REGISTO KARMØY AS

3.8 (4 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Vardenvegen 7, 4280 Skudeneshavn
 • Åpner Mandag kl. 10
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

REGISTO KARMØY AS

Registo Karmøy as er et autorisert regnskapsføreselskap som holder til i Skudeneshavn i Karmøy kommune. Selskapet er stiftet i 2018, men vi har mange års erfaring fra bransjen.
.
Vi benytter Tripletex Regnskap og Total Årsoppgjør. men bruker også Matrix Regnskap.. Tripletex-rogrammet er Web-basert, noe som gir stor fleksibilitet .Etter å ha prøvd flere andre programløsninger, er vi kommet til at dette programmet er det som best dekker behovet til våre kunder. Programmet er både prisgunstig og brukervennlig samtidig som det har de funksjonene som kreves av et moderne regnskapssystem,. Programmet er modulbasert, og kan derfor tilpasses den enkeltes behov både med tanke på funksjoner og antall bilag. Du finner mer opplysninger om Tripletex på www.tripletex.no.


Vi har tatt i bruk Sticos Oversikt for kundeoppfølging og kvalitetssikring.

Våre kunder er spredt rundt omkring i hele Norge. Geografisk avstand byr ikke på problem. Vi betjener allerede kunder fra hele landet. Kommunikasjon skjer ved hjelp av data og telefon. Dermed har dere fortløpende tilgang til regnskapet på samme måte som om dere førte det på egen PC.

Vi hjelper dere også med budsjett, planlegging og andre oppgaver knyttet til virksomheten.

Våre priser er normalt basert på medgått tid, dvs. betaling pr. time. Vi vet at våre priser er svært konkurransedyktige i markedet.

V kan også gi dere en fast pris på oppdraget, Send oss opplysninger om oppdraget, antall bilag, ansatte, mva-terminer, perioderegnskap, kunder, leverandører og evn andre forhold som påvirker oppdraget. Ut fra disse opplysningen kan vi estimere en fast pris.?


Vi har fortsatt ledig kapasitet, og kan derfor ønske dere velkommen som kunder hos oss. Vi kan starte på nye oppdrag umiddelbart.


Ta kontakt med oss på mail martin.gulliksen@haugnett.no eller telefon 53 22 80 90, evn. mobil 907 32 347 dersom dere ønsker flere opplysninger eller et pristilbud.


vis mindre
vis mindre

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 10
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften