STILLASMONTERING AS

4.9 (7 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

STILLASMONTERING AS

Stillasmontering AS og vår underavdeling Byggmontering i Ålesund tar på alt innen om prosjekter som nevnes under lenger nede her.

Vi tilpasser løsninger etter kundene sine ønsker/behov, og vi leverer alle tjenester innen fagene som tømrerfaget, blikkenslager og våtrom. Vi utfører alle typer entrepriser (general, total, hoved- og sideentrepriser).

Vi monterer å demontere stillas til alle typer jobber? Vi har tilgang på ca. 10 000 kvm stillas, fordelt på lettstillas og industri/murstillas. Vi tilbyr også "tak over tak".

Vårt fremste kvalitetsstempel er å levere håndverkstjenester til rett tid, rett kvalitet og rett pris. Siden vi er kvalifisert for de fleste oppgaver, har vi god kontroll på gjennomføringen av et byggeprosjekt med henhold til tid, kvalitet og pris. Vi har godkjenninger som blant annet er innen våtrom, mesterbedrift og sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2.

At vi leverer til rett tid og i riktig rekkefølge gjør oss til en effektiv og seriøse aktører, og det er bare for kunden å sette seg tilbake og la oss koordinere og utføre oppdraget.

Vi samarbeider også med andre entreprenører og tar på oss større jobber, om du ønsker å sette vekk hele jobben og administrasjonen rundt et prosjekt. Vi har gode erfaringer med våre dyktige samarbeidspartnere, og du forholder deg da praktisk sett kun til oss.

Firmaet har høy fagkompetanse, og et godt opparbeidet HMS kontroll system, og vi tar sikkerheten for våre arbeider og på prosjekter generelt på stort alvor.

Vi er godkjent opplæringsbedrift og søker til enhver tid lærlinger i faget, som vi ønsker å hjelpe med vår faglighet, til dyktige og ansvarlige håndverkere.

Vårt mål er å være ett ledende og anerkjent firma innen bygg/våtrom i vårt område. Kvalitet skal være vårt varemerke, og kundenes ønsker og behov står alltid i hovedfokus.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften