Siste evalueringer (7)

To bad med tregulv pr i dag; arbeidet består i å legge varmekabler,inkl. elektrikerarbeid og murarbeid i forbindelse med dette,og legge våtromsbeleg

Undertegnede har ventet med å evaluere (ca 1,5 år), for å se om kvaliteten holder i lengden, og det har den gjort! Meget bra arbeid ble utført, både nøyaktig pen flislegging med membran/varmekabler og endel snekkerarbeid med tilpassing for 2 bad. Badene fungerer aldeles utmerket, og alt er fremdeles like pent/i orden. Firmaet var også hyggelig, ryddig og pålitelig, å forholde seg til. Anbefales!

Oddbjørn Ånonsen, 30. juli 2019

Utskifting av vinduer i hytte. påvirker bærende konstruksjoner.

Sirdal Bygg og Anlegg fikk jobben, og ble fakturert på medgått antall timer. To snekkere ble satt på jobben, de sto på, skikkelig god innsats selv utendørs i dårlig vær. Resultatet ble bra og fint. I tillegg var sjefen innom og fikk satt i gang arbeidet, og supplerte nødvendig forbruksmateriell underveis, uten å fakturere ekstra for denne tiden.

Håkon Thingstad, 12. des. 2017

Lekte ut,isolere og ny panel på yttervegg

Var brukbar fornøyd med sluttresultatet, men hvis jeg skulle ha brukt dem igjen så måtte jeg ha hatt hyppige kontroller for å sørge for at det ble gjort riktig første gang. Ett vindu ble satt opp på feil plass. Riktignok ble vi tilbudt å få det rettet opp, men det ville ha medført andre utfordringer. Fikk noe materiell uten kostnad som kompensasjon. En av arbeidsfolkene ble skadet og måtte kjøres til legevakta av vår nabo. Sluttresultatet ok.

Janne Bie Kaarud, 28. nov. 2017

Liten utvidelse av hytte

Sirdal Bygg&Anlegg utførte en jobb med tilbygg til vaskerom på hytte på Haddelandsheia, ca 4 kvm. Tilbygget skulle fullisoleres og det skulle legges torvtak. Fra første kontakt med SB&A, og underveis i arbeidet, har informasjon fra selskapets side vært veldig god. Vi satte og pris på telefoner underveis mht ymse sprsm angående materialvalg. Utvendig arbeid er også gjort på en slik måte at tilbygget er en naturlig del av hytta. Jens Vormeland.

Jens Vormeland, 13. nov. 2017

Bygging av terrasse og montering av takrenner suleskard,sirdalen

Sirdal Bygg og anlegg bygget terrasse og skiftet takrenner for meg i Sirdalen. De var veldig imøtekommende og utfordret mine tanker og tegninger på en meget konstruktiv og profesjonell måte. Sirdal Bygg og anlegg leverte til avtalt tid og pris. Det var rett og slett en fryd å ha dem som entreprenør. Jeg vil absolutt anbefale dem for denne type arbeid. Per Christian.

Per Christian Hauge, 12. nov. 2017

Legging av sjingel på 70 kvadrat stort hyttetak

Jeg kan trygt anbefale Sirdal Bygg&anlegg AS til andre. Rask respons, vel utført arbeid, grei pris og ikke minst utrolig imøtekommende håndverkere. Ta derfor gjerne kontakt med Sirdal Bygg& anlegg dersom du ønsker en jobb gjort. Mine beste anbefalinger.

Rolf Inge Lura, 30. okt. 2017

Innvendig nytt tak

Mye rot med fakturering,over fakturert,feil i faktura mm. Selve jobben ok.

Svein A Svensen, 27. okt. 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Sirdal Bygg&anlegg AS

4.3 7 evalueringer Tonstad

Nils Petter Haughom

  Tonstad

E.N. Bygg AS

  Tonstad