Siste evalueringer (3)

Ny drenering og opparbeiding av hage/uteområde

Jobben ble utført av KH Maskin til avtalt pris og innenfor avtalt tidsramme. Jobben gikk ut på å masseutskifte hele tomten og opparbeide ny drenering med tilhørende ny drenskum. Jeg var til stede når mesteparten av jobben ble utført, å etter min vurdering, ble alt utført både nøye og raskt. Vil i hvert fall anbefale KH Maskin for de som måte ha en dreneringsjobb som står og venter :).

Geir Hegelstad, 7. aug. 2017

Utgraving for garasje

Basert på gode referanser og konkurransedyktig pris fikk KH Maskin jobben med å gjøre grunnarbeidet for garasje med kjeller, samt utforming av hagen rundt. Alt ble utført til toppkarakter! Vi hadde en svært god dialog underveis, og endringer/utfordringer ble løst på strak arm. Dyktig og effektiv med et godt øye til landskapsutforming. Betryggende å vite at KH Maskin har lang erfaring i yrket og at ting gjøres etter boka. Anbefales!

Robert Tveit, 31. mai 2017

Bygging av kai

Kaien nermer seg ferdigstilling og alt er gjort forskriftsmessig og etter avtale. God dialog om utført arbeid i heile anleggsperioden og perfeksjonist i utførelse av arbeidet. Anbefales på det varmaste.

Hermann Myrseth, 17. mars 2017

Kart

Kart