Siste evalueringer (18)

Oppussing av barnerom

Anbefaler Mavo Byggtjenester AS. De ga oss det beste tilbudet av flere, og vi hadde en god kommunikasjon hele veien. Resultatet på arbeidet ble utrolig bra, og vi er veldig fornøyde. Vil benytte oss av dette firmaet igjen.

Linn Strand Bruvik, 2. feb. 2020

Innendørs maling av 100m2 leilighet

Veldig bra gjennomført prosjekt - ferdig til avtalt tid og med høy kvalitet i alle ledd av arbeidet.

Tord Gustavsen, 22. des. 2019

Sparkling og maling

Fleksibel og effektiv, til god pris. Meget fornøyd.

Benedicte Akre, 24. sep. 2019

Drenering og oppbygging av ny terrasse

Mavo Byggtjenester AS utførte dreneringsarbeidet og diverse senkkeroppgaver på en flott måte. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og kommunikasjonen med Voitek og hans team. De var effektive, ryddige og veldig profesjonelle. Bruker de gjerne igjen.

Olav Ro, 26. juli 2019

Maling av vegger og lister

Mavo malte hele leiligheten på ca. 55m2 med lister og dører for meg. Mavo stiller alltid opp på befaring til avtalt tid, er profesjonell uansett hva det måtte være. Ble litt etterarbeid, men kom frem til en sluttpris jeg var fornøyd med.

Jarle André Næss, 12. mars 2019

Maling av 60 m2 stor leilighet

Mavo byggtjenester har utført malejobben og diverse snekkeroppgaver på en flott måte. Jeg er så fornøyd med resultatet. Kommunikasjonen med Voitek var god og de var effektive, ryddige og med grei pris. Jeg bruker de gjerne igjen.

Toril Glomnes, 18. feb. 2019

Kjøkkenrenovering

Firmaet gjorde en god jobb til slutt. Det tok noe ekstra tid men ikke mye. Det var flere utfordringer undetveis som heldigvis ble løst ved kommunikasjon. Ellers fornøyd med jobben alt i alt.

Elma Jelin, 11. feb. 2019

Rehabilitering av gang

God jobb og oppfølging.

Kristian Alm, 10. jan. 2019

Oppussing av gang

Veldig bra utført jobb hos oss! Ryddig kommunikasjon, pålitelig og effektiv. God dialog om forhold som dukket opp underveis. Veldig god kvalitet til god pris.

Jørgen Teslo, 13. okt. 2018

Maling av vinduer

Mavo Bygg malte vinduene mine utvendig. De kom med et konkurransedyktig tilbud, og gjorde jobben på en profesjonell og ordentlig måte. Jeg kan absolutt anbefale disse til andre.

Caspar Brynnildsen, 7. okt. 2018

Sparkling av vegger

Vi fikk hjelp til sparkling og maling i leiligheten vår. Jobben ble utført etter avtalt tid og kostnader. Vi ble kjempe fornøyde med resultatet.

Marit Nordheim Maastad, 26. sep. 2018

Riving av murvegger i leilighet,bygging av vegger,flytting av røropplegg på kjøkken,montering av el-punkter.

Effektive og lette og samarbeide med. Vi fikk noen uforutsette utfordringer som de løste med glans. Prisen ble som avtalt. Veldig fornøyd med dette firmaet.

Janecke Heber, 16. jan. 2018

Oppgradering av bad

Jobben ble til slutt pent utført og arbeiderne virker erfarne, men arbeidet ble betydelig forsinket og det virket som at arbeiderne hadde flere jobber gående samtidig, og nedprioriterte oss. De var imidlertid fleksible og utførte tilleggsoppgaver jeg spurte om underveis. Alt i alt er vi fornøyde med selve jobben, men totalopplevelsen ble dessverre påvirket av at det tok lengre tid enn avtalt.

Kristin Krohn Ankrah, 12. aug. 2017

Vi driver for å forbedre servis. Grunnen til forsinkelser var sykdom av noen ansatte og derfor jobben var forsinket. Noen ganger oppstår forskjellige situasjoner som er også uforutsigbare for oss og vi beklager for det. Til slutt ble jobben gjort så håper bo at du er fornøyd .

Mavo Byggtjenester AS 31. mai 2018

Utbedring kjellerrom

The MAVO team took on the job of restoring a cellar room in our apartment after it had been treated for rat infestation. They offered us a complete package, which they carried out within the agreed price, even including some items we had not originally mentioned. Their work was professional and efficient, and they completed it in good time. The team members were cooperative and courteous at all times. We recommend them warmly.

Kirsti Sellevold, 24. juli 2017

Flytting og bygging av lettvegger

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort og samarbeidet med Mavo underveis. Rask og god oppfølging, fleksibilitet i forhold til nye oppgaver som ble lagt til og gjennomføring etter planen. Det var også positivt med grundig prosjektgjennomgang i forkant og etterkant, samt skriftlighet på pris og innhold ga en god trygghet for oss som kunder.

Mina Gerhardsen, 12. april 2017

Åpne løs vegg,maling og evt oppsette av garderobe

Mavo gjennomførte en del forskjellige oppgaver for meg, åpnet vegg, malte vegger, bygget kasser på balkongen ofl. Jeg var bortreist mens det gjennomførte oppdraget og alt var gjennomført med høy kvalitet innenfor fristen. Leiligheten var også ryddig og fin når jeg kom til bake. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet, hyggelige karer og løsningsorientere og gjennomførte oppdraget helt selvstendig da jeg ikke var hjemme.

Gudbjorg Arnadottir, 14. mars 2017

Overflateoppussing - sparkle/male 4 rom i leilighet (tilsammen ca. 35-40 kv2) + en mindre snekkerjobb

Firmaet leverte godt håndverk til avtalt tid. Like viktig er at Mavo er imøtekommende, proff og løsningsorientert. Mavos ansatte kommuniserer klart og tydelig. De er også hyggelige karer. Mavo er bevisst på at man får nye oppdrag ved å levere godt arbeid, slik at kundene anbefaler firmaet videre til andre (noe jeg allerede har gjort). Mavos priser er lavere enn konkurrentene. Jeg er svært fornøyd og jeg anser meg selv som en krevende kunde.

Einar Kismul, 9. feb. 2017

Oppussing av gang 10m2 gulvareal

Mavo Byggetjenester gav oss en fantastisk totalløsning, slik at vi ikke måtte tenke på noe som helst etter at kontrakt var signert. Vi opplevde at de var veldig profesjonelle og jobben ble utført som avtalt med tanke på pris og tid. Resultatet ble over all forventning og vi kan anbefalle dem til alle som ønsker et perfekt resultat!

Ragnhild Meaas, 15. des. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart