Siste evalueringer (9)

Grave ut til garasje,flat tomt.

Meget bra utført arbeid i forbindelse med grunnarbeider til en garasje. God kommunikasjon og oppfølging underveis. Anbefales på det varmeste!

Andreas Hagmann, 9. april 2020

Støp av grunnmur

Fine folk, gjorde et par ekstra servicer som ikke var avtalt. Det er flott at dere følger med og helper kundene deres. Kom til avtalt tid og ryddet opp etter seg.

Sebastian Bogen, 20. jan. 2020

Grave (grunnarbeid) og støping av plate til minilåve (50m2)

Vi er veldig fornøyd med jobben Markus gjorde. Lett å forholde seg til, samt ryddig og effektiv. Anbefales på det sterkeste.

Agnar Torvund, 2. mai 2019

Masseutskiftning og drenering av gårdsplass ca 170kvm

Raskt billig og bra arbeid.

Kent Jøran Eide, 8. april 2019

Massetransport - så snart som mulig

Raskt,ryddig og bra pris. Et firma å anbefale.

May-liss Westli, 7. des. 2018

Planering av tomt

Kunne ta jobben fort og gjorde en bra jobb.

Tommy Lilleborge Skauen, 25. okt. 2017

Grave og støpejobb

Markus Navestad rev min gamle garasje, gravde ut jord, fylte på pukk og komprimerte så det ble klart til støping. Fylte så på jord og planerte rundt støpen så det ble pent. Han gjorde en utmerket jobb. Anbefales! Berg.

Tormod Berg, 18. mai 2017

Utgraving til garasje

Veldig bra utført arbeide! Tok kontakt samme dag som anbudet ble lagt ut (Mandag), kom på gratis befaring dagen etter, og Torsdag var jobben ferdig! Effektivt og bra kvalitetsarbeid. Har jeg flere jobber som ligner så blir de kontaktet igjen.

Sindre Johan Sæther, 2. mai 2017

Nedgraving av minirenseanlegg i svinndal i våler kommune

Jeg fikk utført bytte av et minirenseanlegg og Navestad Maskintjenester gjorde grave-jobben til avtalt tid og pris. Fikk også god rådgivning i forbindelse med at et gammelt og defekt minirenseanlegg skulle fjernes og uforutsette problemer ble løst på en god og rask måte. Dyktig entrepenør som gjør en veldig ryddig og god jobb, vil absolutt anbefale Navestad Maskintjenester videre og kommer til å bruke de igjen ved neste grave-prosjekt!

Stig Bovolden, 4. des. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart