Siste evalueringer (36)

Inspeksjon / utbedring av innvendig tak på tomannsbolig

Stiller opp, meget serviceinnstilt.

Johan, Trollåsen, 23. juli 2020

Montering ikea-kjøkken inkl. elektriker/rørlegger

Egidijus og resten av gjengen leverte solid arbeid da vi skulle montere nytt IKEA-kjøkken i august 2017! God kommunikasjon og veldig løsningsorienterte da det dukket opp småutfordringer underveis som vi ikke hadde tenkt på. Positiv gjeng, og resultater ble helt perfekt. Selv om arbeidet viste seg å ta lengre tid enn de hadde estimert, betalte vi avtalt pris. Veldig fornøyde og kan anbefale Kriauza Bygg videre!

Kirsti, Oslo, 2. mars 2020

Gjenoppbygge vegg mot gunnmur på innsiden + platting

Veldig hyggelig og profesjonell. Ga gode råd og innspill både under befaring og mens arbeidet pågikk. Anbefales!

Magnus, Kolbotn, 21. feb. 2020

Listing og skifte av vinduer

Dyktige og nøyaktige karer.

Vivi, Langhus, 31. mars 2019

Diverse små snekkerjobber i privat hjem

Kriauza Bygg hjalp oss med oppgradering av bolig før salg. Små og større ting i huset som maling, snekkerarbeid, utskifting av foringer, justeringer av diverse, samt bytte av fliser. Hyggelige, pålitelige og enkle å kommunisere med. Utførte jobbene effektivt og med høy kvalitet. Vil bruke Kriauza neste gang vi har behov også. Kan virkelig anbefales.

Lene, Oppegård, 30. mars 2019

Gulvlegging+ lister av ca. 40kvm leilighet

Veldig fornøyd med kriauza Bygg, kan anbefales!

Martine, Oslo, 10. jan. 2019

Montere lister rundt vinduer i stue og kjøkken

Liten jobb med listing rundt vinduer og dører. Upåklagelig resultat.

Stig, Oslo, 16. des. 2018

Veggmontering av tv på gipsvegg m/mur bak

Svært fornøyd med veggmontert TV og festing av hylle. Effektiv, kvalitetsbevisst og dyktig. Ønsker å benytte hans tjenester igjen senere.

Christopher, Oslo, 15. des. 2018

Diverse monteringer og små fiksing

Anbefales på det sterkeste. Arbeidet de utførte var bedre og mer nøyaktig enn det jeg hadde sett for meg. Det var flere ting jeg hadde gitt opp på å få til men de tok selv initiativ til å komme med kreative løsninger så jeg kunne få «både bose og sekk». Kommunikasjon før, under og etter var ryddig og profesjonell. Og prisen var absolutt overkommelig i forhold til arbeidet. Har absolutt ingen negative ting å påpeke.

Elias, Oslo, 16. nov. 2018

Veranda,levegg og pulttak.

Kriauza Bygg imponerte meg. Jeg kan på det varmeste anbefale dem til andre.

Claes-Borger, Vinterbro, 4. mai 2018

Oppussing av 3 rom (tak og gulv)

Meget bra utført arbeid! Taket senket og gipset, vegger malt, gulv lagt og listarbeid utført. Jobbet effektivt og fant god løsninger underveis. Vil bruke Kriauza igjen!

Bjørn, Oslo, 19. mars 2018

Legge lister i 90m2 leilighet,kort frist

Profesjonelt utført arbeid med lister.

Anders, Oslo, 2. feb. 2018

Legge nytt gulv/montere kjøkken/fjerne vegg

Vi er svært fornøyd med jobben Egidijus og hans dyktige team gjorde for oss. Prosjektet ble noe større enn vi først tenkte og bød på flere utfordringer, men Egidijus tok disse på strak arm og kom med forslag til løsninger. Egidijus er opptatt av å holde prisene nede for kunden. Dette skapte litt problemer da parketten ble lagt, men Egidijus ordnet opp og resultatet ble bra. Vi anbefaler Kriauza Bygg på det sterkeste.

Christer, Oslo, 23. jan. 2018

Legge nytt berry alloc gulv ca.50kvm

Godt utført arbeid.

Sigmund, Fredrikstad, 15. jan. 2018

Oppussing og modernisering innvendig enebolig

Egidijus Kriauza og hans team har utført en meget bra jobb. Oppgaven er levert som avtalt med høy kvalitet. Oppdraget var totalrestaurering av 2. Etg i enebolig hvor gulv, tak og vegger ble byttet. Underveis dukket det opp utfordringer som Egidijus hadde mange gode løsningsforslag til. Han har sans for detaljer og kom stadig med gode innspill til løsninger som vi ikke hadde tenkt på. Vi vil gjerne benytte Egidijus og hans team senere.

Ketil, Kolbotn, 14. jan. 2018

Sette opp veranda snarest (godkjenning forligger fra plan og bygg).

Veldig dyktige og raskt arbeidende folk. Kan ikke bli mer fornøyd med jobben som er gjort. Anbefales på det sterkeste.

Andreas, Oslo, 11. okt. 2017

Bygge terrasse,fjerne masse,trapp.

Vi er godt fornøyd med jobben med å bygge terrasse for oss. Det måtte fjernes en del masse, riving av gammel terrasse, bygge ny terrasse+ trapp, og noe annet småarbeid. Kommunikasjon foregikk på engelsk, og det gikk fint. Arbeidet ble utført raskt og nøye. Pris ble avtalt på forhånd. Resultatet ble bra. Kan anbefale Kriauza Bygg til andre for lignende arbeid. Mvh Leif Ivar Breivik.

Leif, Oslo, 27. sep. 2017

Terrasse ca 40m2 + trapp

Satt opp platting på ca 40 m2 + trapp. Veldig grundig arbeid. Støpt tilstrekkelig mange steder til at den er stabil og vil holde seg stabil ut materialenes levetid. Den er pent utført, og i henhold til spesifikasjoner fra kjøper. Tenker å bruke Kriauza Bygg på nytt til annen jobb senere. De lå fornuftig / rimelig i pris sammenliknet med anbud fra større aktør.

Torstein, Trollåsen, 2. sep. 2017

Legge trinnvis terrasse i en liten skråning

Egidijus ga et veldig godt inntrykk på befaring. Han var både hyggelig og profesjonell i sin opptreden. Han fikk jobben både på grunn av inntrykket etter befaringen og fordi han gav en fornuftig pris. Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid, selv om prosjektet vårt var ganske krevende. Egidijus var veldig nøye og ordentlig i arbeidet, og vi er vedlig godt fornøyd med sluttproduktet. Egidijus kan virkelig anbefales!

Lars, Oslo, 19. aug. 2017

Snekkerhjelp til legging av gulv og innsetting av innerdører + evt maling av hele leiligheten.

Egis og hans folk har hjulpet oss med å totalrenovere stue, gang og 2 soverom. De har revet, helsparklet og malt vegger, malt tak, lagt nytt gulv, satt inn nye innerdører og nytt listverk, samt laget en plassbygget garderobe i gangen. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Vi dro selv på ferie mens arbeidet ble utført og mottok fremdriftsapporter og bilder underveis. Alt er levert med høy kvalitet til avtalt tid og pris. Anbefales!

Bjørnar, Oslo, 14. aug. 2017

Terrasse

Kriauza Bygg oppførte terrasse på 85 kvadratmeter. Arbeidet ble utført raskt og profesjonelt av faglig dyktige medarbeidere. Jeg kan anbefale Kriauza Bygg. Atle Tangedal. 4. Juli 2017.

Atle, Oslo, 4. juli 2017

50m2 lejlighet,legge ny parkett samt male vegger

Veldig bra jobb ! Faglig dyktige og veldig nøye. Går ikke på kompromiss med kvaliteten. Servicen helt i topp. Kort responstid og en "alt kan la seg gjøre" holdning. Veldig effektive. Kan anbefales !

Steen, Fornebu, 4. juni 2017

Omhengsling av integrert kombiskap og montering av door on door løsning

Veldig fornøyd, hyggelig snekker som utførte godt arbeid.

Stian, Oslo, 25. mai 2017

Kapping og beskjære benkeplater til kjøkken

Veldig godt og profesjonelt utført arbeid på kapping av kjøkkenbenker, som ble gjort innen få dager.

Stian, Oslo, 23. mai 2017

Legging av parkett

Kriauza Bygg fikk oppdraget med å legge ca 40 kvm parkett. Dette ble utført raskt og greit, utfordringer som oppsto ble løst og resultatet ble utmerket. Jeg kan anbefale Kriauza Bygg !

Knut, Oslo, 12. mai 2017

Legge rekkverk

Kjempebra utført, raskt og til en god pris. Han kom til avtalt tid, svarte på hvor lang tid det ville ta samt pris- alt gikk som avtalt- super fornøyd! Anbefales.

Matilde, Oslo, 3. mai 2017

Montering av listverk

De var veldig dyktige og rimelige.

Andreas, Oslo, 29. april 2017

Maling av 108 kvm bolig innvendig

Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Terje, Oslo, 13. mars 2017

Needed: a handyman in nittedal

Eggis was among the first to answer my query for a handyman and was willing to come out the same day. That didn't work with my schedule, but he arrived on time the next day and completed all of my tasks efficiently and with the utmost professionalism. Eggis and his crew seemingly can do anything from hanging large pictures to building an entire home. He is reasonably priced and I will definitely use him in the future!

Melanie, Hagan, 13. feb. 2017

Bygge inn rør,legge nytt gulv,male

Fikk raskt svar, befaring og tilbud. Ga en god pris på jobben, og var hyggelig og ærlig. Jobben ble satt igang veldig fort og utført på kort tid. De ordnet alt av innkjøp, montering og kasting av avfall. Godt fornøyd med resultatet.

Edle, Oslo, 7. feb. 2017

Retting av balkongdør/karm

Dyktige håndverkere som gjorde en god jobb med å rette opp en skjev karm til balkongdør. Ryddige og gode til å kommunisere. Anbefales.

Lars, Oslo, 2. feb. 2017

Snekker/gulvlegger

Legging av parkett og lister på gjesterom. Kom når han skulle, holdt seg til avtalt pris selv om jobben var mer utfordrende, gjorde veldig pent arbeid.

Christine, Oslo, 20. jan. 2017

Kapping og montering av ikea kjøkkenbenk

Veldig fornøyd med utført jobb. God samarbeid og nøyaktig og effektiv i arbeidet sitt. Anbefales på det beste.

Linn, Oppegård, 19. jan. 2017

Legging av gulvlister og tilpasse foring på kjøkken

Arbeid utført meget effektivt og med veldig fin finish. Løste noen utfordringer på veien på en meget tilfredsstillende måte. Jeg vil absolutt anbefale Kriauza Bygg.

David, Oslo, 16. jan. 2017

Montering og tilpasning av 1stk ikea pax garderobeskap

Veldig hyggelig og dyktig håndverker. Jobben ble utført akkurat som jeg ønsket.

Victoria, Gjettum, 19. des. 2016

Nytt gulv og div små arbeid

Valgt bedrifte med tanke på at han kunne utføre jobben samme uke. Var en enkel prosjekt, med gulvlegging og fuging, iløpet av 2 dager var stedet sjekket ut, varer kjøpt og montert. Likte ydmykheten, ærligheten og arbeidet! Vel verdt hver krone, som igjen var en bra pris for arbeid utført. Anbefaler :).

Mari, Oslo, 27. nov. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 216 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 152 evalueringer Oslo