Siste evalueringer (5)

Ønsker natursteinsmur med slak bakke mot inngangsparti

Veldig flinke og pålitelige folk, gjorde ett flott stykke arbeid. Anbefales.

Yngve, Fyllingsdalen, 3. sep. 2020

Graving og støpe støttemur

Fikk laget forstøtningsmur til parkering. Arbeidet ble utført på en god måte, og kommunikasjonen var god underveis. Vi er veldig fornøyd med jobben.

Erik, Tertnes, 12. aug. 2019

Støttemur og fundament under muren

De laget natursteinmur for oss slik at vi fikk planert ut hagen. Seriøse og møtte opp til avtalte tider. Arbeidet ble utført veldig bra, leverte kjapt og til avtalt pris. Natursteinmuren med krone ble veldig fin og vi er fornøyde!

Karen, Søfteland, 26. sep. 2016

Forstøtningsmur

Gjorde greit nok arbeid. De var veldig kjappe på å del fakturere. Til og med før de hadde utført arbeidet som de fakturerte. De leverte et slutt produkt som eg ikke var fornøyd med. Toppen av muren så ut som den var rettet av i fylla. Buktet seg opp og ned bortover kanten. Da eg truet med å ikke betale inn resten av pengene, kom de og rettet det opp. Eg vil ikke anbefale de til andre, siden de prøvde å gå fra et arbeid som var så skjevt.

Sigurd, Ytre arna, 8. aug. 2016

Vi syns det er svært synd at kunden ikke er fornøyd med arbeidet, vi hadde god dialog med kunden og kjenner oss ikke igjen i framstillingen Det ble, som avtalt, sendt ut en del-faktura på ca 80% av da utført arbeid. Denne ble betalt punktlig og uten tilbakemelding på at kunden var missfornøyd. Det ble avtalt med kunden at murtopp kunne måtte justeres etter tilbakefylling. Etter tilbakemelding ble murtopp justert med fra 0 til 4 cm, på 3 steder.

HAGE OG NATURSTEIN ENTREPRENØREN AS 1. sep. 2016

Vei opp til huset

Veldig fornøyd med utførelsen av arbeidet. Seriøst firma med fagfolk som er flinke til å se løsninger, og resultatet ble enda bedre enn vi hadde sett for oss.

Kristian, Fana, 6. juni 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Gulvstøping AS

4.9 64 evalueringer Søfteland

Olsen Maskinentreprenør AS

5.0 40 evalueringer Nordstrøno

Obb AS

5.0 3 evalueringer Os