Siste evalueringer (10)

Sette inn 2 stk vinduer på loft

Arne bygg gjorde en meget god jobb med å montere 2stk vinduer i min bolig. Kan på det sterkeste anbefale Arne bygg.

Andreas Gilbert, 1. sep. 2018

Montering av hagestue

Veldig fornøyd med estimat, informasjon underveis og gjennomførelse. Noen uforutsette utfordringer underveis ble løst uproblematisk. Vårt prosjekt ble fullført som avtalt. Kan absolutt anbefales.

Kristian Jakob Hillestad, 20. aug. 2018

Renovering stue,samt skifte 3 vinduer og 1 balkongdør

Arne Bygg as gjorde en veldig flott jobb med helrenovering av stue,samt skiftet vinduer og balkongdør. 2 hyggelige snekkere var hos meg i i 6 dager. Jeg har ingen problemer med å anbefale de,da de gjør en utmerket jobb.

Eva Thoresen, 28. sep. 2017

Legge gulv,ca 60 kvm

Arne Bygg AS har lagt helt nytt gulv for oss. Jobben er utført på en veldig god måte. Man tror at å legge gulv er enkelt, men det er faktisk mange detaljer i sluttfasen som gjør resultatet perfekt. Det ble det hos oss, vi har ett 100 år gammelt hus. Arnas og co har fra dag 1 vært svært seriøse, både på befaring og underveis i jobben. De holder det de lover, de er effektive og har svært konkurransedyktig priser. Anbefales som trygt og svært bra!

Tom Meland Bekkevold, 26. aug. 2017

Montering av kitchen board

Utrolig dyktige og hyggelige folk. Arnas kom på befaring samme dag. Snakker veldig godt engelsk. De hadde ikke montert denne type kitchen board før. De dro derfor ut til Maxbo for å finne ut hvordan de skulle gjøre jobben best mulig. Fantastisk nøye og arbeidsomme folk. Anbefales på det varmeste utifra min erfaring!

Mats Gøran Broen, 11. aug. 2017

Innsetting av nye dører

Vi skiftet 6 innedører. Disse var fra 1966 og krevde snekkerarbeid med nye karmer, terskler og lister. 4 dører ble fullført på en dag. De to siste måtte vente et par uker grunnet lang leveringstid hos Montèr. I denne perioden ble vi hele tiden holdt oppdatert av Arnas. Jobben var gjort dagen etter at de to siste dørene kom til Montèr. Grundig og nøye arbeid. Arnas snakker flytende engelsk. Vi kan anbefale firmaet på det varmeste.

Bjørgulf Brevik, 3. aug. 2017

Bygge veranda 40m2

Arne Bygg gjorde igjen en god jobb hos oss da vi skulle bygge på en veranda/balkong på et nytt hus vi har. Støpearbeid og materialvalg ble gjort innen en rimelig budsjettramme, og vi fikk et nydelig resultat med finurlige løsninger som dører til under verandaen der vi kan legge verktøy og ting som blir flytende rundt i hagen. Alt er gjort til fingerspissene, her er det gjennomgående god kvalitet med et veldig hyggelig arbeidsteam. Til å anbefale.

Erik Vennestrøm, 20. juli 2017

Renovering av soverom 25m2

Jobben av Arne Bygg ble plettfritt utført. Vi tok et gammelt soverom fra 60-tallet, kledde det med plater, parkett, downlights og skyvedørsgarderober. Resultatet ble superbra, og vi er veldig fornøyd med arbeidsteamet, hvor profesjonelt det ble utført samt sluttresultatet. Vi kjørte elektriker arbeidet gjennom et firma, og med litt koordinering etc mellom firmaene, så gikk det her smertefritt. Billig ble det også.

Erik Vennestrøm, 20. juli 2017

Snekring

Veldig fornøyd med Arne Bygg As. Jeg ville ha jobben gjort så raskt som mulig,og de var både på befaring og sluttførte den avtalte jobben på under en uke etter jobben ble lagt ut. Hyggelige og punktlige :).

Martine Jacobsen, 3. juni 2017

Sandefjord - bred trapp og terrassegulv på 30 m2

Meget bra jobb! Arne Bygg er grundige og gjør fint, godt håndverk og gir gode råd underveis. De lytter til kunden, holder avtaler og var gode til å finne løsninger. Topp jobb og lette å samarbeide med. Satte opp kontrakt, timepris og gjennomførte innen avtalt tid. God faktura med mva. Følger norske lover og regler og alt gjøres hvitt. Slikt setter vi pris på!

Inger Johanne Wiese, 23. mai 2017
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2016

i enhetsregistret
Omsetning 2017

830

Tusen kroner
 • Ansatte
  5
 • Egenkapital (%)
  -101.9%
 • Likviditet
  0.26%
 • Driftsmargin
  -26.7%
 • Gjeldsgrad
  -2%
 • Lønnsomhet
  -205.6%
Regnskapstall (i 1000)
 
2017
Sum driftsinntekter
830
Driftsresultat
-222
Resultat før skatt
-224
Årsresultat
-173
Roller
Daglig leder
Arnas Simkus
Styrets leder
Arnas Simkus
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2016-12-01
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 23-04-2019 09:19:38
Se hele regnskapet til ARNE BYGG AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart