Siste evalueringer (7)

Rehabilitering av vaskerom 3,2 m2

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført.

Oddvar Lervik, 25. jan. 2020

Nødvendig grunnarbeid og maling av betonggulv i kjeller

Veldig fleksibel. Tilgjengelig også på helgen da det trengtes.

Ingela Donnelly, 24. okt. 2019

Nytt bad / vaskerom

Vi valgte Handybyg1 til å utføre et stort oppussingsprosjekt av et treetasjes rekkehus. Arbeidet inkluderte blant annet nytt bad / vaskerom, legging av gulv, montering av veggplater og kjøkken, listing og malingsarbeid. Det har vært enkelt å få tak i prosjektleder Taner underveis, og han har vært hjelpsom, imøtekommende og raus rundt utfordringer knyttet til prosjektet. Noe utfordrende at noen av arbeiderne verken snakket norsk eller engelsk men dette løste seg da prosjektleder alltid bare var en telefonsamtale unna. Kommunikasjonen med Handybyg1 har vært åpen og ærlig - det var en trivelig gjeng å ha i hus.

Julie Broch Fiskaa, 2. okt. 2019

Pusse opp lite bad fra 2002 (4kvm)

Handybyg renoverte badet mitt. I forkant fortalte jeg hva jeg ønsket, og fikk et godt tilbud. Jeg hadde god kommunikasjon med Taner, medeier, gjennom hele prosessen, og han holdt meg oppdatert. Jeg betalte nøyaktig den prisen vi ble enig om (veldig god pris! ), ingen overraskelser i etterkant. Resultatet ble veldig bra. Handybyg er en profesjonell bedrift som yter god service. Effektivt og grundig arbeid. Anbefaler Handybyg på det sterkeste!

Marie H. Langmo, 15. mai 2019

Lekte ned tak i stue. montere spotter i tak.

Jobben gikk ut på å lekte ned tak i stue/kjøkken samt legge inn downlight (spotter) i en helt ny leilighet med betongtak. Jobben ble gjort raskt og effektivt i henhold til avtale. Det jeg ville endre på underveis vedrørende nedlekting ble utført uten protester. Det samme gjaldt utføringen av maling og sparkling og opprydding i etterkant. Jeg er meget godt fornøyd.

Arne Valnes Pedersen, 20. des. 2018

Tømrerarbeid

Godt utført arbeid. Nøye og selvstendig, veldig fornøyd.

Francis Johannes Lunde Munkvold, 19. aug. 2018

Rehabilitering ny bad og waskerom og ny tak. etter må vi ta drenering:) send info pr meail

Jeg er Veldig fornøyd det jobben ble gjørt i huse mitt. Arbeiderne er veldig filink. Det gikk veldig fort . Fine løsninga dem har. Fikk drømme badet og vaske romme mitt. Veldig fin tak ble gjørt. Klarer ikke tenkte kunne vart noen bedre jobb. Vis skal pusses opp skal alltid velge HANDYBYG1 AS. Takk for en kjempe bra jobb og fine løsningen.

Ture Sætren, 2. juni 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Handybyg1 AS

4.7 7 evalueringer Saupstad

Heimbygg AS

5.0 1 evalueringer Saupstad

Byggtek Trondheim AS

  Saupstad