Kapping av en benkeplate til tilpasset lengde

Raskt svar og utført jobb! Rimelig pris.

Jeanine King, 22. mars 2017

Fuging/maling av stuetak

Nordhagen gjorde jobben rask, effektivt med et flott resutat og til avtalt tid og pris! Vi er meget godt fornøyd med den jobben som er gjort, og kommer til å ta kontakt igjen! Med vennlig hilsen Hilde og Geir Skeie.

Geir Skeie, 14. feb. 2017

Diverse snekker arbeid på hytte

Vi er veldig fornøyd med jobben Olav har gjort hos oss. Han kom til et påbegynt prosjekt, med utfordringer både her og der, han løste oppgaven veldig bra. La panel på vegger og tak, rettet opp gulv og la nytt gulv, tettet vindu osv, osv. . Vi kan trygt anbefale dette firma og vi vil nok benytte hans tjenester igjen. Godt arbeid til bra pris. Mvh Tanja & Tommy Jørgensen.

Tanja Jørgensen, 31. jan. 2017

Legge gulv og sette opp plater på vegg

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort (sette opp huntonittplater på vegg, legge gulvbelegg og liste på barnerom). Nordhagen var presis eller ga beskjed hvis han kom noen minutter seint. En dyktig, real og effektiv mann, som jeg anbefaler på det sterkeste.

Rachel Harviken Kulblik, 18. jan. 2017

Påsetting av lister

Nordhagen gjorde en meget bra jobb, akkurat som avtalt. Jobbet raskt og effektivt, og det ble pent. Helt grei pris også. Kan anbefales!

Ole Tamlag, 16. des. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart