Siste evalueringer (6)

Flytting fra tiller til romolslia

Slik jeg forsto det, har dette firmaet kun én person som har førerkort til å kjøre større kjøretøy. Dette medførte en god del venting, da han måtte kjøres mellom flere oppdrag. Jeg måtte selvsagt må betale ekstra for dette. Fikk et generelt inntrykk av useriøsitet rundt dette oppdraget. I tillegg var det en god del skader på de varene som ble flyttet. Flyttedagen, som i utgangspunktet skulle bli en gledens dag, ble en sorgens dag i stedet.

Stig, Tiller, 8. april 2017

Hei Stig Runar! Dette var veldig synd at du fikk et slikt inntrykk. Jeg vil presisere at du ikke betaler ekstra for ventetiden, men kun for tiden flyttingen tok med bæring og transport. Vi har heller ikke fått noen henvendelser fra deg i etterkant av oppdraget med noe informasjon eller misnøye ang. flyttingen. Vi vil gjerne komme i kontakt med deg i forbindelse med dette, slik at vi sammen kan komme med en løsning som passer deg! mvh Intro-AS.

INTRO AS 10. april 2017

Flyttehjelp fra en liten enebolig på 2 etg. m/kjeller (grunnflate 70 m2) til leilighet i blokk m/heis.

Kan på det sterkeste anbefale dette firmaet. Hyggelige karer som absolutt kunne sine saker. Kom presis og fikk unna jobben på rekordtid. Var raske og effektive og jobbet uten pause. Har ikke registrert noen skade på flyttegodset. Fakturaen var helt som forventet. Ingen tvil om hvem jeg velger neste gang :-).

Stig, Trondheim, 23. mars 2017

Flytning. 68sqm flat fra lademoen til ila i vinterferie

Everything went smoothly. No problems, very efficient. Would highly recommend.

Lorenzo, Trondheim, 24. feb. 2017

Flytting internt i trondheim

Hadde det vert mulig å gi 6 stjerner, så hadde vi gjort det. Rune og de 3 medhjelperne var hyggelige, serviceinnstilite, og bokstavelig talt sprang i trappene for å kunne utføre jobben raskt og effektivt. De var også behjelpelige med demontering og montering av hvitevarer, og forklarte også på en god måte til oss hvordan ting fungerte. Ingen varer ble skadet i prosessen, og vi anbefaler disse på det aller sterkeste.

Alexander, Trondheim, 5. feb. 2017

Flyttehjelp i trondheim

Veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Intro AS! Hyggelige mennesker, som utførte jobben med glede. Anbefales videre.

Karine, Trondheim, 18. jan. 2017

Flytting dør til dør samme bygg,samt ut-/innbæring

Jobben ble utført på en profesjonell og god måte. INTRO AS møtte opp til avtalt tid, og gjorde en kjempejobb. Hilsen meget fornøyd kunde.

Erlend, Trondheim, 8. jan. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lars-Erik Sand Transport

4.4 70 evalueringerBetalt Oslo

JENSEN TRANSPORTSERVICE

4.8 35 evalueringerBetalt Skedsmokorset

Intro AS

4.3 6 evalueringer Ranheim