Siste evalueringer (5)

Oppgradering av vei - oppegårdgata (ca 410 m2)

Kristian Sørby gjorde en kjempejobb i veien vår. Innsats ble justert til å passe vårt budsjett og jobben ble gjort effektivt og fint. Kommunikasjonen med Kristian var god hele veien.

Daniel Fjærtoft, 15. juli 2019

Parkeringsplass

Parkeringsplassen ble ferdig på få dager og pent utført. Vi hadde målt opp litt for lite på forhånd, men ikke noe problem å avtale at det ble gjennomført til tilsvarende større pris. Eneste minus var at vi ble fakturert for en kabelpåvisning som ikke ble utført.

Kaja Magnussen, 9. nov. 2018

Oppgradering av ridebane i oslo

Kristian Sørby gjorde en flott jobb med vår ridebane. Han kom med forslag på hva vi kunne gjøre innenfor vårt budsjett, holdt seg til budsjettet og utførte jobben til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med resultatet og jobben.

Ellen Edler Bay, 8. aug. 2018

Oppgradering av privat uteområde

Vi fikk raskt besøk for forslag og tilbud. Firmaet har holdt seg til avtalt tidsramme, og ved eventuelle endring har det blitt gitt god informasjon. At dette firmaet har dyktige fagfolk som gjør en utrolig ryddig og strøken jobb er det ingen tvil om. Forslaget og det ferdige resultatet hevet eiendommens utseende(og verdi). Vil uten tvil benytte Kristian Sørby ved neste anledning.

Roy Hegglund, 6. juni 2018

Utbedre uteområde rundt blokker

Meget pent arbeid utført uten at det er nødvendig med daglig oppfølging fra styret. Aktiv leder som tar kontakt med styret umiddelbart om det kommer opp saker. Erfaringen er også at Sørby foreslår løsninger på andre områder som vil gi problemer senere.

Borettslaget Løken Iii, 4. nov. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart